Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Backbar

Backback refrigerator

At Gastroudstyr.dk we have an exciting selection of quality back bar refrigerators, which are typically well suited for restaurants, cafes, hotels or the disco industry. We carefully select our back bar refrigerators for high quality, good efficiency and with the best energy savings.

A Backbar refrigerator is either available with sliding doors or regular doors with hinges. They each have their own expression and are thus part of the experience or presentation of one’s bar. With this smart and stylish refrigerator, you can display your ice-cold drinks in a presentable and inviting way for guests or customers in your restaurant, bar or hotel.


At Gastroudstyr.dk we have bare refrigerators from Coolhead which are among the best on the market, and then we also have back just from Scandomestic which are more or less just as good, but where the price is canon cheap and comes with 1 year full warranty!

If you have questions about our products, call: 70605044 – We are ready to help

To help our customers a little on their way to making the right decisions when they need a new backbar, we have chosen to make a small video of 3 minutes.

It comes down to the most basic thing to know when looking for a backbar.

Dybde
Dybde: 515530
Højde
Højde: 850865
Bredde
Bredde: 6001350
Pris
Pris: 3593 kr.16231 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v8
380v
El
Gas

En god backbar koster mellem 3000-5000, det kommer an på størrelsen og kvaliteten.

Hvad er en backbar?

Det smarte navn back bar kommer til sin ret, da back bar køleskabet (som det er) typisk står bag baren på en restaurant, diskotek, hotel eller kantine, hvor der sælges drikkevarer. Back baren er ikke egnet til fødevarer, men mest ideel til drikkevarer, som skal nydes nedkølet. Det kan være en opstilling af specialøl, sodavand, energidrikke, ciders samt andre kolde drikke, som har til formål at friste gæsterne eller kunderne gennem de gennemsigtige låger, samt belysningen i køleskabet.

En back bar trækker vejret fra fronten, og dette har den store fordel at den derved at lukkes helt tæt bagtil, samt i toppen og siderne, den har nemlig ikke brug for stor ventilation. Dette betyder naturligvis også at den køler mindre godt, end så mange andre f.eks. et kølebord, eller et flaskekøleskab, men den har kun til øje at maximere kapaciteten for op bevarelse på så lidt plads som muligt.

En back bar kommer ofte men enten 2 eller 3 døre, er sort og har glasfront, sådan at når man betjener den kan man se hvad der er i baren, og derfor hurtigt og effektive kan give kunderne det de ønsker uden at skulle lede.

Hylderne kan naturligvis sættes i forskellige højde sådan det passer med de sodavand eller øl man nu ønsker at udstille i ens back bar. Ofte siger man at man som hovedregel kan have 3 flasker i højden, dvs. På alle 3 hylder hvis det er en normal 33cl flaske som vi har her hjemme i Danmark.

Der er også lys sådan man kan se hvad der er i baren og derved nemt kan tage det man ønsker. En Back bar er ofte mellem 85 – 95 cm højt sådan den kan komme ind under et bord, eller bar. Dybden er ofte under 60 cm sådan at den ikke rager ud for langt i lokalet og derfor støder man ikke på den, når man går og arbejder ved den. Bredden er ofte mellem 90 cm for en med 2 døre og 120 cm med en som har 3 døre.

Den sælges ofte med skydedøre men fase også med klassiske hængslet låger, som kan kender det fra ens eget køleskab. Der skal man dog lige tænke sig om mht. Pladsen ved ens arbejdsområde, dørene åbner nemlig udad, sådan at de går ind på området hvor man står, derfor kan befale vi at har man ikke så meget plads, tager man et køleskab med skydedøre, sådan at der ikke er noget der åbner op imod en.

Husk at en back bar KUN er til opbevaring af drikkelse, ikke af fødevarer der er motoren ikke stærk nok, det betyder at den ikke køler nok til f.eks. at holde mælk, ost osv. Korrekt kølet over en længere periode.

Vi ser rigtig mange kunder som bruger skabene til andet end flasker, men som sælger at dette udstyr må vi kun anbefale at det bruges til drikkelse.

Hvilke muligheder er der for en backbar?

Hos Gastroudstyr.dk tilbyder vi i vores sortiment, at du som kunde kan vælge mellem skydelåger og almindelige døre, hvor der f.eks. er alufinish på dørene, for at give et det moderne og eksklusivt look. Den primære forskel gør sig i, hvor meget plads du har i restauranten bag disken eller bag baren på diskoteket, da det kommer til at spille en rolle i forhold til “flowet” i den daglige drift. Et skab med skydedør kræver naturligvis ikke så meget udenoms plads, da lågen blot skubbes til siden i køleskabet. En almindelig dør derimod skal have plads til at kunne blive åbnet. Det kan derfor være en stor fordel, at have målt op eller overvejet hvor den kommende back bar kommer bedst til sin ret.

Hvem kan drage nytte af en back bar?

En backbar er som udgangspunkt konstrueret til at nedkøle drikkevarer til professionelle restauranter, barer, kiosker, hoteller, supermarkeder eller andre steder, hvor man ønsker at vise sit udvalg frem af lækre læskedrikke på en tiltalende måde.

Vi ser i dag flere kaffebarer komme frem i bybilledet, som gerne vil tilbyde deres gæster meget andet end en dejlig varm kaffe. Vi oplever også mange private virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et lækkert udvalg af friske og kolde drikkevarer til de varme sommerdage eller generelt som snack-station, for at værne om arbejdsglæden og arbejdsmiljøet i virksomheden.

Er en backbar ikke stor nok til dine drikkevarer, så har vi også flaskekøleskabe og normale industrikøleskabe

 

God kundeservice og ærlig rådgivning

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre back bar køleskabe fra scandomestic og Coolhead, som er en af de førende producenter, der er velkendt for deres høje standarder og god hygiejne.
Back bar køleskabene kan fås i mange forskellige modeller og størrelser, hvor du kan vælge mellem kapacitet, lågetype og antal kølehylder. Uanset hvad kan vi hos Gastroudsty.dk hjælpe dig med at strikke det sammen efter dine behov. Kontakt os endelig, hvis du måtte have andre specifikke ønsker til din restaurant, hotel, butik eller virksomhed.

Såfremt du har spørgsmål, eller du ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dine omgivelser, kan du altid ringe til os på +45 70605044. Vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre back bar køleskabe end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739