Backbar

På Gastroudstyr.dk har vi et spændende udvalg af kvalitetsfulde Backbar, der typisk er velegnede til restauranter, caféer, hoteller eller diskoteksindustrien. Vi udvælger omhyggeligt vores Backbar for deres høje kvalitet, gode effektivitet og de bedste energibesparelser.

Et Backbar fås enten med skydedøre eller almindelige døre med hængsler. De har hver deres udtryk og er dermed en del af oplevelsen eller præsentationen af ens bar. Med dette smarte og stilfulde køleskab kan du vise dine iskolde drikkevarer frem på en præsentabel og indbydende måde for gæster eller kunder i din restaurant, bar eller hotel.

På Gastroudstyr.dk har vi nøgne Backbar fra Coolhead, som er blandt de bedste på markedet, og så har vi også Backbar fra Scandomestic, som er mere eller mindre lige så gode, men hvor prisen er kanonbillig og leveres med 1 års fuld garanti!

Dybde
Dybde: 515530
Højde
Højde: 850865
Bredde
Bredde: 6001350
Pris
Pris: 3479 kr.16314 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v8
380v
El
Gas
 • backbar BC 2

  4,228KREkskl. moms
 • backbar BCS 2

  4,269KREkskl. moms
 • Deluxe barflaskekøler – BC 3 – Maxima

  7,088KREkskl. moms
 • backbar BCS 3

  5,508KREkskl. moms
 • SC 140 H Backbar

  4,248KREkskl. moms
 • Backbar – SC 211 HDE

  4,879KREkskl. moms
 • Backbar – SC 211 SLE

  5,349KREkskl. moms
 • Backbar – SC 311 SLE

  6,779KREkskl. moms
 • Backbar – SC 141 HE

  3,479KREkskl. moms
 • Backbar – SC 131 HE

  3,979KREkskl. moms
 • Backbar – CBC210G

  10,263KREkskl. moms
 • Backbar – CBC310G

  13,017KREkskl. moms

 


 

Disse virksomheder har også valgt en Backbar fra Gastroudstyr.dk

 

 


Hvad er en backbar?

Det smarte navn back bar kommer til sin ret, da back bar køleskabet (som det er) typisk står bag baren på en restaurant, diskotek, hotel eller kantine, hvor der sælges drikkevarer. Back baren er ikke egnet til fødevarer, men mest ideel til drikkevarer, som skal nydes nedkølet. Det kan være en opstilling af specialøl, sodavand, energidrikke, ciders samt andre kolde drikke, som har til formål at friste gæsterne eller kunderne gennem de gennemsigtige låger, samt belysningen i køleskabet.

En back bar trækker vejret fra fronten, og dette har den store fordel at den derved at lukkes helt tæt bagtil, samt i toppen og siderne, den har nemlig ikke brug for stor ventilation. Dette betyder naturligvis også at den køler mindre godt, end så mange andre f.eks. et kølebord, eller et flaskekøleskab, men den har kun til øje at maximere kapaciteten for op bevarelse på så lidt plads som muligt.

En back bar kommer ofte men enten 2 eller 3 døre, er sort og har glasfront, sådan at når man betjener den kan man se hvad der er i baren, og derfor hurtigt og effektive kan give kunderne det de ønsker uden at skulle lede.

Hylderne kan naturligvis sættes i forskellige højde sådan det passer med de sodavand eller øl man nu ønsker at udstille i ens back bar. Ofte siger man at man som hovedregel kan have 3 flasker i højden, dvs. På alle 3 hylder hvis det er en normal 33cl flaske som vi har her hjemme i Danmark.

Der er også lys sådan man kan se hvad der er i baren og derved nemt kan tage det man ønsker. En Back bar er ofte mellem 85 – 95 cm højt sådan den kan komme ind under et bord, eller bar. Dybden er ofte under 60 cm sådan at den ikke rager ud for langt i lokalet og derfor støder man ikke på den, når man går og arbejder ved den. Bredden er ofte mellem 90 cm for en med 2 døre og 120 cm med en som har 3 døre.

Den sælges ofte med skydedøre men fase også med klassiske hængslet låger, som kan kender det fra ens eget køleskab. Der skal man dog lige tænke sig om mht. Pladsen ved ens arbejdsområde, dørene åbner nemlig udad, sådan at de går ind på området hvor man står, derfor kan befale vi at har man ikke så meget plads, tager man et køleskab med skydedøre, sådan at der ikke er noget der åbner op imod en.

Husk at en back bar KUN er til opbevaring af drikkelse, ikke af fødevarer der er motoren ikke stærk nok, det betyder at den ikke køler nok til f.eks. at holde mælk, ost osv. Korrekt kølet over en længere periode.

Vi ser rigtig mange kunder som bruger skabene til andet end flasker, men som sælger at dette udstyr må vi kun anbefale at det bruges til drikkelse.

Hvilke muligheder er der for en backbar?

Hos Gastroudstyr.dk tilbyder vi i vores sortiment, at du som kunde kan vælge mellem skydelåger og almindelige døre, hvor der f.eks. er alufinish på dørene, for at give et det moderne og eksklusivt look. Den primære forskel gør sig i, hvor meget plads du har i restauranten bag disken eller bag baren på diskoteket, da det kommer til at spille en rolle i forhold til “flowet” i den daglige drift. Et skab med skydedør kræver naturligvis ikke så meget udenoms plads, da lågen blot skubbes til siden i køleskabet. En almindelig dør derimod skal have plads til at kunne blive åbnet. Det kan derfor være en stor fordel, at have målt op eller overvejet hvor den kommende back bar kommer bedst til sin ret.

Hvem kan drage nytte af en back bar?

En backbar er som udgangspunkt konstrueret til at nedkøle drikkevarer til professionelle restauranter, barer, kiosker, hoteller, supermarkeder eller andre steder, hvor man ønsker at vise sit udvalg frem af lækre læskedrikke på en tiltalende måde.

Vi ser i dag flere kaffebarer komme frem i bybilledet, som gerne vil tilbyde deres gæster meget andet end en dejlig varm kaffe. Vi oplever også mange private virksomheder, som ønsker at forkæle deres medarbejdere med et lækkert udvalg af friske og kolde drikkevarer til de varme sommerdage eller generelt som snack-station, for at værne om arbejdsglæden og arbejdsmiljøet i virksomheden.

Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support. Udforsk vores udvalg af kummefryser. Vi har også display køleskab og mere. Vi værdsætter din tilfredshed og står bag vores produkter.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739