• 70 60 50 44

    Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

  • Håndvaske i fødevarevirksomheder

    Driver du en fødevarevirksomhed såsom en restaurant, et pizzeria, en grillbar eller en kantine, er der mange regler, love og forordninger der skal overholdes. De fleste ejere vil nok ind imellem synes, at der er alt for mange.

    Men man er nødt til at sige, sikkerhed først. Både for personale og de kunder man har hver eneste dag. Så diverse regler om hygiejne med mere, skal overholdes uanset hvor besværlige de end måtte være.

    En fødevarevirksomhed har derfor brug for vaske, til både personlig hygiejn...

    oktober 26, 2017

  • Special arrangementer for restauranter

    Alle restauranter kan få en meromsætning ved afholdelse af specialarrangementer. Arrangementer omkring jul, nytår, Påske og så videre.

    Højtider og arrangementer der kun holdes på specifikke tidspunkter af året.

    Disse arrangementer kan give øget indtjening, og få gæster ind i sløve perioder der ellers ville være hårde at komme igennem.

    Et arrangement kan være baseret på højtider, men også for eksempel være vinsmagninger, andre prøvesmagning eller deltagelse i andre events som afholdes for kunder og forbindelser.

    En speciel dag som er ved at tage fat i danskerne er Valentins Dag. En dag hvor par eller kommende par tager ud til en romantisk mid...

    oktober 24, 2017

  • Reklame på et begrænset budget

    Mange af de traditionelle måder at reklamere på er ofte ret dyre, såsom aviser, radio og TV reklamer.

    Hvis du som nystartet restaurant skal reklamere for din virksomhed, er budgettet ofte begrænset og tillader ikke de store reklame udgifter. Men der er stadig masser af muligheder for at reklamere, uden det koster en mindre formue som de færreste ny-startede har.

    God gammeldags marketing sammen med de sociale medier, giver dig stadig en solid og virksom base for at reklamere for din restaurant.

    Hjemmeside for restauranten

    En af de mere kraftfulde måde at reklamere på, er at have en velorganiseret og brugervenlig hjemmeside. Desværre glem...

    oktober 19, 2017

  • Guide til køb af køledisk.

    Skal dit køkken have en ny køledisk, er der flere problemstillinger du skal være opmærksom på. I denne guide beskriver vi nogle af disse, sådan du vil blive bedre vejledt i din indkøbsfase.

    GN eller BN plader Det første man skal være opmærksom på, er om man ønsker en køledisk der bruger GN størrelser eller BK. BK plader er ofte omtalt som bageri plader og har en størrelse på 40x60, hvor gn har en størrelse på 53x32,5, gn hedder ofte gastrobakker eller Gastronom bakker.

    Et eksempel på dette er at i Italien bruger man BK i et pizzeria til at opbevare sin dej i hvide kasser, hvor man i Danmark bruger GN bakker til at have sin dej i. Ellers er...

    oktober 11, 2017

  • #1 JustEat - om samarbejdet med Gastroudstyr.dk

    På Vesterbro i København ligger Burger Palace, som i mange år har forsynet københavnerne med de lækreste burgere og pizzaer. 
    Ejeren er Sercan Deniz Yücel  og hans kokke går stærkt ind for friske råvarer og et godt håndværk så kunderne altid får den samme dejlige oplevelse med mad fra Burger Palace.

    Læs resten

    september 28, 2017

  • Hvad betyder navnet ? - Vi ser på danske restauranter

    I foregående artikel har vi skrevet en række gode råd omkring navngivning af en restaurant eller pizzeria. Nu har vi så fundet en række eksempler på hvordan disse råd bruges af folk som alle oprindelig havde en drøm om eget sted, og som i dag står som ejere af diverse spisesteder.
    Enkelte restauranter har gjort noget ud af, at fortælle deres kunder hvorfor de hedder som de gør, og man kan læse dette på restaurantens hjemmeside. Måske for at forebygge spørgsmålet "hvorfor hedder restauranten som den gør", et spørgsmål som mange helt sikkert hører flere gange.

    Men at kalde sin forretning noget specielt, er også en konversation starter når ...

    september 26, 2017

  • At vælge et navn til sin restaurant

    At vælge navnet på sin restaurant er lige så vigtigt som  at vælge tema, og hvilken mad der skal serveres.
    Navnet skal afspejle hvad kunden kan forvente når de kommer ind ad døren til din restaurant. Eller du skal lege med ordene så navnet bliver hængende i hovedet på den som løber på det.
    Hvad navnet i sidste ende bliver er selvfølgelig op til dig, ejeren. Men det skal hænge fast og give et godt første hånds indtryk. Der ud over skal navnet være til at udtale og skrive, så dine kunder har let ved at forbinde det med din forretning.
    I sidste ende skal du vælge et navn du og din restaurant kan relatere til. Det v...

    september 17, 2017

  • Tips: At starte en ny restaurant

    Mange drømmer om at starte deres egen restaurant. Nedenfor følger en guide med råde råd til den som ønsker at drømmen skal gå opfyldelse.

    Det er en hård opgave, der kan tage fra et par måneder til flere år. Om det lykkes og hvor lang tid det eventuelt tager, kommer an på mange ting som beliggenhed, koncept og størrelse.

    Koncept

    Først skal du bestemme dig for et koncept at køre din restaurant efter. Skal du lave en fin restaurant, eller et sted som folk vil besøge for en mindre festlig og fin  middag. Vil du for eksempel basere din restaurant på italiensk, indisk, fransk mad, eller vil du fork...

    september 9, 2017

  • 7 gode råd til kvindelige restaurant ejere.

    7 gode råd til kvindelige restaurant ejere.

    Ifølge rapporter fra National Restaurant Association er mere end 50% af alle restauranter ejet af kvinder. Kvindelige ejer står overfor mange problemer som deres mandlige kolleger ikke har, men har til gengæld også mange fordele; såsom den personlige kontakt til personalet, hvor kvinder ofte evner at have kontakten på et mere personlig og ægte basis.

    I en verden hvor der er stor risiko for ikke at lykkes med sit projekt, er der flere smarte ting en kvindelig ejer kan gøre, både før og efter åbningen af sin restaurant, for at sikre succes for sin forretning.

    september 2, 2017

  • Hvordan kan du gøre dit personale endnu bedre

    Uanset om din mad er verdensklasse og placeringen af din restaurant er den bedste, så er din forretning ikke bedre end det personale du har ansat til at tage sig af kunderne. Mange der starter deres egen restaurant glemmer at kundeplejen er mindst lige så vigtig, som den gode mad kokken præsterer. Det er usandsynlig vigtigt at være et forbillede for sit personale, og at det personale er det rigtige for forretningen.
    Her følger nogle gode råd til hvordan du kan gøre personalet endnu bedre end de allerede er, for du har selvfølgelig ansat dem som passer bedst til lige netop din forretning.
    Vær et forbillede
    Tro det eller ej, men humør og handlem...

    august 30, 2017