• 70 60 50 44

    Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

  • Hvad betyder navnet ? - Vi ser på danske restauranter

    I foregående artikel har vi skrevet en række gode råd omkring navngivning af en restaurant eller pizzeria. Nu har vi så fundet en række eksempler på hvordan disse råd bruges af folk som alle oprindelig havde en drøm om eget sted, og som i dag står som ejere af diverse spisesteder.
    Enkelte restauranter har gjort noget ud af, at fortælle deres kunder hvorfor de hedder som de gør, og man kan læse dette på restaurantens hjemmeside. Måske for at forebygge spørgsmålet "hvorfor hedder restauranten som den gør", et spørgsmål som mange helt sikkert hører flere gange.

    Men at kalde sin forretning noget specielt, er også en konversation starter når ...

    september 26, 2017

  • At vælge et navn til sin restaurant

    At vælge navnet på sin restaurant er lige så vigtigt som  at vælge tema, og hvilken mad der skal serveres.
    Navnet skal afspejle hvad kunden kan forvente når de kommer ind ad døren til din restaurant. Eller du skal lege med ordene så navnet bliver hængende i hovedet på den som løber på det.
    Hvad navnet i sidste ende bliver er selvfølgelig op til dig, ejeren. Men det skal hænge fast og give et godt første hånds indtryk. Der ud over skal navnet være til at udtale og skrive, så dine kunder har let ved at forbinde det med din forretning.
    I sidste ende skal du vælge et navn du og din restaurant kan relatere til. Det v...

    september 17, 2017

  • Tips: At starte en ny restaurant

    Mange drømmer om at starte deres egen restaurant. Nedenfor følger en guide med råde råd til den som ønsker at drømmen skal gå opfyldelse.

    Det er en hård opgave, der kan tage fra et par måneder til flere år. Om det lykkes og hvor lang tid det eventuelt tager, kommer an på mange ting som beliggenhed, koncept og størrelse.

    Koncept

    Først skal du bestemme dig for et koncept at køre din restaurant efter. Skal du lave en fin restaurant, eller et sted som folk vil besøge for en mindre festlig og fin  middag. Vil du for eksempel basere din restaurant på italiensk, indisk, fransk mad, eller vil du fork...

    september 9, 2017

  • 7 gode råd til kvindelige restaurant ejere.

    7 gode råd til kvindelige restaurant ejere.

    Ifølge rapporter fra National Restaurant Association er mere end 50% af alle restauranter ejet af kvinder. Kvindelige ejer står overfor mange problemer som deres mandlige kolleger ikke har, men har til gengæld også mange fordele; såsom den personlige kontakt til personalet, hvor kvinder ofte evner at have kontakten på et mere personlig og ægte basis.

    I en verden hvor der er stor risiko for ikke at lykkes med sit projekt, er der flere smarte ting en kvindelig ejer kan gøre, både før og efter åbningen af sin restaurant, for at sikre succes for sin forretning.

    september 2, 2017

  • Hvordan kan du gøre dit personale endnu bedre

    Uanset om din mad er verdensklasse og placeringen af din restaurant er den bedste, så er din forretning ikke bedre end det personale du har ansat til at tage sig af kunderne. Mange der starter deres egen restaurant glemmer at kundeplejen er mindst lige så vigtig, som den gode mad kokken præsterer. Det er usandsynlig vigtigt at være et forbillede for sit personale, og at det personale er det rigtige for forretningen.
    Her følger nogle gode råd til hvordan du kan gøre personalet endnu bedre end de allerede er, for du har selvfølgelig ansat dem som passer bedst til lige netop din forretning.
    Vær et forbillede
    Tro det eller ej, men humør og handlem...

    august 30, 2017

  • Host.fieramilano - storkøkkenmesse for fagfolk

    Host.fieramilano er en messe for fagfolk, og henvender sig til købere og producenter af storkøkken udstyr af en hver art. Lige fra den lille køkkenmaskine, over den store pizzaovn til indretningen af spiselokalet til gæsterne.

    Dette års messe, som afholdes den 20 - 24 oktober, er nummer 40  i rækken og messen har gennem årene cementeret sin plads som en af de førende udstillinger af sin art i hele verden. Der er kun HOST hvert andet år.

    Host er blevet stedet hvor man begiver sig hen hvis man som producent skal udstille og vise sine nye og spændende produkter frem. Det er også stedet hvor forhandlere, kunder og andre interesserede valfarter til, f...

    august 22, 2017

  • Vand fra hanen, i flaske eller med brus ? Økonomien i at servere vand.

    En gang var det sådan, at når du bestilte et glas vand, så fik du vand lige fra hanen. Men vand på flaske har de sidste mange år vundet frem alle steder, og er et af de steder hvor restaurationer virkelig kan tjene penge.
    Folks interesse i miljøet og deres omverden har gjort at kunderne har mere fokus på at få miljørigtigt vand. Restaurationerne står så med valget om de vil sælge vand på flaske eller filtreret vand til deres miljøbevidste kunder.

    august 21, 2017

  • En pomfrit skal være gylden og sprød, eller skal den ?

    De fleste elsker deres pomfritter gyldne og sprøde, men det kan snart være slut. I hvert fald hvis det står til EU.

    Der er nemlig stillet forslag som kommissionen har givet grønt lys til. Forslaget går ud på at nedsætte forekomsten af såkaldt acrylamid i de fødevarer, som 508 millioner EU-borgere hygger sig med.
    Acrylamid dannes, når man griller, steger, friterer eller bager fødevarer ved temperaturer på over 120 grader.

    Det gælder især kartoffelprodukter og brød - især knækbrød.

    Forordningen skal træde i kraft 2018 såfremt det bliver stemt igennem, hvorefter der vil blive stillet lovkrav om hvor varmt for eksempelfritureolie må være når d...

    juli 23, 2017

  • Levering af fastfood med drone, drøm eller virkelighed ?

    Har du nogensinde tænkt på, at når din pizza skulle leveres, så kunne det være langt lettere og selvfølgelig også hurtigere, hvis vejen fra Pizzaria til dit hjem kunne forkortes ved at være i lige luftlinje ? For når man har bestilt og er sulten, så skulle ordren helst være fremme ved døren for 5 minutter siden.

    Det er der andre der også har spekuleret på, og rent faktisk er et forsøg med dronelevering i gang i både USA og England.

    Bloomberg Technology skrev tilbage i september 2016 om et særdeles interessant eksperiment som Project Wing ( en del af Googles modeselskab Alphabet.Inc.) samt Chipotle Mexican Grill Inc. og

    juni 19, 2017

  • Branchen i USA og Trumps indflydelse

    Restauranter og andre virksomheder indenfor denne branche har skullet kæmpe for at kreere en fremgang i omsætning og resultat, som følgende undersøgelse og en global "hitliste" over virksomheder viser.

    En amerikansk undersøgelse viser tal for verdens største restaurant virksomheder. Undersøgelsen viser blandt andet tilbagegang for McDonald og fremgang til Olive Garden.

    Restaurant industrien i USA har ikke har haft et let 2016. Usikkerheden omkring fremtiden på grund af det amerikanske præsidentvalg,...

    maj 31, 2017

To top