• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

  • Provargo systems

    Med et ProCloud system i din bar eller restaurant kan du nu få fuld kontrol over udskænkninger på spiritus og fadøl kan du eliminere spild, udskænkning af for meget, gratis drinks og decideret tyveri. Desuden giver Provargo Wall Rack markant bedre præsentation af dine flasker, hvilket hæver omsætningen i baren. Systemet giver dig fuldt overblik og analyser af forbruget bag baren på både spiritus og fadøl med real-time status på alt forbrug. Idet systemet giver real-time status på udskænkninger, kan det også give varebeholdningen til enhver tid, så du sparer tid på træls kontrol med flasker og varelager. Dermed kan Provargos ProCloud syst...

    maj 16, 2018

  • Madvogne eller boder på markeder - regler og gode råd

    Sommeren står for døren, og alverdens markedspladser åbner i hele landet. Folk i tusindvis er ude og se udstillinger, dyrskuer, markeder, og selvom mange har madkurvene med, så er der dem som ikke har. De skal selvfølgelig også have noget at spise i løbet af en lang dag.

    Her kommer alle de små madvogne, foodtrucks og boder ind i billedet. Der er de små eller større markedstelte som serverer alt lige fra fritter til spydstegt pattegris. Der er også de små madvogne hvor der for eksempel kan købes burgere, pitabrød eller pizza slices.

    Vi ved alle at disse madboder findes på landets markeder. Vi ved også, at det er midlertidige salgssteder som ofte kører fra mar...

    maj 12, 2018

  • Hold kød og grønt adskilt i køkkenet

    Hold kød og grønt adskilt i køkkenet

    Vi kender det alle, der er travlt i køkkenet og vi skal lave både kød og grønt til den næste servering, og så sker det at man i farten begynder at snitte grøntsager på det spækbræt man allerede har gang i. Men var det spækbræt før brugt til kød, så er det en umanerlig dårlig idé. Så uanset om du har travlt og har gang i mange ting på en gang, så skal du tænke over hygiejnen.

    Få dråber saft eller blod fra råt kød er no...

    maj 7, 2018

  • FoodExpo 18-20marts 2018 i Herning

    FoodExpo er Nordens største fagmesse med mere end 500 udstillere fra nær og fjern.  De 10 haller i Herning vil være fyldt med det bedste den danske madverden kan præstere.

    De tre dage i Herning vil være fyldt med mange oplevelser, som spænder lige fra udstillinger overkonkurrencer til diverse foredrag. Så uanset din bevæggrund til at deltage, så er der noget for enhver.

    Du vil på messen finde alt fra madvarer og maskiner til indretning af din forretning, både foran og bagved disken.

    ...

    februar 18, 2018

  • Internorga - Hamburg 9-13 marts 2018

    Internorga messen er en begivenhed alle indenfor branchen har stående i kalenderen, og i 2017 trak den mere end 96.000 besøgende fra hele verden.

    Hos gastroudstyr.dk ser vi altid frem til at besøge Internorga, som altid er en hyggelig messe, samt mulighed for at møde ens kollegaer og samarbejdspartnere. Imens vi skriver dette er Jeg (Mads) faktisk lige kommet hjem fra FoodExpo messen i Malmø, her mødtes vi blandt andet med Vitamix, Pizzamaster og Sveba Dahlen. Det er altid hyggeligt og lærerigt at se hvad der er der ude af nyheder og trends inden for vores felt

    Messen er førende indenfor sit felt, og løber over hele 5 dage. På messen kan du møde u...

    februar 4, 2018

  • Toiletter i fødevarevirksomheder

    Toiletter i fødevarevirksomhede

    Antallet af toiletter på for eksempel en restaurant eller i et pizzeria, kommer an på hvor mange brugere der eventuelt er, eller kan blive.

    I følge fødevarestyrelsens hjemmeside, hvor man kan finde diverse regler og forordninger, så er der ikke fastlagt noget bestemt antal per m2. Men man installerer toiletter udelukkende efter hvor mange brugere der eventuelt vil være til toiletterne.

    Der stilles ikke specifikke krav om et toilet såfremt pladsforholdene ikke tillader det. Men såfremt man ikke har plads til at indrette et toilet, skal der være adgang til et andet steds. Det toilet man eventuelt får adgang til...

    januar 29, 2018

  • Musik i restauranten

    Når dørene åbnes og gæsterne begynder at ankomme, så er det tiden til at skabe en eventyrlig stemning for familien, vennerne, ægteparret eller kæresteparret der er på date og ønsker en eventyrlig romantisk aften.

    Maden skal være veltilberedt og menuen gennemtænkt. Betjeningen af gæsterne skal gå let og uforstyrret så gæsterne føler sig kræset omkring, uanset anledningen til at de besøger din restaurant.

    Når den lækre mad er sat på bordet og stearinlysene er tændt, så mangler der ...

    januar 18, 2018

  • fødevaremesse i malmø

    Gå på opdagelse i alle nyhederne på Fastfood og café messe 2018  i Malmø 31 jan – 1 februar 2018

    Malmø mad messe

    På messen har du muligheden for at se forårets nyheder indenfor fastfood branchen.

    Udstillerne kommer med forårets nyheder, som vises for første gang på dette store event. Messen vil indeholde tidens trends, nyheder, aktuelle emner, samt en masse ny viden og inspiration til gæsterne.

    Messen...

    januar 4, 2018

  • professionelle pizzaovne

    Ovnen er hjertet i din forretning

    Pizza ovnen er hjertet i ethvert pizzeria. Både det kæmpestore kommercielle og det lille familie-ejede henne på hjørnet. Det er dog ikke sikkert, at hvad der virker et sted, virker det andet også. Der er stor forskel på hvor meget man kræver af sin ovn, hvor mange pizza'er der skal igennem om dagen, hvor meget plads der er at give af osv.

    Så den dag du skal ud og kigge på nye ovne, eller du endelig har fået projektet længere end til tegnebrædtet, der skal du stille dig selv en masse spørgsmål. Det vigtigste af dem alle er; hvad har jeg brug for i mit køkken ?

    Her i artiklen vil vi prøve, at give dig no...

    december 5, 2017

  • Sveba Dahlen´s nye pizza ovn p600

    ...

    december 4, 2017