• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Gastroudstyr nyheder

  • Ilsa Kølebord med 2 års garanti

    Skal du have det bedste kølebord så er der 2 borde eller brands som vi kan anbefale.

    Det ene er ILSA som er vores samarbejdspartner igennem
    rigtig mange år. Ilsa er specialiseret i pizzakøleborde fordi du har mulighed
    for en skuffer over motoren.

    Udover dette så er der plads til 8 hylder pr dør hvilket gør
    den super velegnet til opbevaring af pizzadej.

    Et andet kølebord er Zanussi s...

    november 4, 2019

  • MAD TRENDS 2019

    Med søgende øjne har vi kigget os lidt rundt, for at se
    hvilke trends der rører sig ude i verden her i 2019.

    Vi har fundet flere bud på, hvad det er hot i kommende år og
    har valgt at henvise til en artikel skrevet 
    af Tony Naylor på www.bbcgoodfood.com

    Budene strækker sig lige fra diverse udenlandsk mad, kødfri
    spisning, vegansk mad og næsten som altid, sund mad med masser af grønt.

    juli 31, 2019

  • Gas i restaurant

    Gas er vel bare gas?

    Nej det er det faktisk ikke. Når du vælger at bruge gas i dit køkken i stedet for el, så er det ikke bare gas du vælger. Du skal vide hvilken slags, så du kan købe den rette indretning til dit køkken.

    Det har betydning om du kan få bygas, naturgas eller skal bruge flaskegas. Når du...

    marts 10, 2019

  • Undgå brand i frituren – hvad er reglerne omkring brandsikring

    Hvis du står foran en af de største beslutninger i dit liv, og ønsker at starte en restaurant, en grillbar eller anden fødevarevirksomhed, hvor en del af den ønskede menu skal forberedes i en friture.  Så er der flere ting du lige skal overveje og undersøge, da der er mange regler der skal følges for at dette kan gå i opfyldelse.

    Der er selvfølgelig alle de mere kendte overvejelser, såsom navn, placering, menukort, et eventuelt tema for restauranten osv.

    Men der er også mange regler ang. bygninger, lokaler og indretning. Da du ønsker at kunne friturestege en del af din menu, er der også brandfare at tænke på.

    Det er ganske almindeligt...

    februar 17, 2019

  • Internorga 2019

    Så er det igen tiden at pakke bilen med nysgerrighed, og ønsket om at se det nyeste indenfor det professionelle køkken. Turen går til Hamborg 15-19 marts 2019, hvor messehallerne igen lægger gulv til Internorga messen. En messe du ikke må misse, hvis du ønsker at følge med i tidens tendenser.

    Igen i år afholdes Internorga i Hamborgs messehaller, og som altid er udstillerlisten alenlang. Der er udstillinger, og...

    februar 4, 2019

  • Lytter du til dine kunder?

    Ville dine kunder give din restaurant en karakter på 10 hver gang ? Hvis ikke, hvad er så grunden til at karakteren bliver lavere.

    At spørge sine kunder om deres oplevelse i din restaurant, og om noget kunne ændres for at gøre oplevelsen endnu bedre, er en god måde at forbedre sig på. Uanset om det er god eller dårlig kritik, så kan du lære noget af kundernes bemærkninger.

    Det er aldrig rart at få dårlige bedømmelser, men selv de dårlige eller mindre gode, kan give dig idéer til ændringer som måske kan give dig en bedre bedømmelse næste gang.

    Om du vælger et skema som din kunde kan udfylde ( husk at det ikke skal være mere end et...

    september 30, 2018

  • Catering med succes

    En opgave starter med at du får et opkald fra den eventuelle kunde, som næsten med garanti vil spørge dig efter meget nøjagtige priser på alt du skal levere.

    Det er fornuftigt ikke at give en meget nøjagtig pris fra starten, da priser på råvarer kan skifte fra dag til dag. Så giv kunden cirka-priser, så de kan regne ud og bestemme sig til om det er din service de ønsker at gøre brug af.

    Hvis du får givet en for h...

    august 21, 2018

  • Hvordan sørger du for at udgifterne ikke løber løbsk

    De fleste restaurant og catering ejere spørger sig selv hvordan de skal holde udgifterne nede for i sidste ende at kunne stå med et overskud, hvilket jo er ganske logisk. Har man en forretning skal man jo gerne have sorte tal på bundlinjen.

    En af de ting som virker som en uoverskuelig og dyr post, er indkøbet af diverse råvarer. Disse indkøb er en stor og vigtig del af det daglige budget, og en del som ikke kan undværes.

    Her kommer 5 gode råd til hvordan du kan få styr på denne del af budgettet på en overkommelig måde.

    Få overblik over forbrug og indkøb

    Tag dine indkøb, fakturaer og sæt alle beløb op i et regneark så du kan se...

    august 17, 2018

  • Storskærmsvisning af landskampe

    Når der som for eksempel i denne sommer er VM i fodbold, så vil vi danskere gerne være sammen om oplevelsen. Men meget ofte har vi ikke mulighed, hverken tidsmæssigt eller økonomisk, for at rejse og se kampene. Derfor er der mange der laver arrangementer hvor man sammen med en masse andre fodboldelskere, kan se kampene.

    De fleste kender nok til arrangementerne på Rådhuspladsen i København, men også mindre steder rundt omkring i landet laver disse fodboldfester.

    juli 26, 2018

  • Skal jeg købe nyt eller brugt udstyr ?

    Banken har sagt ja til finansieringen, og du kan begynde at planlægge din nye forretning/restaurant. Det er nu du skal ud og investere i udstyr, inventar og maskiner. Men hvad er så bedst, nyt eller brugt ? Skal du bruge en stor del af din finansiering på helt nyt, eller skal du spare på den post og dermed have mere til alle de andre poster, der grangiveligt kommer hen ad vejen.

     

    Du har måske tilmed en partner som du skal blive enig med inden diverse indkøb kan startes, og det...

    juli 8, 2018