• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Gastroudstyr nyheder

  • valg af pizzaspade

    Mangfoldigheden af ​​tilgængelige materialer, dimensioner, alternativer i hovedets form, hovedhåndtagets hooking-system og den massive eller perforerede overfladetype gør det muligt for hver enkelt at vælge den bedste pizzaspade, der passer til deres behov.

    1. BRUG: AT SKYDE DEN IND ELLER TAGE DEN UD?

    pizzaspaderne er designet til at samle pizzaen op fra bordpladen og skubbe den ind i ovnen. De har størrelser og former til at rumme forskellige typer pizza og skal have længder, der passer til fo...

    september 6, 2021

  • Restaurant navne

    Denne guide: Restaurant navne, kommer ind på hvad du skal være opmærksom på når du skal finde på et navn til dit nye sted, vi kommer med do´s and donts, og gode ideer, så lad os se om vi kan finde på et godt navn.

    Det første vi skal starte med er sådan det hele basale vi skal have styr på inden vi finder på selv navnet.

    Her er det vigtigt (syntes vi) at du kan checke alle bokse på de her 5 punkter:

    • Er der andre firmaer s...

    august 16, 2021

  • Storkøkkenudstyr som enhver restaurant bør have

    Når man åbner en restaurant, eller moderniserer en eksisterende, så valg af diverse udstyr en stor del af en kommende succes. Vi har prøvet at sammensætte en liste over det mest essentielle udstyr man bør have. Det er naturligvis ingen facitliste, men en liste man kan gå ud fra når nu der skal indrettes og indkøbes.

    Forskellige typer af restauranter kræver forskelligt udstyr, og vi kan ikke lave en liste over alle typer, men vi kan forsøge at lave en guide til det mest gængse udstyr man burde anskaffe sig inden dørene slås op for glade gæster.

    ...

    juni 28, 2021

  • Nyhedsbrev 21 juni

    Skal du med til Italien?

    Det er godt nok varmt her på kontoret og selvom vi har opsat blæsere så når vi aldrig helt en komfortabel temperatur her inde. Det er ikke kun os der lider, der er desværre også enkelte maskiner der bukker under for sommervarmen, vi har heldigvis endnu ikke modtaget opkald fra kunder hvis køl ikke fungere optimalt, og hvorfor så ikke?

    Det handler om god rådgivning og klimaklasse.

    Ser du, når du kigger på et produkt (køl og frys) så kigger man altid også på den energi label der ligger med, man studere ofte om ...

    juni 21, 2021

  • SKAL DU MED TIL ITALIEN?

    Hvert andet år rejser vi hos Gastroudstyr.dk ned til Italien i oktober måned og dette år er ikke anderledes, det er nemlig nu kommet frem at HOST 2021 er en realitet, messen varer fra 22-26 oktober.

    Hvad er HOST?

    Host er sin udgangspunkt verdens største messe som afholdes hvert andet år i den Italienske by Milano i nord Italien. Her samles over 1000 udstillere fra 40 lande rundt i verden for at vise deres udstyr. Udstyr kan være alt fra nye smarte energidrikke til det nyeste inden for sofaer til restauranter e...

    juni 7, 2021

  • Intro til: Sunmix

    Sunmix Srl er et italiensk firma, der projekterer og producerer spiralblandere til

    den brede sektor inden for HORECA.

    Deres historie begyndte i 2008, da Dalla Guardas familie erhvervede ERCAV, et historisk firma fra Vicenza-territorium, der havde produceret spiralblandere i mere end fyrre år.

    Den tidligere erfaring med den mekaniske sektor sammen med udviklingen af ​​innovative teknikker førte til skabelsen af ​​Sunmix i 2009, hvis hovedmål er produktion ...

    maj 31, 2021

  • Lad teknologien hjælper dig i din restaurant

    6 små ting der kan gøre livet lettere som forretningsdrivende, hvis du vil lade teknologien hjælpe dig!

    Mens mange andre har taget den nye teknologi til sig, halter restaurationsbranchen ofte efter.  De har været langsomme til at tage disse nye ting til sig og integrere dem i deres forretning.

    The National Restaurant Association har for nyligt offentliggjort en undersøgelse, som viser at 25 % af de adspurgte har i sinde at opgradere på den tekniske front.

    Backbar køleskabe er et vigtigt tilbehør til madvarebutikker som barer, restauranter, hoteller osv. Disse kølere er gode til opbevaring af øl eller sodavand, enten i dåser eller flasker. De fås i størrelser og former, og du vælger den, der passer til dine krav. Det er vigtigt at være sikker på, at din backbar vedligeholdes ordentligt, fordi det har en direkte indflydelse på dens effektivitet såvel som.

    Her er nogle tip til den nødvendige vedligeholdelse af kølerne.

    ...

    maj 9, 2021

  • Sådan vælger du den rigtige Backbar

    Det er nemmere at finde en Backbar der passer dig bedst end du tror og det er ganske enkelt fordi der generelt ikke er så stor forskel på de forskellige modeller.

    1. For det første skal du identificere hvor meget plads du har og hvilken en af vores modeller der passer bedst til en Backbar, de er ofte 60 – 90 eller 120 i bredden og det enten med 1 2 eller 3 døre.

    1. Hvor mange slags drikkelse skal ...

    maj 9, 2021

  • Energi mærkning for storkøkkenudstyr

    Energimærke

    For et par år siden besluttede EU at indføre energimærker for at reducere energiforbruget i Europa. Mens energimærker på det private marked længe har været i brug, vil energimærket snart også gradvist blive introduceret til det professionelle marked. Den 1. juli 2016 træder den første fase i kraft, og energimærket bliver obligatorisk for køle- og fryserudstyr på det professionelle marked.

    Men hvad betyder dette for din virksomhed?

    <...

    maj 8, 2021