• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Gastroudstyr nyheder

 • Opbevaring af fødevarer

  MADLAVNINGENS TRE HYGIEJNE-GRUNDREGLER ER:

  • Varm op
  • Køl af
  • Spred ikke bakterier og virus

  Som forbruger eller kunde i en fødevareforretning, så ønsker vi alle at råvarerne er blevet behandlet efter forskrifterne, og ikke giver os en masse uønskede bakterier der eventuelt kunne gøre os syge. Det vi køber og det vi spiser skal være så rent som muligt, og uanset om det er friske eller frosne varer så ønsker v...

  august 8, 2022

 • Opstart af pizzeria 2

  Hvis du har en drøm om opstart af et pizzaria, så er der flere ting du skal overveje først, og mange ting der skal falde på plads. For at få finansieret en sådan drøm vil de fleste investorer eller banker helt sikkert kræve, at du har en meget detaljeret plan over den drøm du kommer til dem med.

  Herunder vil vi prøve at komme med en slags huskeliste over hvad du skal have igennem tanke- og udregningsmaskinen, inden du fører din drøm ud i livet.

  Beliggenhed – kundegrundlag

  <...

  juli 30, 2022

 • Pizza Champion Cup

  I Danmark kan man altid finde et godt pizzeria, hvor man får smagt på nogle lækre pizzaer med lidt af hvert. Jeg har dog altid undret mig over, hvem mon laver de bedste pizzaer.

  I år 2022 bliver der ...

  februar 6, 2022

 • Heston Blumenthal - Kokke du skal kende

  Når jeg står i køkkenet, lytter jeg hyppigst til podcast om de forskellige engelske kokke, da de altid formår at skille sig ud fra de andre kokke. Heriblandt er Heston Blumenthal en af de mest populære ansigter i Storbritannien, dog ved jeg ikke særligt meget om ham udover hans populære restaurant ”The Fat Duck” så jeg skyndte mig ihærdigt med at undersøge ham.

  januar 26, 2022

 • Foodexpo 2022 - Den danske fødevaremesse

  Jeg har altid haft en kæmpe kærlighed til mad, da dette altid gav mig mulighed for at være kreativ. På min telefon så jeg at Foodexpo 2022 fandt sted efter at have været lukket i en lang periode grundet corona, og så dette som en oplagt mulighed for at udvikle mig både personligt og fagligt så jeg skal afsted til dette års fødevaremesse.

  Foodexpo er nordens fødevaremesse, hvor Messecenteret Herning bliver indtaget af alt hvad der kan kravle og gå indenfor restauration- og hotelbranchen og fødevareindustrien. Messen er til for at samle dem fra fødebranchen om smagfulde oplevelser, ...

  januar 13, 2022

 • valg af pizzaspade

  Mangfoldigheden af ​​tilgængelige materialer, dimensioner, alternativer i hovedets form, hovedhåndtagets hooking-system og den massive eller perforerede overfladetype gør det muligt for hver enkelt at vælge den bedste pizzaspade, der passer til deres behov.

  1. BRUG: AT SKYDE DEN IND ELLER TAGE DEN UD?

  pizzaspaderne er designet til at samle pizzaen op fra bordpladen og skubbe den ind i ovnen. De har størrelser og former til at rumme forskellige typer pizza og skal have længder, der passer til fo...

  september 6, 2021

 • Restaurant navne

  Denne guide: Restaurant navne, kommer ind på hvad du skal være opmærksom på når du skal finde på et navn til dit nye sted, vi kommer med do´s and donts, og gode ideer, så lad os se om vi kan finde på et godt navn.

  Det første vi skal starte med er sådan det hele basale vi skal have styr på inden vi finder på selv navnet.

  Her er det vigtigt (syntes vi) at du kan checke alle bokse på de her 5 punkter:

  • Er der andre firmaer s...

  august 16, 2021

 • Storkøkkenudstyr som enhver restaurant bør have

  Når man åbner en restaurant, eller moderniserer en eksisterende, så valg af diverse udstyr en stor del af en kommende succes. Vi har prøvet at sammensætte en liste over det mest essentielle udstyr man bør have. Det er naturligvis ingen facitliste, men en liste man kan gå ud fra når nu der skal indrettes og indkøbes.

  Forskellige typer af restauranter kræver forskelligt udstyr, og vi kan ikke lave en liste over alle typer, men vi kan forsøge at lave en guide til det mest gængse udstyr man burde anskaffe sig inden dørene slås op for glade gæster.

  ...

  juni 28, 2021

 • Nyhedsbrev 21 juni

  Skal du med til Italien?

  Det er godt nok varmt her på kontoret og selvom vi har opsat blæsere så når vi aldrig helt en komfortabel temperatur her inde. Det er ikke kun os der lider, der er desværre også enkelte maskiner der bukker under for sommervarmen, vi har heldigvis endnu ikke modtaget opkald fra kunder hvis køl ikke fungere optimalt, og hvorfor så ikke?

  Det handler om god rådgivning og klimaklasse.

  Ser du, når du kigger på et produkt (køl og frys) så kigger man altid også på den energi label der ligger med, man studere ofte om ...

  juni 21, 2021

 • SKAL DU MED TIL ITALIEN?

  Hvert andet år rejser vi hos Gastroudstyr.dk ned til Italien i oktober måned og dette år er ikke anderledes, det er nemlig nu kommet frem at HOST 2021 er en realitet, messen varer fra 22-26 oktober.

  Hvad er HOST?

  Host er sin udgangspunkt verdens største messe som afholdes hvert andet år i den Italienske by Milano i nord Italien. Her samles over 1000 udstillere fra 40 lande rundt i verden for at vise deres udstyr. Udstyr kan være alt fra nye smarte energidrikke til det nyeste inden for sofaer til restauranter e...

  juni 7, 2021