• 70 60 50 44

    Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

  • Musik i restauranten

    Når dørene åbnes og gæsterne begynder at ankomme, så er det tiden til at skabe en eventyrlig stemning for familien, vennerne, ægteparret eller kæresteparret der er på date og ønsker en eventyrlig romantisk aften.

    Maden skal være veltilberedt og menuen gennemtænkt. Betjeningen af gæsterne skal gå let og uforstyrret så gæsterne føler sig kræset omkring, uanset anledningen til at de besøger din restaurant.

    Når den lækre mad er sat på bordet og stearinlysene er tændt, så mangler der ...

    januar 18, 2018

  • fødevaremesse i malmø

    Gå på opdagelse i alle nyhederne på Fastfood og café messe 2018  i Malmø 31 jan – 1 februar 2018

    Malmø mad messe

    På messen har du muligheden for at se forårets nyheder indenfor fastfood branchen.

    Udstillerne kommer med forårets nyheder, som vises for første gang på dette store event. Messen vil indeholde tidens trends, nyheder, aktuelle emner, samt en masse ny viden og inspiration til gæsterne.

    Messen...

    januar 4, 2018

  • professionelle pizzaovne

    Ovnen er hjertet i din forretning

    Pizza ovnen er hjertet i ethvert pizzeria. Både det kæmpestore kommercielle og det lille familie-ejede henne på hjørnet. Det er dog ikke sikkert, at hvad der virker et sted, virker det andet også. Der er stor forskel på hvor meget man kræver af sin ovn, hvor mange pizza'er der skal igennem om dagen, hvor meget plads der er at give af osv.

    Så den dag du skal ud og kigge på nye ovne, eller du endelig har fået projektet længere end til tegnebrædtet, der skal du stille dig selv en masse spørgsmål. Det vigtigste af dem alle er; hvad har jeg brug for i mit køkken ?

    Her i artiklen vil vi prøve, at give dig no...

    december 5, 2017

  • Sveba Dahlen´s nye pizza ovn p600

    ...

    december 4, 2017

  • Alkoholbevilling til restaurant

    Alkoholbevilling, hvordan

    Er du restauratør eller overvejer at blive det, så er chancen stor for at du gerne vil servere alkohol for dine gæster. En lækker middag vil kræve et godt glas vin, eller en god pilsner. Det vil mange af dine gæster i hvert fald mene.

    Men i Danmark er det ikke bare tilladt at servere alkohol uden en tilladelse, så hvordan den søges og kommer i hus, det skal du huske at arrangere før du åbner den første flaske vin eller øl for din kunde.

    Som enkeltperson

    Som ansøger af en alkoholbevilling skal du som udgangspunkt være fyldt 21, der er dog en undtagelse. Har du en uddannelse indenfor resta...

    november 30, 2017

  • Håndvaske i fødevarevirksomheder

    Driver du en fødevarevirksomhed såsom en restaurant, et pizzeria, en grillbar eller en kantine, er der mange regler, love og forordninger der skal overholdes. De fleste ejere vil nok ind imellem synes, at der er alt for mange.

    Men man er nødt til at sige, sikkerhed først. Både for personale og de kunder man har hver eneste dag. Så diverse regler om hygiejne med mere, skal overholdes uanset hvor besværlige de end måtte være.

    En fødevarevirksomhed har derfor brug for vaske, til både personlig hygiej...

    oktober 26, 2017

  • Special arrangementer for restauranter

    Alle restauranter kan få en meromsætning ved afholdelse af specialarrangementer. Arrangementer omkring jul, nytår, Påske og så videre.

    Højtider og arrangementer der kun holdes på specifikke tidspunkter af året.

    Disse arrangementer kan give øget indtjening, og få gæster ind i sløve perioder der ellers ville være hårde at komme igennem.

    Et arrangement kan være baseret på højtider, men også for eksempel være vinsmagninger, andre prøvesmagning eller deltagelse i andre events som afholdes for kunder og forbindelser.

    En speciel dag som er ved at tage fat i danskerne er Valentins Dag. En dag hvor par eller kommende par tager ud til en romantisk mid...

    oktober 24, 2017

  • Reklame på et begrænset budget

    Mange af de traditionelle måder at reklamere på er ofte ret dyre, såsom aviser, radio og TV reklamer.

    Hvis du som nystartet restaurant skal reklamere for din virksomhed, er budgettet ofte begrænset og tillader ikke de store reklame udgifter. Men der er stadig masser af muligheder for at reklamere, uden det koster en mindre formue som de færreste ny-startede har.

    God gammeldags marketing sammen med de sociale medier, giver dig stadig en solid og virksom base for at reklamere for din restaurant.

    Hjemmeside for restauranten

    En af de mere kraftfulde måde at reklamere på, er at have en velorganiseret og brugervenlig hjemmeside. Desværre glem...

    oktober 19, 2017

  • Guide til køb af køledisk.

    Skal dit køkken have en ny køledisk, er der flere problemstillinger du skal være opmærksom på. I denne guide beskriver vi nogle af disse, sådan du vil blive bedre vejledt i din indkøbsfase.

    GN eller BN plader Det første man skal være opmærksom på, er om man ønsker en køledisk der bruger GN størrelser eller BK. BK plader er ofte omtalt som bageri plader og har en størrelse på 40x60, hvor gn har en størrelse på 53x32,5, gn hedder ofte gastrobakker eller Gastronom bakker.

    Et eksempel på dette er at i Italien bruger man BK i et pizzeria til at opbevare sin dej i hvide kasser, hvor man i Danmark bruger GN bakker til at have sin dej i. Ellers er...

    oktober 11, 2017

  • #1 JustEat - om samarbejdet med Gastroudstyr.dk

    På Vesterbro i København ligger Burger Palace, som i mange år har forsynet københavnerne med de lækreste burgere og pizzaer. 
    Ejeren er Sercan Deniz Yücel  og hans kokke går stærkt ind for friske råvarer og et godt håndværk så kunderne altid får den samme dejlige oplevelse med mad fra Burger Palace.

    Læs resten

    september 28, 2017