• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Gastroudstyr nyheder

 • mad TRENDS i 2021

  Vi her hos gastroudstyr.dk har set nærmere på mad trends i 2021, og puha hvor er det dejligt at starte et nyt år. Desværre er vi ikke helt ude af Corona, som bestemt har sat sit mærke på restaurationsbranchen i 2020, derfor har COVID19 også haft sin effekt på de nye madstrends i 2021, men lad og dykke ned og se på 5 trends i 21.

  1. Miljøvenligt indpakning.

  Det er uden tvivl en af de helt store trends i år hvor takeaway salget et steget eksplosivt En af de stører spiller på det canadis...

  januar 7, 2021

 • Guide: Sådan vælger du den rigtige slowjuicer

  Det er nemt og simpelt at lave din egen
  juice med en slowjuicer i køkkenet. Det eneste, du skal gøre, er at putte
  frugter og grøntsager i maskinen, hvorefter du kan servere lækker, friskpresset
  juice. Se her, hvordan du vælger den rigtige slowjuicer til dit behov.

  Det er nemt at opretholde en sund livsstil med en slowjuicer. I modsætning til en almindelig frugtpresser, får du det hele ud af de frugter og grøntsager, du presser, når du bruger en slowjuicer. Du kan se de bedste slowjuicere i test her.

  januar 5, 2021

 • En pomfrit skal være gylden og sprød, eller skal den ?

  De fleste elsker deres pomfritter gyldne og sprøde, men det kan snart være slut. I hvert fald hvis det står til EU.

  Der er nemlig stillet forslag som kommissionen har givet grønt lys til. Forslaget går ud på at nedsætte forekomsten af såkaldt acrylamid i de fødevarer, som 508 millioner EU-borgere hygger sig med.
  Acrylamid dannes, når man griller, steger, friterer eller bager fødevarer ved temperaturer på over 120 grader.

  Det gælder især kartoffelprodukter og brød - især knækbrød.

  Forordningen skal træde i kraft 2018 såfremt det bliver stemt igennem, hvorefter der vil blive stillet lovkrav om hvor varmt for eksempelfritureolie må være når d...

  juli 23, 2017

 • Har Apple lavet en pizzaæske ?

  Verdenskendte Apple har endnu en gang været fremme i skoene og opfundet noget nyt, og igen er det noget samlere gerne vil have fingre i. Grunden hertil er blandt andet, at det ikke er et produkt som Apple ellers er kendt for plus at det kun fås og anvendes i Apples eget hovedkvarter i Cupertino, Californien.

  Det nyeste skud på stammen af innovative produkter fra virksomheden er en pizzabakke/boks, som de ansatte kan anvende såfremt de ønsker at tage deres frokost pizza med til arbejdsstationen. Bakken er kun tilgængelig for Apples egne ansatte og er derfor blevet eftertragtet af samlere som Scott Wiener.

   

  maj 22, 2017

 • Kølediske af mærker Frenox / Silverstar

  Silverstar / Frenox Køledisk

  Hos gastroudstyr sælger vi det Tyrkiske mærke Frenox, her kalder vi det bare Silverstar, af disse producenter har vi blandt andet Frenox køledisk vi har også februar 8, 2016

 • Bag om vores Premium brand Wery

  Wery er et Mareno brand, som i hos Gastroudstyr.dk har forhandlet i rigtig mange år, kvaliteten er det bedste vi har set på markedet og derfor er det vores bedste brand i super kvalitet, men heldigvis til en pris hvor alle kan være med.

  wery_6

  I fremstillingen af Wery produkterne drives hele processen af et system, hvor rustfrit stål indføres som ark og kommer ud som semifærdige produkter, der er klar til montering. Sammensætningen a...

  februar 1, 2016

 • Saladetter fra Gastrocool

  Hos gastroudstyr.dk sælger vi 2 mærker af saladetter, vi har italienske topmodeller fra Zanussi og vi sælger også Gastrocool, som er vores eget brand, dette er også lavet i Italien.

  Ønsker du en professionel saladette til dit storkøkken, er disse gode valg.

  Vores Gastrocool saladetter som er dem vi klart sælger fleste af, fordi det er god italiensk kvalitet til en meget fair pris. Desuden er udvalget stort, og dette gør alle kan finde en model som lige netop passer til dem.
  Læs resten

  juli 3, 2015

 • Internorga 2015 Hamburg

  Vi er næsten lige vendt hjem efter vores tur til Hamborg, hvor vi besøgte messen Internorga, som blandt andet har firmaer der udstiller professionelt storkøkkenudstyr.

  Hos Gastroudstyr – er vi altid at finde på de store messer flere gange om året, og dette år var ingen undtagelse. Det er altid vigtigt at følge med hvad de forskellige firmaer har af nyheder, og om der er nogle trends der kunne bruges på det danske marked for storkøkkenudstyr.

  Vi bruger også tiden til at snakke med de firmaer hvis produkter vi allerede forhandler, nogle af dem vi snakkede med var: Wery/Mareno, Oem Ali, Comenda alle del af det Italienske firma Ali Group, som er indehaver af nogle af de bedste producenter af storkøkken udstyr i verden.

  IMG_4092

  Største delen af de firmaer vi handler med har vi haft et samarbejde med i mange år, dette gør at vi altid har en åben dialog om deres produkter, hvad der fungere og hvad der skal laves bedre. Vi ønsker altid vores kunder får den bedste kvalitet til de billigste priser, så prisen er selvfølgelig også noget vi prøver at presse ;)
  Læs resten

  april 12, 2015

 • Sveba Dahlen - p600 Pizza ovn

  Sveba p600 Sveba Dalen pizzaovn p600

  Svenske Sveba Dahlen har lavet en ny pizza ovn, den hedder p600. I øjeblikket findes den i en version til 6 pizzaer, og så i 1, 2 eller 3 dæk.

  Sveba producere allerede pizzaovne som hedder DC/Classic og Trendy, men produktionen af disse ovne stopper ved udgangen af dette år.

  P600 skal derfor løfte arven fra en af en mest populære pizzaovne på det danske marked.

  P600, er lavet til det professionelle storkøkken som ønsker en stabil og meget uniform pizzaovn i en fantastisk kvalitet.
  Læs resten

  marts 9, 2015

 • Wery - fordi du kun fortjener det bedste

  Komplette systemer til gruppe catering siden 1922

  Mareno Ali SpA er et veletableret brand i produktionen af ​​systemer og udstyr til professionelle køkkener.
  Virksomheden har været på det globale marked siden begyndelsen af ​​1900′erne , da det udviklede eksklusive kvalifikationer i de højt specialiserede områder af flåden , mobile modulære enheder og specialfremstillede systemer .
  Læs resten

  januar 20, 2014