Close [x]
  • 70 60 50 44

    Kundeservice er åben
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

  • En pomfrit skal være gylden og sprød, eller skal den ?

    De fleste elsker deres pomfritter gyldne og sprøde, men det kan snart være slut. I hvert fald hvis det står til EU.

    Der er nemlig stillet forslag som kommissionen har givet grønt lys til. Forslaget går ud på at nedsætte forekomsten af såkaldt acrylamid i de fødevarer, som 508 millioner EU-borgere hygger sig med.
    Acrylamid dannes, når man griller, steger, friterer eller bager fødevarer ved temperaturer på over 120 grader.

    Det gælder især kartoffelprodukter og brød - især knækbrød.

    Forordningen skal træde i kraft 2018 såfremt det bliver stemt igennem, hvorefter der vil blive stillet lovkrav om hvor varmt for eksempelfritureolie må være når der skal laves pomfritter i diverse fødevareforretninger som restauranter og grillbarer.
    I flere år har Fødevarestyrelsen her i Danmark været efter restauratører som steger i olie varmere end 170 grader, så at EU nu får dette forslag på bordet kan kun gøre den danske fødevarestyrelse glad. Om den enkelte forbruger også bliver det, ja det kan man så stille spørgsmålstegn ved. Men i følge EU så er det nye forslag ment som en ekstra beskyttelse af borgerne, da acrylamid skulle være kræftfremkaldende.

    Der er sikkert dem som vil sige, at det sagde de også om dit og dat, men en ting er sikkert; at gå forslaget igennem så er det nye tider for diverse restauratører som må finde nye veje at fremstille deres friturestegte mad. I hvert fald skal de så stege ved lavere temperaturer, eller finde nye kartoffelsorter med mindre stivelse da det er denne stivelse der omdannes til acrylmid ved høje temperaturer.

  • Levering af fastfood med drone, drøm eller virkelighed ?

    Har du nogensinde tænkt på, at når din pizza skulle leveres, så kunne det være langt lettere og selvfølgelig også hurtigere, hvis vejen fra Pizzaria til dit hjem kunne forkortes ved at være i lige luftlinje ? For når man har bestilt og er sulten, så skulle ordren helst være fremme ved døren for 5 minutter siden.

    Det er der andre der også har spekuleret på, og rent faktisk er et forsøg med dronelevering i gang i både USA og England.

    Bloomberg Technology skrev tilbage i september 2016 om et særdeles interessant eksperiment som Project Wing ( en del af Googles modeselskab Alphabet.Inc.) samt Chipotle Mexican Grill Inc. og Blacksburg, Virginia havde fået tilladelse til.

    Nemlig at afprøve om mange studerendes drøm om at få leveret fastfood med drone kunne realiseres, eller om det stadig var en drøm som lå langt ude i fremtiden, eller ligefrem var umulig.

    Det statslige flyveforbund godkendte dette store forsøg, som mange af de store firmaer som Amazon.com Inc. and Wal-Mart Stores Inc. håbede ville blive en succes. I så fald ville mange af disse store firmaer få en hel unik mulighed for at levere deres varer på en ny, hurtig og kundevenlig måde.

    Levering med drone ville kunne levere både fastfood og mindre forsendelser via luftvejen der i de fleste tilfælde ville være langt hurtigere end de konventionelle leveringsmetoder.

    Project Wing ville bruge hybriddroner, som kunne flyves som små  fly eller helikoptere og prøve med leverancer fra en Chipotle madbil.  At der blev valgt mad som forsøgs objekt hang sammen med at levering af varm mad har mange udfordringer som; indpakning og temperatur. Kunne indpakningen holde, og kunne den sørge for at den varme mad stadig var varm når den ankom til kunden ?

    Man skulle samtidig overbevise myndighederne om at de anvendte droner kunne undgå sammenstød ( via robotstyring ) samt at de var i stand til at levere varen på meget specifikke områder ( kundens adresse )

    Projektet og forsøgene er så vidt vides stadig i gang.

    https://www.bloomberg.com/api/embed/iframe?id=0afd14a7-cfad-492a-afb5-75e857e88b64

    Senere i 2016, i december skriver Discover også om forsøget som Google har startet.

    Googles drøm om at levere pizza, burritos og andet skulle i følge Discover også inkludere en hjemmeside (Wing marketplace) hvor kunderne skulle kunne bestille deres mad med drone leverance til en billig penge, rygtet siger 6 dollars for en udbringning.

    Hvordan prisen for leveringer skal kunne holdes så lavt, at det kan konkurrere med personlig levering, er der dog ingen af de deltagende virksomheder der vil ud med.

    En enkel virksomhed (Williamsburg Pizza)  har dog afprøvet, og vil gerne ud med prisen. Med en flåde af droner, operatører og mekanikere har deres forsøg vist at prisen på en dronelevering ville blive op til 59 dollars. Dette tal er langt fra hvad Google drømmer om at kunne gøre det for, for at kunne konkurrere på prisen.

    Men da Google og deres store konkurrenter som Amazon har flere penge at smide bag dette projekt, har de muligheden for at forske i at dronerne skal opereres fuldautomatisk og uden en menneskelig fører. Det giver i sidste ende færre udgifter, da de ikke skal have en hær af operatører til at styre dronerne ved hver enkelt levering. Så måske de 6 dollars slet ikke er helt utopi en gang i fremtiden.

    Google har dog meget større visioner end bare at kunne levere pizza via drone. Astro Teller, leder af Google X som står for disse forsøg, drømmer om langt mere. I følge ham så viser fremtiden en helt anden måde at levere folks indkøb, uanset om det er pizza, sko, en burito eller andet som vejer langt mindre end de vogne de bringes i. Hvorfor skal vi ikke finde en alternativ måde at frembringe disse indkøb, nemlig via luften. Både for hurtighed, men også for at frigøre plads på landjorden.  Samtidig ville droneleveringer spare jorden for en del af den forurening vi mennesker og vores maskiner frembringer ved brug af diverse fossile brændstoffer.

    https://www.youtube.com/embed/VDgGBoUgHCU

    Om disse forsøg fører til en egentlig hær af droner til levering af varer vides endnu ikke, da det endnu kun er på forsøgsbasis.

    Samtidig er det ikke bare at afprøve dronerne, men også at kunne overbevise myndighederne om at en sådan dronehær ikke ville være til fare for andre, såsom den konventionelle lufttrafik.

    For selvom projektet med dronelevering i manges ører lyder vældig smart, så er der mange hurdler som skal overvindes først.

    Men idéerne mangler ikke, og der laves diverse forsøg. Så måske en dag som kommer din pizza flyvende få  minutter efter du har bestilt den hos dit lokale pizzaria.

    Kilder:

    Discover - science for the curious

    Bloomberg Technology

     

  • Branchen i USA og Trumps indflydelse

    Restauranter og andre virksomheder indenfor denne branche har skullet kæmpe for at kreere en fremgang i omsætning og resultat, som følgende undersøgelse og en global "hitliste" over virksomheder viser.

    En amerikansk undersøgelse viser tal for verdens største restaurant virksomheder. Undersøgelsen viser blandt andet tilbagegang for McDonald og fremgang til Olive Garden.

    Restaurant industrien i USA har ikke har haft et let 2016. Usikkerheden omkring fremtiden på grund af det amerikanske præsidentvalg, de lavere priser i supermarkeder og kundernes ønske om at spise mere hjemme, har alle været med til at kreere et fald gennem alle grene af industrien.

    Da der samtidig har været noget af en inflation i lønningerne, er der blevet lagt et yderligere pres på restauranterne gennem 2016. De mange påvirkninger og usikkerheder har alt i alt været med til at lægge et kraftig pres på restaurations branchen, og har været  en væsentlig faktor til de nedadgående resultater for de store aktører på markedet.

    Allerede i sommeren 2016 gik nogle Wall Street analytikere ud og advarede om denne forestående lavkonjunktur hos branchen, og med de endelige tal må det siges at de fik ret.

    De  økonomiske udfordringer for disse virksomheder kan også ses i 2017 FORBES Global 2000 hvor flere af de rigtig store indenfor branchen må se sig selv på lavere placeringer på listen end de tidligere præsterede.

    McDonald måtte for eksempel se sig selv falde fra en plads som nummer 189 i 2016, til en plads som nummer 215 i 2017. Burger giganten har fået stor konkurrence fra andre fastfoodkæder som Shake Shack, Chipotle, Panera Bread. Men det ser ud som om at satsningen på morgenmads serveringer giver pote, og der spås om bedre dage i fremtiden på dette grundlag.

    På andenpladsen i Global 2000 når man ser på restaurant branchen kommer Starbucks som kan placere sig på plads nummer 370. Kaffevirksomheden har ligget meget stabilt gennem året. I December 2016 meddelte grundlægger og senere administrerende direktør Howard Schultz at han ville træde tilbage og overlade tøjlerne til Kevin Johnson i april måned.

    Da den nu nyvalgte præsident Trump bekendtgjorde sit indrejseforbud fra visse muslimske lande, så viste Starbucks en helt anden side af den amerikanske vilje. De offentliggjorde nemlig at de ville ansætte op til 10000 flygtninge over de næste 5 år.  I april hoppede de samtidig med på en bølge fra Instagram og lancerede en multifarvet og sukkerholdig kaffe som fik navnet Unicorn Frappuccino. Alle disse tiltag har vist sig at virke positivt for Starbucks. For nok er virksomheden faldet ned på listen, men de har stadig formået at få omsætningen op med 1,63% hvilket må siges at være ganske ok med de udfordringer branchen har haft.

    Du kan læse mere om hvad Trumps immigrations lov betyder for manglen på restaurant personer her

    Global 2000 listen byder i alt på 9 virksomheder fra restaurations branchen. Deres samlede omsætning var på  121,8 milliarder dollars i det år som sluttede den 7. april 2017 og de repræsenterer 298,3 milliarder dollars i markedsværdi. Så man kan vist rolig sige, at disse virksomheder tilhører den absolutte top indenfor globale virksomheder.

    Har du lyst til læse mere om forskellige virksomheder og deres placeringer på Global 2000, følger her en liste af links hvor du kan få stillet din nysgerrighed;

  • Har Apple lavet en pizzaæske ?

    Verdenskendte Apple har endnu en gang været fremme i skoene og opfundet noget nyt, og igen er det noget samlere gerne vil have fingre i. Grunden hertil er blandt andet, at det ikke er et produkt som Apple ellers er kendt for plus at det kun fås og anvendes i Apples eget hovedkvarter i Cupertino, Californien.

    Det nyeste skud på stammen af innovative produkter fra virksomheden er en pizzabakke/boks, som de ansatte kan anvende såfremt de ønsker at tage deres frokost pizza med til arbejdsstationen. Bakken er kun tilgængelig for Apples egne ansatte og er derfor blevet eftertragtet af samlere som Scott Wiener.

     

     

    Scott Wiener har til Washington Post udtalt, at han som samler af pizza bokse er meget interesseret i at få fat i denne specielle boks fra Apple.
    Scott er samler i den grad, at han har rekorden i Guinness Book of Records med et antal på mere end 1300 forskellige pizza bokse.

    Han udtaler sig til Washington Post om plusser og minusser ved den nye pizza bakke. Her er et par af hans vurderinger af bakken:

    Plusserne:

    Det er genialt med udluftningshullerne i midten som leder fugt fra for eksempel tomaterne ud, så pizzaen kan bevares sprød og lækker.
    Den riflede bund er ligeledes kølig for bæreren at bære på, da den varme fugt har mulighed for at slippe ud gennem hullerne i låget.

    Minusserne:

    Den runde form er ikke optimal når man tænker på at de eventuelt skal stables. Der er de kendte firkantede bakker langt mere handy at have med at gøre.
    Der ud over fylder bakkerne fra Apple mere i u brugt tilstand, da de ikke som de gængse papbakker er foldet ud og dermed flade ved opbevaring før brug.

    Patentet på den runde pizza bakke fra Apple blev første gang set i 2010, hvor den beskrives som en rund bakke med mulighed for at fugt kan ledes bort fra en fødevare, i dette tilfælde en pizza. Den struktuelle form på bakken gør desuden at pizzaen kan ligge sikkert og ikke risikere at falde sammen eller rode rundt mens den fragtes dertil hvor man ønsker, i dette tilfælde Apple medarbejderes arbejdsstation.
    Pizzabakken er som alt andet fra Apple skabt med det for øje, at ting skal være designmæssigt lækre, enkle, funktionelle og som nogen ville sige; perfekte til det som produktet er skabt til.
    Med bakken kan den ansatte få en pizza til frokost som ikke har bløde kanter, men stadig har et lækkert sprødt bid og dermed få en frokost som bidrager til effektiviteten hos medarbejderen, samt ønsket om at være med til at skabe noget unikt.
    Mange har måske sagt, at Apple gennem årene har glemt at være innovativ og nytænkende. Men med den nye pizzabakke som næsten har form efter Apples eget hovedkvarter, så har de bevist at de ikke helt har glemt hvad det vil sige at være fuld af idéer.
    Om resten af verden udenfor hovedkvarteret får glæde af denne opfindelse vides ikke, men i følge The Telegraph så har Apple planer om at åbne en restaurant i hovedkvarteret hvor man sikkert kan opleve og afprøve den runde bakke til sin pizza.

    Kilder:
    The Telegraph
    Washington Post
    Buzzfeed.com
    Designboom.com
    The Guardian

  • Pizza Expo Las Vegas 27 - 30 marts. 2017 i Las Vegas

    Årets pizzabegivenhed løber af stablen i Las Vegas 27 - 30 marts 2017 i Las Vegas

    Verdens største messe for det pizza elskende folk, både dem som producerer maskinerne og dem som bager.
    På messen vil du finde stande som viser de nyeste trends og idéer, arbejdende stande, konkurrencer, og seminarer hvor du kan snakke med ligesindede og lære nye tips og tricks.
    Du vil blandt andet kunne finde en stand fra Pizzamaster, et mærke som Gastroudstyr.dk forhandler.
    Messen er en fagmesse, og har derfor ikke adgang for besøgende udover de fagfolk som udstiller og kigger på udstillingerne.

    Programmet for udstillingen kan ses her https://www.pizzaexpo.com/show/schedule-at-a-glance/

    Priserne for at deltage i den flot anlagte messe kan findes her https://www.pizzaexpo.com/attendee/register-to-attend/ og er selvfølgelig angivet i dollars, da messen afholdes i Las Vegas.

    Priserne dækker de 3 dages messe med over 90 seminarer, konkurrencer, udstillinger og mulighed for at vinde i den store lodtrækning om 20.000 dollars, samt rabatter på billejning, flyrejser og indlogering på udvalgte hoteller.
    Der kan også fås en endagsbillet til torsdag hvor du bla. kan deltage i den store lodtrækning, se udstillingen og deltage i torsdagens seminarer.

    Arrangementer du ikke må gå glip af på messen

    - To mestre ud i pizzabagning (Tony Gemignani og Graziano Bertuzzo, som begge har vundet adskillige konkurrencer i USA og Italien) stiller op til snak, diskussion og bagning af de lækreste pizzaer. På storskærme vil du kunne se deres teknikker på nært hold når der bages pizza roman-style og den originale italienske pizza.

    -40 årig ejer af 5 restauranter Gabriel Stulman, som på kort tid har gjort det til en oplevelse at spise pizza kommer og fortæller hvordan han startede op og gjorde sin forretning til en stor succes.
    Pizzaskolen tilbyder blandt andet;

    - Økonomi

    - Medarbejderstyring

    - Et nyt koncept? - fra markedsundersøgelser til det endelige produkt/forretning
    - Hvordan skaber jeg en koordineret plan for mit pizzaria

    Disse seminarer er ment som en hjælp til at udvikle og køre en forretning, samt at forøge den daglige indtjening. Underviserne er alle succes fulde og erfarne udstillere og undervisere på Pizza Expo. De fleste er samtidig ejere af deres egne forretninger og deler i skolen ud af deres erfaringer, og fortæller hvordan de selv gjorde deres forretning til en succes.

    - Du kan også tage med Scott Wiener på bustur i Las Vegas for at se hvad der foregår bag disken i 3 forskellige pizzariaer i byen.

    - En speciel oplevelse kan også være at overvære mesterskaberne i artisteri med pizzadej. Dygtige pizzabagere vil her jonglere med dejen til musik og lave de mest fantastiske tricks du længe har set.

    - Som kronen på værket afholder Pizza Expo også en live konkurrence om Årets Pizzabager, hvor mere end 200 deltagere fra hele verden i de indledende runder har kunnet imponere dommerne.
    Udstiller på Pizza Expo

    Som udstiller på Pizza Expo vil du finde mange ligesindede og kan se de nyeste kreationer, idéer og trends.

    På de mange stande kan du finde maskiner, indretning og opskrifter som helt sikkert vil vække din interesse og nysgerrighed.

    Få en snak med de professionelle producenter og forretningsmænd der gerne vil vise deres nye varer frem.
    Pizzabranchen er i rivende udvikling og med et besøg på Pizza Expo får du mulighed for nye idéer, nye forretningsforbindelser og chancen for gode handler der kan forbedre og forny din forretning

    På youtube kan du finde en fin video som viser dig hvad Pizza Expo går ud på, og hvad du kan forvente dig af et besøg på den flotte messe

    Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=GN4o_nEcVCw

    Hos Gastroudstyr.dk tager Mads Rasmussen hen og besøger Pizza Expo i samarbejder med Pizzamaster, som også udstiller i Las Vegas.

  • Skal du på Storkøkken messe i Hamburg ?

    Kom med til Storkøkken messe hvor fremtiden allerede er begyndt.

    INTERNORGA 2017 afholdes i Hamburg Messe og Kongres Center 17 til 21 marts.

    Messen er førende indenfor gastronomi og fødevareindustrien, og er for både forhandlere som kan vise deres nyeste produkter frem, samt for forbrugeren som kan se hvad fremtiden bringer indenfor området.

    Storkøkken linie fra wery

     

    På messen finder du de nyeste ideer og trends, som kan være det næste indkøb du gør til dit moderne køkken eller forretning.
    Med et besøgstal på næsten 95000 er messen et populært udstillingsvindue for forhandlere og producenter, der her kan vise de nyeste påfund og designs, og med diverse konferencer og liveshows kan du se hvad der netop ville passe dit behov.

    Et besøg på messen vil give nye ideer og muligheden for at se produkter, samt tale med de mange udstillere og producenter af fremtidens maskiner, indretningsmuligheder, og nye muligheder indenfor mange forskellige områder indenfor fødevareindustrien.

    Internorga Storkøkken udstyr INternorga
    Storkøkken udstyr

    Nøgletal:
    94% af de besøgende tager hjem med nye forretnings forbindelser og aftaler efter et besøg på den store og professionelt anlagte messe.

    De besøgende som ofte kommer rejsende langvejs fra kommer til messen for at se:
    79% fødevare relaterede produkter
    53% køkkenudstyr og tilhørende teknologi
    46% indretning
    36% bageriudstyr
    26% computerstyrede kassesystemer og diverse kommunikation

    De mange besøgende kommer rejsende fra mange lande, og er for manges vedkommende beslutningstagere fra diverse virksomheder der tager til messe for at finde næste års trends og muligheder for nye investeringer. 98% tager hjem med beslutninger om kommende investeringer eller direkte købsaftaler.

    De forskellige kongresser og foredrag:

    De mange forskellige kongresser som afholdes over messedagene trækker forhandlere , producenter og indkøbere til for at høre om de nyeste trends. Der er mulighed for at høre om det nyeste indenfor skoler, catering, fødevareindustrien og gastronomiens verden.

    Disse mange kongresser er med til at cementere INTERNORGAs førende position indenfor fødevareindustriens udstillingsvinduer, og med placeringen i Berlin er messen lagt centralt i Europa. Den centrale placering er med til at tiltrække de store og innovative firmaer med deres produkter og nye ideer.

    Arrangementer på messen:

    På messen afholdes blandt andet en konkurrence hvor unge og talentfulde kokke kæmper om en karrierefremmende præmie.
    Der dystes også om forretningsidéer for nye iværksættere, som her kan fremlægge deres ideer til nye forretninger og hvor vinderen med den bedste idé kåres live på messen.

    Der forefindes desuden flere interessante workshops og udstillinger beregnet på nye forretninger, specialforretninger (bageri, snacks, konfekture) samt det 30 meter lange udstillingsbord hvor producenter af service og tilbehør viser det nyeste indenfor borddækning.

    Et ideelt sted at finde nye ideer til det flot dækkede bord, der skal danne rammen omkring den gastronomiske oplevelse i f. eks. en restaurant, uanset om den er stor eller lille.

    Der afholdes desuden finale i pizzabagning, hvor pizzabagere gennem hele 2016 har kunnet kvalificere sig, og ved konkurrencens ende kan kalde sig Europæiske mestre i pizzabagning.

    Som gæst eller indkøber på messen får du mange og store muligheder for at se hvad fremtiden bringer, og muligheden for at deltage i mange spændende branche orienterede kongresser, hvor du kan tale med og lytte til folk der har stor viden indenfor deres respektive brancher.

    Dejbehandling fra oem ali Dejbehandling fra oem ali

    Med den viden du kan tilegne dig via kongresser og forums, er det lettere at tage beslutninger om nye investeringer, og mange tager hjem med nye forretningsforbindelser, nye ideer og måske ligefrem en god handel.

    Hos gastroudstyr.dk er vi altid at finde på internorga som besøgende, det er vigtigt for os at følge med hvad der sker på markedet, følge de nyeste trends, udviklingen af produkterne samt er det altid en fornøjelse at snakker face2face med ens mange samarbejdspartnere inden for storkøkken.

    Du kan læse mere om Internorga ved at klikke på linket: Internorga

  • Burgerens oprindelse og udvikling

    Burgerens oprindelse og udvikling

    Som med så mange andre populære madfænomener, er der store diskussioner om, hvordan en rigtig burger er og derfor hvem der lavede den første rigtige burger. Dog er der bred enighed om, at burger er en forkortelse af ordet hamburger. Betegnelsen Hamburger stammer fra ”Hamburg sandwich”, der er en ret fra 17. hundrede tallet bestående af saltet kød, rå løg og brødkrummer.

    En af de helt store burger kæder i US er INNOUT, som er verdens kendte for deres burgere af høj kvalitet. En af de helt store burger kæder i US er INNOUT, som er verdens kendte for deres burgere af høj kvalitet.

    Bøffen stammer faktisk fra Rusland, hvor tyske søfolk smagte den russiske hakkebøf og tog opskriften med hjem til Tyskland og gav den et tysk navn.
    Mange mennesker emigrerede til USA fra den tyske havneby Hamborg, her af navnet ”Hamburg sandwich” og de tog sandwichen med sig til USA, hvor den især i havnebyen New York blev yderst populær. De mange ejere af gadekøkkener i New York så nemlig her, en mulighed for at tjene mange penge, ved at appellere til de mange sømænd, der kom til byen. Overalt ved kajen sås store skilte med teksten ”Ægte Hamburg Sandwich” .

    Bøffen, der er en stor del af den måde vi forstå en burger på, kan spores til mange forskellige dele af verden. Blandt andet fandt arkæologer ved udgravningen af den antikke by Pompeji spor efter burgere og i det gamle Rom er der beviser på, at man har spist hakket kød blandet med pinjekerner. I 12. hundrede tallet lavede mongolerne hakkebøf af hestekød og efterfølgende udvikledes der, i blandet Europa, mange forskellige former for og tilberedelsesmetoder af hakkebøffer.

    Det var dog britterne, der tilføjede brødet og gjorde bøffen til en del af en sandwich, som vi forstå fænomenet sandwich i dag. I 17. hundredetallet fandt briterne nemlig på, at man ved at have brød rundt om bøffen ikke fik beskidte fingre og det gjorde retten nemmere at spise.
    I USA var det Eliza Leslie, der ved udgivelse af sin kogebog, der indeholdte sandwich opskrifter, skabte baggrunden for den amerikanske burger, som vi kender den i dag. Det var dog først efter Anden Verdenskrig, at burgeren for alvor vandt indpas. Op gennem 19. hundredetallet solgte flere købsmænd rundt om i USA kødboller mellem to stykker brød, ligeledes er en dansker blandt en af de nævnte ophavsmænd, nemlig Louis Lassen. Han serverede en hakkebøf mellem to stykker ristet brød, på sin restaurant i Connecticut, USA i år 1900.

    I 1891 skiftede Oscar Weber Bilby fra Oklahoma, USA, angiveligt brødskiverne ud med en bolle. Burger fænomenet blev for første gang grundigt beskrevet i 1904 i den amerikanske avis, New York Tribunet.

    burgere findes i mange variationer, men næsten altid med pommesfrites burgere findes i mange variationer, men næsten altid med pommesfrites
  • Industriopvasker Zanussi LS6

    Der er mange fordele ved at vælge et kvalitet produkt som en underbordsmaskine som Zanussi ls6. En af de maskiner vi sælger flest af hos gastroudstyr.dk er netop denne maskine, modellen med alle pumper (sæbe, afspænding og afløbs) er den industriopvasker vi ofte sælger, dette hænger sammen med at det er et godt og solidt produkt, brandet Zanussi er for de fleste professionelle brugere et tegn på kvalitet og så er der 1 års fuld garanti når man køber et zanussi professionelt produkt.

    Hvis vi skal se på nogle af maskinen features kan der nævnes:

    ACTIVE models Den atmosfæriske varmer kombineret med skyllepumpen sørger for et perfekt skylle resultat, hvor der skylles med en konstant temperatur på 84°C,uafhængigt af vandtrykket. (Fødevarestyrelsens krav til rengøring og desinfektion i en opvaskemaskine er at desinfektionen skal foretages med vand, der har en temperatur på mindst 80°C.)

    4 sekunders (variabel) pause efter vask og før skylning sikrer, at der ikke drypper snavset vand på rene punkter i slutningen af skyllecyklus

    3 vaskeprogrammer: Prog.1 på 90 sekunder for let snavset service, Prog.2 på 120 sekunder for normalt snavset service og prog. 3 på 240 sekunder for meget snavset service.

    Et meget effektivt skylleprogram der kun anvender 3 liter rent varmt vand pr. vask sikre lave driftsomkoistninger.

    Dobbelt isoleret kar sørger for meget lav støjniveau og mindsker varmetabet fra maskinen.
    Alle maskiner har glatte overflader og en stor vasktank med afrundede hjørner for at lette rengøringen.

    Fuldautomatiske rengøringsprogram.

    Vaskepumpe tømmer maskinen helt for at sikre en højere grad af hygiejne når maskinen ikke anvendes.

    Front og side paneler, dør, vaske tank, filter og vaske-/skyllearme er udført i rustfri
    stål AISI 304.

    Ny forbedret svejsninger i 304L rustfri stål kar der gør det mere modstandsdygtig over for korrosion

    PVC vandforsyning slange med metal-forbindelser kan modstå høje vandtryk.

    Den indbyggede Soft Start funktion giver ekstra beskyttelse til ømtålelige emner såsom glas og øger vaskpumpens pålidelighed.

    Simple kontrol panel med digital display gør det muligt at indstille /justere på vaske og skylletider.

    Maskinen er forberedt fot tilslutning af eksterne beholdere til afspændingsmiddel og sæbe..

    Frontlåge med affjedring så den bliver nemmere at åbne og lukke..

    Filtre kan demonteres ud at man skal demontere vaske- og skyllearme.

    Forberedt for tilslutning til HACCP .

    Meget støjsvag

    Zanussi LS6 er en underbordsopvaskermaskine, dvs. at den ofte er placeret under det opvaskerbord hvor man afskyller sine tallerkener før man sætter dem i opvaskeren, dette skal man naturligvis også gøre med denne maskine da man ellers vil skulle tømme sin maskine for vand, efter hver vask som man kender det fra husholdningsmaskiner. Fordi maskinen er placeret i gulv højde skal man ofte købe en vandpumpe med så det kan løbe til et afløb som f.eks. kunne være i forbindelse med en P-Lås under ens vask.

    Ønsker du mere informationer om maskinen er kan du også se alle informationer på Zanussi professionels hjemmeside her: Zanussi professionel

  • Kølediske af mærker Frenox / Silverstar

    Silverstar / Frenox Køledisk

    Hos gastroudstyr sælger vi det Tyrkiske mærke Frenox, her kalder vi det bare Silverstar, af disse producenter har vi blandt andet Frenox køledisk vi har også Sandwich bænk

    Historien om Frenox begynder i 1976, hvor firmaet startede med at producere hvide køleskabe og senere udvidede sin produktion til ligeledes at levere køleskabe til storkøkkener i rustfrit stål. Med 25 års erfaring inden for industrikøkken branchen er Frenox et af de ledende køleskabsbrands på marked. Frenox tilbyder et bredt udvalg af produkter fra 100 liter køleskabe til 2.100 lier frysere.

    Frenox burger den seneste teknologi til at producer køleskabe dybfrysere af overlegen kvalitet til restaurationsindustrien. Produkterne bliver fremstillet i Tyrkiet og lever af til de behov, der stilles af hoteller, restauranter og skoler. Frenox tilbyder produkter af den højeste kvalitet, der samtidig er til at betale. Med en fabrik på 5.2000 m2 har Frenox muligheden for at tilbyde sine kunder et bredt udvalg af produkter, der gør Frenox til de fleste kunders første valg. Alle produkter er færdiggjort med en mulighed for at vælge mellem 304 eller 430 grader rustfrit stål, der er designet til at kunne fungere i op til 43 C varme omgivelser, hvilket gør produkterne optimale til et travl og varmt køkken.

    Vi har flere gange besøgt Frenox fabrik i Istanbul hvor vi har set deres produkter, selvom vi forhandler alle frenox´s produkter har vi valgt kun at forhandle deres kølediske, da vi her ser en rigtig god kvalitet, til en meget budget venlig pris

  • Bag om vores Premium brand Wery

    Wery er et Mareno brand, som i hos Gastroudstyr.dk har forhandlet i rigtig mange år, kvaliteten er det bedste vi har set på markedet og derfor er det vores bedste brand i super kvalitet, men heldigvis til en pris hvor alle kan være med.

    wery_6

    I fremstillingen af Wery produkterne drives hele processen af et system, hvor rustfrit stål indføres som ark og kommer ud som semifærdige produkter, der er klar til montering. Sammensætningen af maskiner såsom stålplade kløver og svejserobotter medfører, at arbejdet udføres med nøjagtighed, ekspertise og med en høj produktionsmængde. Takket være denne metode kan Wery garantere en leveringstid på bare to dage for standart produkter og to uger for specialfremstillede dele. Dette er en leveringstid, som kun få andre kan måle sig med. Produkterne er kendetegnet ved høj funktionalitet og robusthed.

    Et team af 12 design ingeniører arbejder på en konstant udvikling, der indebærer udviklingen af de funktionelle og æstetiske dele af hvert produkt. Et lignende team arbejder med materialer og udvikling af teknologier, der har til formål at sikre den ultimative løsning for kunderne.

    Marenos leverer produkter, der henvender sig til mellemstore til store køkkener. Der findes fire produktserier; 600 serien, 700 serien, 900 serien og 1000 system.

    600 Serien hedder Snack og er vores bestseller, vores Wery friture som enten er enkelt eller dobbelt er en af vores best selleres, du kan se den her: wery friture

    700 serien indeholder 11 ”dele” med i alt 60 modeller, der er designet til at maksimere udnyttelsen plads uden at forringe ydeevne eller holdbarhed. 900 serien indeholder 11 ”dele” bestående af 80 modeller, der er solide, funktionelle og konkurrencedygtige. 1000 system indeholder 6 ”dele” bestående af 21 modeller med en centralt placeret dobbelt arbejdsoverflade til højt professionelle køkkener. Hvorimod Wery med et bredt udvalg af køkkenudstyr retter sig til mindre køkkener. Målet med Wery er, at tilbyde denne del af Marenos kunder produkter, der tilbyder både omkostnings- og størrelsesmæssige fordele.

    Wery er et af de førende firmaer inden for levering af produkter til mellemstore restaurationer i Europa og tilbyder et komplet sortiment af køkkenudstyr til sine kunder såsom gas og el bordpladder, gas og el intervaller, grill, frituregryder, pizza varmere, varmluftsovne mm.

    Mareno og Wery tilbyder en komplet serie af køkkenudstyr og tilbehør til madlavningssektoren, med en kvalitet i allerhøjeste klasse.

To top