• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

 • Lytter du til dine kunder?

  Ville dine kunder give din restaurant en karakter på 10 hver gang ? Hvis ikke, hvad er så grunden til at karakteren bliver lavere.

  At spørge sine kunder om deres oplevelse i din restaurant, og om noget kunne ændres for at gøre oplevelsen endnu bedre, er en god måde at forbedre sig på. Uanset om det er god eller dårlig kritik, så kan du lære noget af kundernes bemærkninger.

  Det er aldrig rart at få dårlige bedømmelser, men selv de dårlige eller mindre gode, kan give dig idéer til ændringer som måske kan give dig en bedre bedømmelse næste gang.

  Om du vælger et skema som din kunde kan udfylde ( husk at det ikke skal være mere end et...

  september 30, 2018

 • Catering med succes

  En opgave starter med at du får et opkald fra den eventuelle kunde, som næsten med garanti vil spørge dig efter meget nøjagtige priser på alt du skal levere.

  Det er fornuftigt ikke at give en meget nøjagtig pris fra starten, da priser på råvarer kan skifte fra dag til dag. Så giv kunden cirka-priser, så de kan regne ud og bestemme sig til om det er din service de ønsker at gøre brug af.

  Hvis du får givet en for h...

  august 21, 2018

 • Hvordan sørger du for at udgifterne ikke løber løbsk

  De fleste restaurant og catering ejere spørger sig selv hvordan de skal holde udgifterne nede for i sidste ende at kunne stå med et overskud, hvilket jo er ganske logisk. Har man en forretning skal man jo gerne have sorte tal på bundlinjen.

  En af de ting som virker som en uoverskuelig og dyr post, er indkøbet af diverse råvarer. Disse indkøb er en stor og vigtig del af det daglige budget, og en del som ikke kan undværes.

  Her kommer 5 gode råd til hvordan du kan få styr på denne del af budgettet på en overkommelig måde.

  Få overblik over forbrug og indkøb

  Tag dine indkøb, fakturaer og sæt alle beløb op i et regneark så du kan se...

  august 17, 2018

 • Storskærmsvisning af landskampe

  Når der som for eksempel i denne sommer er VM i fodbold, så vil vi danskere gerne være sammen om oplevelsen. Men meget ofte har vi ikke mulighed, hverken tidsmæssigt eller økonomisk, for at rejse og se kampene. Derfor er der mange der laver arrangementer hvor man sammen med en masse andre fodboldelskere, kan se kampene.

  De fleste kender nok til arrangementerne på Rådhuspladsen i København, men også mindre steder rundt omkring i landet laver disse fodboldfester.

  juli 26, 2018

 • Skal jeg købe nyt eller brugt udstyr ?

  Banken har sagt ja til finansieringen, og du kan begynde at planlægge din nye forretning/restaurant. Det er nu du skal ud og investere i udstyr, inventar og maskiner. Men hvad er så bedst, nyt eller brugt ? Skal du bruge en stor del af din finansiering på helt nyt, eller skal du spare på den post og dermed have mere til alle de andre poster, der grangiveligt kommer hen ad vejen.

   

  Du har måske tilmed en partner som du skal blive enig med inden diverse indkøb kan startes, og det...

  juli 8, 2018

 • Hvordan spiser vi sundere i fremtiden ?

  Ja, det er der mange der gerne vil vide, og også gøre noget ved. Så et tema på årets Folkemøde på Bornholm ( 14 juni-17juni2018) bliver netop hvordan vi kan arbejde med en sundere livsstil blandt danskerne, og hvordan vi kan spise mere sundt. Sådan som forskerne hele tiden siger, at vi burde gøre.

  Mange livsstilsygdomme kommer blandt andet af overvægt, og ved at ændre i vores kost, selvfølgelig sammen med den anbefalede motion, kan vi så få vendt udviklingen om og få antallet af disse sygdomme ned i stedet for op ?

  juli 8, 2018

 • Find den bedste isterningmaskine!   

  Vi hjælper dig med at finde frem til lige præcis den isterningmaskine, der passer til dit behov.

  Isterningmaskinen - et 'must have' i et professionelt køkken

  En isterningmaskine er et 'must have' i restaurationsbranchen, og  nærmest umuligt at leve uden. Hvis du løbende har købt færdige isterninger, vil du kunne se frem til en stor besparelse ved investering i en professionel isterningmaskine. Du slipper for de store ist...

  juni 29, 2018

 • Har du overvejet at bruge Facebook i din markedsføring?

  Den førende og mest sete måde at reklamere på i dag, er Facebook (www.facebook.com) som har sat nye standarter for kommunikation i dette århundrede.

  Før i tiden udtænkte man reklamekampegner i for eksempel aviser eller papirreklamer, hvor man fremviste sine varer og for talte hvad de kunne. Eller en restaurant præsenterede sig selv, og reklamen ville så typisk bestå af et menukort med beskrivelser og priser af den mad man kunne få serveret på restauranten.

  Selv TV reklamer er tiden ved at løbe fra, da mange ser dem som uvelkomne afbrydelser i stedet for rent faktisk at tage imod budskabet.

  juni 19, 2018

 • professionel blender fra Vitamix

  Den stille,  professionel blender fra Vitamix

  Funktioner

  Kaffeshops overalt i verden stoler på "Den Stille" på grund af den banebrydende teknik der gør den så stille, og de 93 hastighedsindstillinger der med et lavt decibel niveau muliggør konversation lige ved siden af maskinen.

  Advance® kande

  Vores Advance® kande er designet til at kunne kreere de dejligste drikke, jævne og uden klumper hver gang. Hældetuden drypper ikke og reducerer dermed spild og rengøring.

  Patenteret støjdæmpning

  <...

  juni 7, 2018

 • Provargo systems

  Med et ProCloud system i din bar eller restaurant kan du nu få fuld kontrol over udskænkninger på spiritus og fadøl kan du eliminere spild, udskænkning af for meget, gratis drinks og decideret tyveri. Desuden giver Provargo Wall Rack markant bedre præsentation af dine flasker, hvilket hæver omsætningen i baren. Systemet giver dig fuldt overblik og analyser af forbruget bag baren på både spiritus og fadøl med real-time status på alt forbrug. Idet systemet giver real-time status på udskænkninger, kan det også give varebeholdningen til enhver tid, så du sparer tid på træls kontrol med flasker og varelager. Dermed kan Provargos ProCloud syst...

  maj 16, 2018