• 70 60 50 44

  Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Gastroudstyr nyheder

 • FoodExpo 18-20marts 2018 i Herning

  FoodExpo er Nordens største fagmesse med mere end 500 udstillere fra nær og fjern.  De 10 haller i Herning vil være fyldt med det bedste den danske madverden kan præstere.

  De tre dage i Herning vil være fyldt med mange oplevelser, som spænder lige fra udstillinger overkonkurrencer til diverse foredrag. Så uanset din bevæggrund til at deltage, så er der noget for enhver.

  Du vil på messen finde alt fra madvarer og maskiner til indretning af din forretning, både foran og bagved disken.

  ...

  februar 18, 2018

 • Internorga - Hamburg 9-13 marts 2018

  Internorga messen er en begivenhed alle indenfor branchen har stående i kalenderen, og i 2017 trak den mere end 96.000 besøgende fra hele verden.

  Hos gastroudstyr.dk ser vi altid frem til at besøge Internorga, som altid er en hyggelig messe, samt mulighed for at møde ens kollegaer og samarbejdspartnere. Imens vi skriver dette er Jeg (Mads) faktisk lige kommet hjem fra FoodExpo messen i Malmø, her mødtes vi blandt andet med Vitamix, Pizzamaster og Sveba Dahlen. Det er altid hyggeligt og lærerigt at se hvad der er der ude af nyheder og trends inden for vores felt

  Messen er førende indenfor sit felt, og løber over hele 5 dage. På messen kan du møde u...

  februar 4, 2018

 • Toiletter i fødevarevirksomheder

  Toiletter i fødevarevirksomhede

  Antallet af toiletter på for eksempel en restaurant eller i et pizzeria, kommer an på hvor mange brugere der eventuelt er, eller kan blive.

  I følge fødevarestyrelsens hjemmeside, hvor man kan finde diverse regler og forordninger, så er der ikke fastlagt noget bestemt antal per m2. Men man installerer toiletter udelukkende efter hvor mange brugere der eventuelt vil være til toiletterne.

  Der stilles ikke specifikke krav om et toilet såfremt pladsforholdene ikke tillader det. Men såfremt man ikke har plads til at indrette et toilet, skal der være adgang til et andet steds. Det toilet man eventuelt får adgang til...

  januar 29, 2018

 • Musik i restauranten

  Når dørene åbnes og gæsterne begynder at ankomme, så er det tiden til at skabe en eventyrlig stemning for familien, vennerne, ægteparret eller kæresteparret der er på date og ønsker en eventyrlig romantisk aften.

  Maden skal være veltilberedt og menuen gennemtænkt. Betjeningen af gæsterne skal gå let og uforstyrret så gæsterne føler sig kræset omkring, uanset anledningen til at de besøger din restaurant.

  Når den lækre mad er sat på bordet og stearinlysene er tændt, så mangler der ...

  januar 18, 2018

 • fødevaremesse i malmø

  Gå på opdagelse i alle nyhederne på Fastfood og café messe 2018  i Malmø 31 jan – 1 februar 2018

  Malmø mad messe

  På messen har du muligheden for at se forårets nyheder indenfor fastfood branchen.

  Udstillerne kommer med forårets nyheder, som vises for første gang på dette store event. Messen vil indeholde tidens trends, nyheder, aktuelle emner, samt en masse ny viden og inspiration til gæsterne.

  Messen...

  januar 4, 2018

 • professionelle pizzaovne

  Ovnen er hjertet i din forretning

  Pizza ovnen er hjertet i ethvert pizzeria. Både det kæmpestore kommercielle og det lille familie-ejede henne på hjørnet. Det er dog ikke sikkert, at hvad der virker et sted, virker det andet også. Der er stor forskel på hvor meget man kræver af sin ovn, hvor mange pizza'er der skal igennem om dagen, hvor meget plads der er at give af osv.

  Så den dag du skal ud og kigge på nye ovne, eller du endelig har fået projektet længere end til tegnebrædtet, der skal du stille dig selv en masse spørgsmål. Det vigtigste af dem alle er; hvad har jeg brug for i mit køkken ?

  Her i artiklen vil vi prøve, at give dig no...

  december 5, 2017

 • Sveba Dahlen´s nye pizza ovn p600

  ...

  december 4, 2017

 • Alkoholbevilling til restaurant

  Alkoholbevilling, hvordan

  Er du restauratør eller overvejer at blive det, så er chancen stor for at du gerne vil servere alkohol for dine gæster. En lækker middag vil kræve et godt glas vin, eller en god pilsner. Det vil mange af dine gæster i hvert fald mene.

  Men i Danmark er det ikke bare tilladt at servere alkohol uden en tilladelse, så hvordan den søges og kommer i hus, det skal du huske at arrangere før du åbner den første flaske vin eller øl for din kunde.

  Som enkeltperson

  Som ansøger af en alkoholbevilling skal du som udgangspunkt være fyldt 21, der er dog en undtagelse. Har du en uddannelse indenfor resta...

  november 30, 2017

 • Håndvaske i fødevarevirksomheder

  Driver du en fødevarevirksomhed såsom en restaurant, et pizzeria, en grillbar eller en kantine, er der mange regler, love og forordninger der skal overholdes. De fleste ejere vil nok ind imellem synes, at der er alt for mange.

  Men man er nødt til at sige, sikkerhed først. Både for personale og de kunder man har hver eneste dag. Så diverse regler om hygiejne med mere, skal overholdes uanset hvor besværlige de end måtte være.

  En fødevarevirksomhed har derfor brug for vaske, til både personlig hygiej...

  oktober 26, 2017

 • Special arrangementer for restauranter

  Alle restauranter kan få en meromsætning ved afholdelse af specialarrangementer. Arrangementer omkring jul, nytår, Påske og så videre.

  Højtider og arrangementer der kun holdes på specifikke tidspunkter af året.

  Disse arrangementer kan give øget indtjening, og få gæster ind i sløve perioder der ellers ville være hårde at komme igennem.

  Et arrangement kan være baseret på højtider, men også for eksempel være vinsmagninger, andre prøvesmagning eller deltagelse i andre events som afholdes for kunder og forbindelser.

  En speciel dag som er ved at tage fat i danskerne er Valentins Dag. En dag hvor par eller kommende par tager ud til en romantisk mid...

  oktober 24, 2017