• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

FoodExpo 18-20marts 2018 i Herning

FoodExpo er Nordens største fagmesse med mere end 500 udstillere fra nær og fjern.  De 10 haller i Herning vil være fyldt med det bedste den danske madverden kan præstere.

De tre dage i Herning vil være fyldt med mange oplevelser, som spænder lige fra udstillinger overkonkurrencer til diverse foredrag. Så uanset din bevæggrund til at deltage, så er der noget for enhver.

Du vil på messen finde alt fra madvarer og maskiner til indretning af din forretning, både foran og bagved disken.

Madtemplet

Trendeksperten Anette Eckmann åbner blandt andet Madtemplet, hvor man kan opleve den såkaldte fjerde dimension indenfor fødevarer, nemlig emotionel transformation, hvor der lægges vægt på oplevelsen ved at spise ude. Normalt tales der om 3 dimensioner indenfor fødevarer; mængde, kvalitet og type.

Den fjerde som kan opleves i Madtemplet skal danne et tempellignende og guddommeligt univers indrettet med spændende og inspirerende møbler, dufte, lyde og med mulighed for at spise. Alle elementer skal spille sammen og skabe et oplevelsesmekka og den fjerde dimension. Råvareproducenten er alkymisten og kokken evangelisten, der sætter scenen for udvalget og forarbejdning af råvarerne.   "Den fjerde dimension skal designes til restaurantens koncept og på den måde omsætte besøget og måltidet til en himmelsk oplevelse. De besøgende i Madtemplet får den ultimative madoplevelse og kan forvente at få en masse inspiration til, hvordan de kan tilføre den fjerde dimension til deres virksomhed", siger Anette Eckmann.

Økologiens verden

Økologi fylder mere og mere i vores bevidsthed, og derfor har denne også en stor plads på messen.  Hele 3 haller i Herning er fyldt med økologi, og der vil være rig mulighed for at opleve og lære. Der vil være foredrag, mulighed for at se tidens  tendenser og trends, og selvfølgelig også mulighed for at høre historien om økologien og dens kår gennem historien.

I hallerne vil du kunne møde alt lige fra frisøren til producenten af de økologiske råvarer. Ja, faktisk er hallerne et økologisk samfund for sig selv, der vil give dig mulighed for at opleve økologi i alle mulige afskygninger.

I "Forsamlingshuset" kan du bl.a. høre ØKO-talks med aktuelle videnspersoner fra økologiens verden, deltage i workshops, hylde nye modtagere af det Økologiske Spisemærke, være med til at kåre vindere af Økologisk Guld - og fejre økologien i et væld af andre akiviteter!

"Den økologiske byhave"  byder på en grøn økologisk oase i byen med plads til aktiviteter, udfordringer og hygge. I grønne rum af spiselige bede og levende vægge kan du møde fagpersoner og forkæmpere i økologien til videndeling og samtale i dialogkarrusellen, deltage i konkurrencer og andre aktiviteter - eller bare tage en slapper i et grønt frirum.

"Det økologiske mølleri"  nærstuderer  økologisk korn og mel, forskellige meltypers bageevne og -kvalitet og bageriets mange udfoldelsesmuligheder. I en stemning af hyggeligt landligt mølleri kan du kværne mel, få ny viden og inspiration til bageriet, dufte og smage fra den smagfulde brødpalet af nybagte sprøde skorper, saftige kerner og blød krumme.

The Lobby

The Lobby byder på trendresearcher og livsstilekspert Mads Arlien-Søborg, som sammen med FoodExpo vil vise og fortælle om fremtidens trends og udfordringer indenfor hotelbranchen. Sammen skabes der i The Lobby et kreativt rum hvor ideer og viden kan deles mellem de besøgende.

The Lobby giver branchefolk mulighed for nye bekendtskaber, nye forbindelser og en viden om hvad der hitter nu og i fremtiden.

WineExpo

At smage på det ypperste indenfor vine, cognac og whisky kræver ro, fordybelse og koncentration. Derfor er denne del af messen kun for de særligt indbudte. For at få adgang til det forjættede land, skal du derfor være inviteret af en udstiller på WineExpo.

I WineExpo området er der lagt vægt på rolige og smukke omgivelser som matcher det unikke der udstilles her.

Food Gallery

På denne del af messen kan du finde en udstilling af 350 fotografier fra hele verden. Billederne viser en smuk og unik oplevelse hvor mad og kunst smeltes sammen på de meget flotte billeder.

FoodPhoto Festival som har hovedsæde i Barcelona er det mest betydningsfulde netværk i verden når det angår moderne madfotografering.

Billederne på denne udstilling er for alle med interesse for visuel formidling.

I området kan du også opleve pej gruppens otte megatrends. De sættes op i et smukt enkelt visuelt udstillingsunivers, som giver et indblik i nutidens ånd, værdier og forbrug.

Der vil desuden være mulighed for at kigge og købe inspiration i form af trendbøger, magasiner og meget mere. Her bliver de besøgende ligeledes budt velkommen med en lille appetizer fra Kokke- og Cateringlandsholdene

Markedspladser

Her kan du opleve en autentisk markedsplads stemning, blandt både store og små udstillere. Udstillerne har med fokus på råvarernes høje kvalitet fremtryllet mange forskellige smagsoplevelse som du kan få del i.

Markedspladsen byder både på Gastronomi Torvet og Food Market hvor du kan finde lokale danske råvarer, fra landets helt små producenter.

Kom og hør producenterne fortælle de gode historier om deres produkter.

De lidt mere praktiske oplysninger, og små tips til messen

Diverse fagkonkurrencer

På messen er der en stolt tradition for diverse fagkonkurrencer, hvor der kæmpes om de prestigefyldte titler Årets Kok, Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener.

Det gode håndværk bliver ligeledes til at få øje på, når Callebauts traditionsrige chokoladekonkurrencer løber af stablen med både DM i Chokolade for kokkeelever og Callebaut Chocolate Hero.

Derudover afholdes også en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere.

Billetter

Det er gratis at besøge FoodExpo, men det kræver at du har husket at registrere dig i det online system.

Vær opmærksom på at registreringssystemet kan kun håndtere bestillinger fra PC.

Husk at skrive billetten ud hjemmefra, da vi scanner din billet når du ankommer og skal ind på messe området.

Børn på messen

Bemærk venligst at børn under 15 år ikke har adgang til messen. I visse tilfælde kan man få dispensation, og tage sit barn med ind på selve messeområdet mod at betale en entré på kr. 200,- pr. barn. Dog kan man ikke medbringe barnevogne og klapvogne på selve messeområdet.

MCH udlåner mod depositum en bæresele.

Uddannelsesinstitutioner

Uddannelsesinstitutioner skal have specielle adgangskort. Kontakt venligst Maria Clausen mrc@mch.dk

Åbningstider

Søn. d. 18/3 kl. 10.00-18.00 Man. d. 19/3 kl. 9.00-18.00 Tirs. d. 20/3 kl. 9.00-18.00

Adresse

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning