• Kundeservice er lukket
      i dag kl.

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

professionel blender fra Vitamix

Den stille,  professionel blender fra Vitamix

Funktioner

Kaffeshops overalt i verden stoler på "Den Stille" på grund af den banebrydende teknik der gør den så stille, og de 93 hastighedsindstillinger der med et lavt decibel niveau muliggør konversation lige ved siden af maskinen.

Advance® kande

Vores Advance® kande er designet til at kunne kreere de dejligste drikke, jævne og uden klumper hver gang. Hældetuden drypper ikke og reducerer dermed spild og rengøring.

Patenteret støjdæmpning

Den Stille har et magnetisk sikret lydkasse og anden patenteret teknologi for at reducere lydstyrken drastisk, hvormed den skaber en behagelig atmosfære uden lydgener.

Optimerede programmer

Med 6 optimerede programmer og 34 forskellige indstillinger, og automatisk stop, laver maskinen kvalitets drikke imens du tager imod den næste bestilling.

Kraftig 3 hestes motor

Den kraftige motor med 3 heste knuser og blender hurtigt og effektivt alle ingredienser, som du byder den når der skal fabrikeres frappés og diverse frosne drinks.

Motor 3 hK

Nettovægt 9,07 kilo

Mål 45,7 x 21,6 x 27,2 cm (H x B x D)

Produceret i USA med mindst 70% Amerikansk producerede dele.

Blenderen er KUN til professionelt brug

Pakken inkluderer vitamix the quiet one® med stødsikker,gennemsigtig/stabelbar Advance®-beholder på 1,4 l samt Advance-kniv og låg og en aftagelig, kompakt afskærmning.