• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Har Apple lavet en pizzaæske ?

Verdenskendte Apple har endnu en gang været fremme i skoene og opfundet noget nyt, og igen er det noget samlere gerne vil have fingre i. Grunden hertil er blandt andet, at det ikke er et produkt som Apple ellers er kendt for plus at det kun fås og anvendes i Apples eget hovedkvarter i Cupertino, Californien.

Det nyeste skud på stammen af innovative produkter fra virksomheden er en pizzabakke/boks, som de ansatte kan anvende såfremt de ønsker at tage deres frokost pizza med til arbejdsstationen. Bakken er kun tilgængelig for Apples egne ansatte og er derfor blevet eftertragtet af samlere som Scott Wiener.

 

 

Scott Wiener har til Washington Post udtalt, at han som samler af pizza bokse er meget interesseret i at få fat i denne specielle boks fra Apple.
Scott er samler i den grad, at han har rekorden i Guinness Book of Records med et antal på mere end 1300 forskellige pizza bokse.

Han udtaler sig til Washington Post om plusser og minusser ved den nye pizza bakke. Her er et par af hans vurderinger af bakken:

Plusserne:

Det er genialt med udluftningshullerne i midten som leder fugt fra for eksempel tomaterne ud, så pizzaen kan bevares sprød og lækker.
Den riflede bund er ligeledes kølig for bæreren at bære på, da den varme fugt har mulighed for at slippe ud gennem hullerne i låget.

Minusserne:

Den runde form er ikke optimal når man tænker på at de eventuelt skal stables. Der er de kendte firkantede bakker langt mere handy at have med at gøre.
Der ud over fylder bakkerne fra Apple mere i u brugt tilstand, da de ikke som de gængse papbakker er foldet ud og dermed flade ved opbevaring før brug.

Patentet på den runde pizza bakke fra Apple blev første gang set i 2010, hvor den beskrives som en rund bakke med mulighed for at fugt kan ledes bort fra en fødevare, i dette tilfælde en pizza. Den struktuelle form på bakken gør desuden at pizzaen kan ligge sikkert og ikke risikere at falde sammen eller rode rundt mens den fragtes dertil hvor man ønsker, i dette tilfælde Apple medarbejderes arbejdsstation.
Pizzabakken er som alt andet fra Apple skabt med det for øje, at ting skal være designmæssigt lækre, enkle, funktionelle og som nogen ville sige; perfekte til det som produktet er skabt til.
Med bakken kan den ansatte få en pizza til frokost som ikke har bløde kanter, men stadig har et lækkert sprødt bid og dermed få en frokost som bidrager til effektiviteten hos medarbejderen, samt ønsket om at være med til at skabe noget unikt.
Mange har måske sagt, at Apple gennem årene har glemt at være innovativ og nytænkende. Men med den nye pizzabakke som næsten har form efter Apples eget hovedkvarter, så har de bevist at de ikke helt har glemt hvad det vil sige at være fuld af idéer.
Om resten af verden udenfor hovedkvarteret får glæde af denne opfindelse vides ikke, men i følge The Telegraph så har Apple planer om at åbne en restaurant i hovedkvarteret hvor man sikkert kan opleve og afprøve den runde bakke til sin pizza.

Kilder:
The Telegraph
Washington Post
Buzzfeed.com
Designboom.com
The Guardian