• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Hvordan spiser vi sundere i fremtiden ?

Ja, det er der mange der gerne vil vide, og også gøre noget ved. Så et tema på årets Folkemøde på Bornholm ( 14 juni-17juni2018) bliver netop hvordan vi kan arbejde med en sundere livsstil blandt danskerne, og hvordan vi kan spise mere sundt. Sådan som forskerne hele tiden siger, at vi burde gøre.

Mange livsstilsygdomme kommer blandt andet af overvægt, og ved at ændre i vores kost, selvfølgelig sammen med den anbefalede motion, kan vi så få vendt udviklingen om og få antallet af disse sygdomme ned i stedet for op ?

Grundlaget for sundhedstemaet på Folkemøde er 10 gode råd som regeringen modtog i april. Anbefalingerne kom fra  Advisory Board for mad, måltider og sundhed, under overskriften ”God mad gavner”.

Anbefalingerne skal være med til at give danskerne større livskvalitet, vende udviklingen i danskernes overvægt og begrænse de samfundsrelaterede udgifter til sygdomme som for eksempel diabetes.

På Folkemødet vil flere prominente personer komme med oplæg og dermed skabe en debat om fremtidens sundhed i Danmark.

Håbet er, at danskerne vil være med til at skabe en sundere fremtid for os alle og dermed tage et medansvar når det gælder vores liv og sundhed.

Det er nemlig ikke bare hjemme i køkkenet at vi allesammen skal tænke og leve sundere, men også på kommunalt og regionalt niveau. Vi skal stå sammen og arbejde samme vej, hvis vi skal ændre på eget og danskernes vaner.

Vaner hvor blandt andet sundere mad vil kunne forbedre livskvaliteten hos de mennesker der lider af en livsstilsygdom.

Hvis du vil deltage og møde Miljø- og Fødevareministeren, samt Fødevarestyrelsen: 

 • ”Hvem bestemmer forbruget” – Mød Miljø- og Fødevareminister Jakob Elleman-Jensen. Torsdag 13.30, Grønbechs hotel
 • ”Lille spejl på væggen der – hvad er sundt i landet her?” – Fødevarestyrelsen deltager i panel. Torsdag 14.00, Stand F1, Landbrug og Fødevarev Ved Allinge Røgeri.
 • ”Det fede samfund – hvordan stopper vi den fede fest?” – Fødevarestyrelsen deltager. Torsdag 15.30, J42 – Det Fælles Sundhedstelt - J Kæmpestranden
 • ”Legendariske Late Night Cook Off´s med Timm Vladimir" – Ministeren er dommer. Fredag 22.00, A36 - Danchells Anlægs Debattel
 • ” Mad & Myter - vejen til sund og sikker mad” – Fødevarestyrelsen deltager i debatten. Lørdag 16.30. J42 - Det Fælles Sundhedstelt -  J Kæmpestranden

Folkemødet på Bornholm er en årligt tilbagevendende begivenhed der afholdes på Bornholm, og vis primære mål er at styrke demokrati og dialog i Danmark. På mødet kan du møde diverse regerings - og folketingsmedlemmer, samt andre kendte ansigter som alle stiller op med meninger og debatter. Der er både mulighed for bare at lytte, men også til at deltage i debatter såfremt du ønsker det.