Close [x]
  • i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Ilsa Kølebord med 2 års garanti

Skal du have det bedste kølebord så er der 2 borde eller brands som vi kan anbefale.

Det ene er ILSA som er vores samarbejdspartner igennem
rigtig mange år. Ilsa er specialiseret i pizzakøleborde fordi du har mulighed
for en skuffer over motoren.

Udover dette så er der plads til 8 hylder pr dør hvilket gør
den super velegnet til opbevaring af pizzadej.

Et andet kølebord er Zanussi som også er top kvalitet. Til
forskel fra ILSA kan man ikke få med skuffe over motoren, samt kommer zanussi
kølebord ”kun” med 1 års fuld garanti.

Fælles for de 2 brands er top kvalitet, holdbarhed og energimærke A, som sikre
dig store besparelser i gennem maskinernes mange årige levetid.

Skal du have et kølebord til en normal restaurant anbefaler
vi Zanussi, men skal du have til opbevaring af dej anbefaler vi ILSA. Ser man
på kvaliteten er de meget ens, men man får mest for pengene på med ILSA
kølebord da vi her importere dem direkte fra fabrikken, hvorimod Zanussi kommer
fra den danske gren af Zanussi professionel.

Hermed lidt om ILSA´s historie:

(1979)
Ilsa spa blev grundlagt takket være iværksætteri af to mænd, der i slutningen af ​​1970'erne forstod vigtigheden af ​​at bruge korrekte materialer egnet til fødevarer.
ved siden af ​​det lille værksted i Codognè blev der etableret fundamenter for en virksomhed, der i dag er stolt af sin industrialiserede produktion og sin verdensomspændende distribution af professionelle køkkener og apparater til køling, der kræves af sektorens bedste fagfolk.
Eithies


Siden 1981 på det nye anlæg på ca. 6000 m2 i San Fior (TV), i hjertet af "Inoxvalley-distriktet", takket være vores teknikers arbejde med professionelle kokke, ILSA projekterer nyt udstyr som pizza-prep. tæller, som stadig er et af de mest eksporterede og imiterede produkter over hele verden.
Dens konstante og nådeløse vækst opnået takket være lidenskaben og behovet for at forsyne markedet med endnu mere pålideligt udstyr sammen med de vigtige investeringer c som de berømte Salvagnini automatiske maskiner gjorde det muligt for virksomheden at vokse på de internationale markeder. Nye produktionslinjer blev tilføjet såsom køling og neutrale elementer til wienerbrød og gastronomi.

90'erne

Vores passion for innovation og teknologi og den voksende efterspørgsel fra det indenlandske marked og forein-markeder fører os til renovering af virksomhedsorganisationen ved hjælp af nye produktionsmetoder, der øgede vores effektivitet og konkurrenceevne og derfor opnå et prestigefyldt image i Ho.Re.Ca-sektoren.
Overbevist om, at forskning og udvikling af stor betydning for at skabe innovative apparater, der kan imødekomme den stigende anmodning fra vores kunder og markedet generelt, udvidede ILSA sit anlæg til 12000m2 og tilføjede et nyt laboratorieområde med klimakamre til at teste apparaterne under ekstreem forhold og fremstilling bedre udvalg af cateringudstyr. Derfor blev ILSA tildelt den prestigefyldte ”Premio Compasso d’oro ADI”, der betragtes som den ældste og mest markante universelle pris.

Y2K


I tråd med fødevareindustriens udvikling fornyer og kompletterer ILSA alle køleopretstående skabe og sprængkølere / chokfryserområder for bevarelse af fødevarer, der øger energieffektiviteten ved at reducere forbruget og introducere Ilsa Energy Save System-koncept: det er ubestrideligt, at miljømæssig bæredygtighed er en prioritet og virksomheden er hver dag aktivt involveret i at respektere miljøet ved at reducere affald mere end alle andre konkurrenter i sektoren endda opfinde et nyt sortiment af neutralt udstyr med et patenteret system, der gjorde det muligt for vores kunder at reducere omkostninger og monteringstider.

For at afslutte sit sortiment i 2004 købte Ilsa spa selskabet Desco i Reggio Emilia, der er berømt for patentering af pastas kogene og automatiske kurve hejsere. Efter at have fornyet Desco-varemærket blev Ilsa en af ​​de få virksomheder inden for gastronomisektoren til at producere og levere alle serier med cateringudstyr.
I DAG

ILSAs engagement og interesse er altid mål for forbedring af dets produkter og service for at dæmpe enhver kundes behov. Vores udholdenhed er for nylig blevet tildelt med den vigtige Smart Label 2015-pris, som er belønningen til innovation i HO.RE.CA. sektor tildelt af HOST - Fiera Milano i samarbejde med POLI.design takket være vores nye køleskab med opretstående køleskab fra Green Power, der adskiller sig fra sin funktionalitet, teknologi, øko-bæredygtighed, etiske og sociale aspekter.
Hjælp os med at blive endnu bedre for dig og os selv ..

Lige meget om du vælger et kølebord af Zanussi eller ILSA er du sikret topkvalitet