• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Internorga 2015 Hamburg

Vi er næsten lige vendt hjem efter vores tur til Hamborg, hvor vi besøgte messen Internorga, som blandt andet har firmaer der udstiller professionelt storkøkkenudstyr.

Hos Gastroudstyr – er vi altid at finde på de store messer flere gange om året, og dette år var ingen undtagelse. Det er altid vigtigt at følge med hvad de forskellige firmaer har af nyheder, og om der er nogle trends der kunne bruges på det danske marked for storkøkkenudstyr.

Vi bruger også tiden til at snakke med de firmaer hvis produkter vi allerede forhandler, nogle af dem vi snakkede med var: Wery/Mareno, Oem Ali, Comenda alle del af det Italienske firma Ali Group, som er indehaver af nogle af de bedste producenter af storkøkken udstyr i verden.

IMG_4092

Største delen af de firmaer vi handler med har vi haft et samarbejde med i mange år, dette gør at vi altid har en åben dialog om deres produkter, hvad der fungere og hvad der skal laves bedre. Vi ønsker altid vores kunder får den bedste kvalitet til de billigste priser, så prisen er selvfølgelig også noget vi prøver at presse ;)

Her er lidt billeder fra vores besøg hos Mareno, hvor vi snakkede med deres salgsdirektør, blandet andet om hvad der er at nyheder, samt vores fremtidsplaner. Vi snakkede også om den store succes vi havde med deres nye vapo el grill, hvor du steger direkte på varmelegmerne, dette sikre en konstant og uniform varme.
Den nye Elgrill ved at klikke på linket:

IMG_4094

IMG_4095

På samme stand som Mareno, udstiller Oem Ali også. Et af deres mest populære produkter er deres dejrounder eller som nogle kalder den dejbollemaskine.
Den fås i 2 udgaver, både en som skærer dejen efter vægt for så at gør den rund. Men også den normale version, hvor den blot former dejen, den maskine kan du se her:

Dejbolle maskine, dejrounder

IMG_4096

Vi nåede også at snakke med Oem om deres pizzapressere som vi snart kan præsentere. Vi har valgt både at forhandle Oem pizzapressere samt pizzapressere fra Cuppone, begge Italienske firmaer hvis produkters kvalitet er helt i top.

Et af de mere sjove øjeblikke var da vi besøgte Erdinger som traditionen tro har valgt at smide det der allermest minder om en ski hytte op midt i messe centeret. Her blev der serveret Kolde øl fra hanen, og det var bestemt et tilløbs stykke.
Næste planlagte messe er HOST Milano, som er i oktober.