• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Internorga 2019

Så er det igen tiden at pakke bilen med nysgerrighed, og ønsket om at se det nyeste indenfor det professionelle køkken. Turen går til Hamborg 15-19 marts 2019, hvor messehallerne igen lægger gulv til Internorga messen. En messe du ikke må misse, hvis du ønsker at følge med i tidens tendenser.

Igen i år afholdes Internorga i Hamborgs messehaller, og som altid er udstillerlisten alenlang. Der er udstillinger, og promoveringer som kan interessere alle, uanset hvilken branche indenfor fødevarer man hører til i.

Der vil forefindes alt lige fra lækker mad, over nye trends, til diverse maskiner og inspiration til hjem og forretning.

Over 1300 udstillere vil i løbet af de 5 dage messen varer, vise deres nyheder frem og du vil som gæst kunne komme helt tæt på producenter og sælgere.

Indkøbere, virksomhedsejere og andre branchefolk vil i denne weekend kunne møde nye produkter, nye producenter og via den tætte kontakt med udstillerne, helt sikkert også kunne skabe sig nye kontakter. Måske er lige det produkt som du mangler udstillet og demonstreret på den store internationale messe.

Producenter og udstillere kommer fra det meste af verden, hvilket selvfølgelig giver kulør på en så stor messe. Især diverse udstillinger og stande fra gastronomiens verden, vil med det meget varierede udbud kunne give dig smag og kulør på messedagene.

Hen over de 5 messedage forventer arrangørerne omkring 96.000 gæster, som kommer fra Tyskland og det meste af verden.

Internorga vil som de tidligere år, være mødestedet for kunde og producent at mødes over spændende nye ting. Messen har alt det der skal til for at give branchens folk nogle spændende og udbytterige dage.

Messen vil dække:

 • Bageri og konditoriudstyr, butikskonstruktion
 • Kasseapparat systemer, digital kommunikation og ny teknologi
 • Møbler og udstyr
 • Køkkenteknologi og udstyr
 • Mad og drikke

Uanset om du er udstiller eller gæst, så kan du finde inspiration på den store messe. Der er mange grunde til at aflægge et besøg, på en dag eller alle 5:

Internorga – er den ideelle platform til at møde kolleger, eksperter og udstillere i en afslappet og inspirerende atmæsfære.

Internorga – byder på etableret ekspertise indenfor mange områder. Nyheder og innovative koncepter vises frem på messen og ved de tilhørende kongresser

Internorga – mere end 1300 udstillere viser det nyeste indenfor deres område

Internorga – giver inspiration til nye indtægtskilder, med ideer, udstillinger og foredrag

Internorga – indenfor mad og gastronomi vises innovative tendenser indenfor området.

På messen kan du blandt andet opleve:

Årets kok – 18 unge kæmper på messen om at blive den bedste, og overtage tronen fra sidste års vinder Marianus von Hörsten. Vinderen af den spændende konkurrence får samtidig udgivet sin egen kogebog.

Future award – her kåres årets bedste indenfor innovation og bæredygtighed. Denne pris er indstiftet for at hædre innovation og bæredygtighed, både for produkter, produktionslinjer og applikationer.

Craft beer – her kan du opleve de mange specialøl der produceres rundt omkring i verden. Mange bryggerier har sat alle sejl til på specialøllene og viser de nyeste frem på messen.

Nybegynderne – dette område på messen sætter lys på de unge virksomheder, og her er der altid rift om pladserne. I år vil der være fokus på bæredygtige fremstillingsprocesser, forsyningskæder, samt sunde og kreative gastronomiske servicekoncepter.

Grill og BBQ – her kan du som restauratør se de nyeste trends indenfor grill. Der kan nævnes et stort udvalg af højtemperatur grills fra forskellige leverandører, samt de såkaldte Kamado Joe grills som er mere populære nu end nogensinde før. I grill området fremvises også hvilke produkter du skal lægge på grillen i 2019. Mere end nogensinde før så lægges der vægt på bæredygtighed og dyrevelfærd, også når der vælges kød til grillen.

Bella Italia – her kan du finde alverdens italienske produkter og trends. Bellavita Expo har sammen med Internorga lavet en decideret italiensk pavillion, hvor de italienske producenter kan vise deres specialiteter frem. Mad og drikke fra Italien, både fra mindre og større producenter.

Tysklands bedste pizzabager – under messen vil 24 pizzabagere kæmpe live om titlen og retten til at deltage i årets verdensmesterskab i Parma (april)

Baker’s Blue Box – 20 forskellige workshops der giver information og råd om tendenser, indtjeningsmuligheder, økonomi etc. indenfor bageriets verden. Forelæsninger, fordrag og workshops forgår på tysk.

Backstage – her er erfaring og nye talenter som viser nyt og kreativt fra konditorerne. Perfekt til networking og inspiration

Internorga byder som sædvanlig på en masse workshops og foredrag om spændende emner.

Et par af de emner som tages op:

Det vegetariske og veganske marked, udvikling og tendenser

Bekvemmelighedsprodukter – produkter der sparer tid for forbrugeren

Praktisk information

Sted: Hamburg Messe und Congress, Messeplatz 1, 20357 Hamburg, Tyskland

Dato: 15-19 marts 2019

Åbningstider: 10-18

Billetter: bestilles på Internorgas hjemmeside https://www.internorga.com/en/for-visitors/tickets-invitations/

Overnatning:

indenfor gå-afstand af messehallerne findes omkring 100 forskellige hoteller, i alle prisklasser