• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Internorga - Hamburg 9-13 marts 2018

Internorga messen er en begivenhed alle indenfor branchen har stående i kalenderen, og i 2017 trak den mere end 96.000 besøgende fra hele verden.

Hos gastroudstyr.dk ser vi altid frem til at besøge Internorga, som altid er en hyggelig messe, samt mulighed for at møde ens kollegaer og samarbejdspartnere. Imens vi skriver dette er Jeg (Mads) faktisk lige kommet hjem fra FoodExpo messen i Malmø, her mødtes vi blandt andet med Vitamix, Pizzamaster og Sveba Dahlen. Det er altid hyggeligt og lærerigt at se hvad der er der ude af nyheder og trends inden for vores felt

Messen er førende indenfor sit felt, og løber over hele 5 dage. På messen kan du møde udstillere, producenter og forhandlere fra det meste af verden. De kommer alle for at spotte nye trends, vise deres nyheder og for at skabe nye kontakter. Internorga er stedet hvor branchefolk mødes, så kufferten skal være klar i marts måned hvis du vil være med.

Udstillingen dækker alt fra udstyr til bageri, indretning til forretninger og spisesteder, til mad og drikke. Så uanset hvilken del af fødevarebranchen du kommer fra, vil du kunne finde interessante nyheder, og møde spændende mennesker som har med netop dit område at gøre.

Nedenfor er et lille udpluk af hvad du kan opleve på messen. Fuldt program og udstiller liste kan findes på messens hjemmeside.

F&B marked

Her finder du fødevareproducenterne som på de mere end 1000m2 udstiller deres bestsellere, og byder på en lille mundsmag mens man holder pause. De mange udstillere vil helt sikkert gerne fortælle om deres produkter, så muligheden for en god snak foreligger. Det kunne også sagtens være, at man kunne få en god kontakt eller eventuelt en god aftale med hjem.

Første dag på messen

Efter åbning af messen vil der hele dagen ( med indlagte pauser ) være oplæg og foredrag af forskellige branchefolk.

 

For eksempel:

  • Gretel Weiss, food-service, Frankfurt a.M.
  • Prof. Wolfgang Henseler, Pforzheim Universitet, Offenbach a.M.
  • Stavroula Ekoutsidou, Ikea Food Tyskland, Hofheim-Wallau

 

 

Uddeling af Internorga prisen

Hvert år uddeler Internorga en pris for innovation og bæredygtighed, og 2018 er selvfølgelig ingen undtagelse. Prisen gives for innovative produkter, funktionalitet, innovative ideer der kan hjælper firmaer i alt fra økologi, til planlægning og god økonomi.

Craft Beer Arena

Et område med store og små bryggerier der viser nyheder og trends frem. Den uhøjtidelige barstemning i dette område passer sammen med de mange speciallavede øl, og de mange muligheder du har for smagsprøver.

I forbindelse med udstillingen kan du her høre om fremstilling, om brug af special øl i din restaurant, økonomien, hvordan kan du bruge disse øl i for eksempel cocktails, og om hvor øllen passer bedst, og sammen med hvad på menukortet.

Grill og BBQ område

Her kan du finde alt til grillen, få gode råd, se diverse nyheder og finde forskellige smagsprøver.

Udstillerne i Grill området laver desuden demonstrationer. Der vil blandt andet være en demo af hvordan man udskærer og behandler den gode bøf til grillen.

Besøgende vil også have mulighed for at se og lære lidt om hvordan man tilbereder en hel middag ved brug af grillen.

Diverse eksperter og dygtige grillfolk vil være til stede, både til demonstrationer, men også til at svare på spørgsmål som gæster skulle komme med.

Internorgas hjemmeside kan du finde en liste over udstillerne, samt link til deres hjemmesider.

Bageriets blå box

Uanset om du har et lille bageri, eller en stor kæde, så er det at kunne spotte trends og udnytte dem, en stor fordel for dig når du vil udvide din forretning, eller bare tjene flere penge.

Økonomistyring, nye ideer, fund af nye markeder er ting som enhver virksomhed har brug for, for at kunne vokse sig større og mere givtig.

Den blå Box afholdes af magasinerne Back Journal, DBZ weckruf og Filialmanagement i samarbejde med Hamborg Messe- og Kongrescenter, og vil i løbet af messens dage afholde 20 forskellige workshops som kan give dig ny viden og hjælp til at komme videre og udvikle dit bageri. De forskellige workshops er praktiske og lærerige, men selvfølgelig også yderst underholdende.

The Pink Cube

The Pink Cube blev lanceret tilbage i 2013 og blev hurtigt trendsættende indenfor mad og drikke. Cuben giver inspiration og ideer indenfor internationale trends i restaurationsbranchen, bagerier, slagtere og hoteller.

Karin Tischer som er en international anerkendt trendsætter og researcher vil være på messen, hvor hun vil præsentere spændende mad og drikke koncepter, og innovative nyheder indenfor de ovennævnte brancher.

Som du kan se, så er der nok at se på og lytte til på messen i Hamborg. Det er en messe som varer 5 dage, men de er også nødvendige hvis du har lyst til at se det hele. Har du ikke lige alle 5 dage ledige, så er det jo muligt at planlægge turen hjemmefra, så du kan udnytte en eller flere dage på bedste vis.

Lidt praktiske oplysninger

Billetpriser:

1-dags billet 32,50 euro

2-dags billet 41,50 euro

Adresse:

Hamburg Messe og Kongrescenter

Messeplatz 1

20357 Hamburg, Tyskland

Hjemmeside:

www.internorga.com

Internorga app:

Gratis app der vil kunne hentes i god tid før udstillingen via hjemmesiden. App som kan hjælpe med at skabe et overblik over messen og dermed planlægningen af dit besøg.