• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

mad TRENDS i 2021

Vi her hos gastroudstyr.dk har set nærmere på mad trends i 2021, og puha hvor er det dejligt at starte et nyt år. Desværre er vi ikke helt ude af Corona, som bestemt har sat sit mærke på restaurationsbranchen i 2020, derfor har COVID19 også haft sin effekt på de nye madstrends i 2021, men lad og dykke ned og se på 5 trends i 21.

  1. Miljøvenligt indpakning.

Det er uden tvivl en af de helt store trends i år hvor takeaway salget et steget eksplosivt En af de stører spiller på det canadiske marked ”Good natured products” har dog også oplevet en omsætningsstigning på over 300%.

Det handler om at hvis man alligevel skal bruge penge på takeaway så lad det være så miljø rigtig som muligt. Indpakningen er f.eks. majs eller Soya baseret sådan at det langsom men sikkert kan blive optaget af naturen ude at skade.

  • Charcuterier vinder frem

At sidde med et godt glas vin og nippe til lidt ost er for mange en rigtig dejlige ting. Derfor vil man se en stigning i ”hygge platter” i takeaway samt når engang restauranterne åbner.

Hvorfor nu det? – Tapas eller charcuterier er ultimativ hygge, det kan både nydes på restaurant eller hjemme, og hjemme kan de skabe en stemning om at være på restaurant og hygge med nogle små lækre bider.

  • Økologi

Ja den var også på listen sidste år, men det bliver bare mere og mere vigtig at hive økologiske elementer med i sin menu kort.

Der kommer flere og flere spisende som fortrækker at spise økologisk både ude og hjemme. Igennem de seneste pr år har man set en stigning blandt vegetarer og man ser også flere vegetarrestauranter dukke op, men de økologiske lader vente lidt på sig.

I modsætning til at man proklamerer sig som en vegetar restaurant så er det mere noget men stille og roligt implementere med økologi. Men ikke mere, 100% økologiske restauranter vinder mere og mere frem og det kommer også ind med vestenvinden fra Californien til Danmark.

  • Måltidskasser

En af de helt store trends som kom frem i COVID19 og virkelig fik sit indtog er måltidskasserne. Vi kender dem alle fra Skagen food, årstiderne mm. Men i 2020 så vi en helt ny spiller som hedder Simple Feast . Deres koncept er 100% plante baseret måltidskasser og 100 % økologiske.

Det bliver spædende at se om de kan tage kampen op med de danske måltidskasse firmaer som allerede har en stor del af markedet. De skriver selv de er: "100 % økologiske plantebaserede basisprodukter, frisklavet på bestilling, ingen tilsætninger. Luksus til hverdagen leveret til din dør. "

  • Spise ude

Jeg tror personligt en af de store madtrends i 2021, bliver bare det at spise ude. Kommer ud, nyde et godt måltid med ens venner og bekendte eller familie.

Vi har uden tvivl været indespærret alt for længe og vi har som mennesker også brug for at komme ud, socialisere sig og gøre noget lækkert for sig selv, og her er det med at gå på restaurant opfylder alle de elementer.

Jeg tror bestemt 2021 bliver en fantastisk spise ud år, vi ser nok ikke så mange restaurantåbninger men stille og roligt når branchen er sig selv igen, vil der komme kog i gryderne.

Det var lidt om vores take på de nyeste trends i 2021, og
det er helt sikkert en masse vi har glemt. Har du nogle gode ideer til hvad der
kommer til at blive de store trends i 2021, så send en mail vi vil rigtig gerne
hører dit feedback og mening.