• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Pizza Champion Cup

I Danmark kan man altid finde et godt pizzeria, hvor man får smagt på nogle lækre pizzaer med lidt af hvert. Jeg har dog altid undret mig over, hvem mon laver de bedste pizzaer.

I år 2022 bliver der afholdt en kæmpe konkurrence i samarbejde med Food Expo, der endelig er oppe og køre igen efter corona. Gæsterne skal dystes i tre kategori hver, Danmarks bedste dessert pizza, Danmarks bedste gourmet pizza, Danmarks bedste Margherita. Vidste du at registrering er åben for alle?

Praktisk information

Førhen har konkurrencen været afholdt i Sverige, men nu skal landets dygtigste pizzabagere findes i Danmark. Der vil i alt være 45 deltager, og 15 deltager, som skal dyste mod hinanden i hver af de forskellige kategorier.

Hvad dømmes der efter?

Dommerne består en professionel jury, hvorhen de enkelte pizzaer bedømmes ud fra følgende kriterier:

  • Smag
  • Udseende
  • Kreativitet
  • Udførelse

Ud fra hver kategori findes der en vinder og endvidere en samlet vinder af hele konkurrencen, der får tildelt en trofæ, en medalje og eksamensbevis.

Hvem må deltage?

Tilmelding er åben for alle og enhver. Hvis du har en god opskrift og interesse for madlavning herunder pizza, så bør du helt klart overveje om dette er noget for dig. Du vil se nye sider af dig selv, når du arbejder under pres og så vil du møde mange andre fantastiske mennesker, der deler samme interesser som dig.

Her er der en video af verdens største pizza, måske vil du opnå noget inspiration inden du tilmelder dig:

Pizza Champion Cup FAQ

Hvor afholdes dette?

Den afholdes i MCH Messecenter Herning

Hvornår afholdes det?

Den. 29. marts 2022 fra klokken 09.00 - 18.00 i Hal F.  

Hvordan tilmelder man sig?

Man tilmelder sig blot ved at gå ind på deres hjemmeside og udfylde den ønsket formular