Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
Inspiration
Posted in

Provargo systems

Posted in

Med et ProCloud system i din bar eller restaurant, er det ikke længere nødvendigt at være til stede for at følge med i forbrug af drikkevarer. Du kan befinde dig lige hvor du vil, og kan stadig via appen følge med i hvad der foregår. Ved at du kan følge med, så kan der ikke snydes på vægten uden du vil opdage det.

Systemet giver dig fuldt overblik og analyser af forbruget bag baren, ved løssalg eller ved skænkning af for eksempel vin ved bordene når der afholdes en fest med servering.

Med Provargos ProCloud system kan du ydermere følge med i hvordan lagerstatus har det, om du skal have fyldt op af en specifik vare.

Alle information som indsamles af systemet, kan du hente online via computer, tablet eller smartphone.

Ved at have systemet installeret kan du følge med uanset hvor du befinder dig, og uanset hvad tid på dagen. Med ProCloud er det, selvom du har en travl periode, let at følge med om der sker snyd eller spild. Du kan samtidig være på forkant med om der skulle være en bar som er ved at løbe tør for en drikkevare.

Din manager i baren kan have denne app installeret på telefonen, og via denne få popups som viser hvis en der skal fyldes op, eller der sker utilsigtet spild på den ene eller anden måde.

Uanset om du har en bar eller om du har en hel kæde af forretninger, så kan Provarrgo hjælpe dig med at skabe overblik.

Det kan være noget af en opgave at skulle holde øje med forbrug, spild og lager på for eksempel 25 barer eller restauranter. Men med ProCloud systememet har du en hjælper der kan holde øje for dig, og samtidig give dig advarsler hvis noget er galt.

Med systemet behøver du heller ikke være til stede i de mange forretninger på en gang, enhver ved jo at man kun kan være fysisk et sted ad gangen. Men med dette system vil det føles som om du er alle steder på en gang, og overvåger om tingene går rigtigt til eller om lageret skal fyldes så du ikke risikerer at stå uden en bestemt drikkevare bag baren.

ProCloud giver dig samtidig muligheden for at åbne og lukke diverse drikkevare anlæg fra det centrale kontor aka. din styring.

Hvordan virker det så ?

Provargos ProCloud system består af en række unikke kontrol – og doseringsenheder, som giver dig det fulde overblik over din forretnings forbrug og lagerbeholdning. Systemet som er trådløst samler info hver gang det bruges, og sender det til en central enhed.

På denne enhed kan du så aflæse al den indsamlede data og på den måde følge med på sidelinjen uden at du behøver at være fysisk til stede bag baren eller i restauranten. Den indsamlede data kan du tilgå uanset hvor du befinder dig, så længe du har adgang til internettet.

ProCloud appen

Med den tilhørende app kan ProCloud installeres på tablets og smartphones, hvor det valgte medie så med en popup kan advare om for eksempel lav lager beholdning, utilsigtet spild eller snyd hvor systemet kan se at der forsvinder mere fra lageret end der er slået ind i systemet.

Appen kan desuden advare eller give besked om at det er tiden for en rengøring, eller et skift af batterier i diverse doseringsenheder.

Faktisk er appen så smart, at du kan sætte den op til at X for eksempel får popups som vedrører rengøring, og Y får når der er en lagerbeholdning der skal tjekkes.

Når man ser samlet på systemet, så får du en hjælper der gør styring af din forretning både lettere og hurtigere. Samtidig får du så meget styring af forbrug og eventuelt spild af den ene eller anden grund, at du ret hurtig vil tjene din investering ind igen.

ProCloud vil ret hurtigt blive en uundværlig del af forretningen, da de fleste kender problemet med at have styr på alt, og forsøge at være alle steder på en gang. Med Provargos system kan du selv i meget travle perioder have styr på det hele, uden at føle du overser noget på grund af travlheden. Systemet hjælper dig nemlig til aldrig at løbe tør for drikkevarer i baren, da du eller din medarbejder altid får en advarsel i god tid om at få fyldt op.

Kilde:  https://provargo.com/da/

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739