Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
Inspiration
Posted in

Reklame på et begrænset budget

reklame2 - Gastroudstyr.dk
Posted in

Mange af de traditionelle måder at reklamere på er ofte ret dyre, såsom aviser, radio og TV reklamer.

Hvis du som nystartet restaurant skal reklamere for din virksomhed, er budgettet ofte begrænset og tillader ikke de store reklame udgifter. Men der er stadig masser af muligheder for at reklamere, uden det koster en mindre formue som de færreste nystartede har.

God gammeldags marketing sammen med de sociale medier, giver dig stadig en solid og virksom base for at reklamere for din restaurant.

facebook2 - Gastroudstyr.dk

Hjemmeside for restauranten

En af de mere kraftfulde måde at reklamere på, er at have en velorganiseret og brugervenlig hjemmeside. Desværre glemmer mange nye restaurationsejere at netop denne form for reklame er yderst virksom. Kunderne sidder ofte og søger på nettet efter spisesteder i den by de har lyst til at gå ud og spise, og der skulle din jo gerne dukke op i søgningen.

Så at spare alt for meget på denne er dumt. Det koster både tid og penge at have en god hjemmeside, men selvom pengene måske er små, så kan de være givet godt ud på en flot og indbydende hjemmeside.

Få en som har forstand på det, til at opsætte den. I dag er det nemlig vigtigt at teksten på hjemmesiden også er den rette, da mange søger gennem Googles søgemaskine og den leder efter bestemte ord, og måder at sætte tingene op. At sætte en hjemmeside op så Google finder den, kan være en hel videnskab i sig selv. Du vil jo gerne have din restaurant til at poppe op som en af de første på resultatlisten når kunder søger efter en restaurant.

På en hjemmeside kan du have menuer, priser, adressen selvfølgelig og eventuelt specielle arrangementer på din restaurant.

Du kan også bruge at linke til andre lignende sider, samt få et samarbejde med andre om at linke til din. På den måde kan virksomhedsejere hjælpe hinanden med henvisninger til fælles bedste.

Brochurer med dit menukort

reklame1 - Gastroudstyr.dk

Få lavet en enkel, men overskuelig lille brochure med din menu og placer dem strategisk rigtigt på steder hvor folk kommer. Såsom for eksempel turistbureauer, campingpladser og biblioteker.

Med en brochure kan folk hurtigt danne sig et overblik over dine populære retter og eventuelle arrangementer, og hvordan de evt. finder hen til din restaurant.

Hvornår skal du så bruge flere penge på reklame

Restauranter bør for eksempel skrue op for reklamerne omkring specielle arrangementer, indsamlinger, vin/mad smagninger osv. Disse arrangementer er dem du som restaurationsejer øger indtjeningen med, men det kræver at du kan lokke folk til at besøge dig. Her kommer den ekstra reklame så ind, for folk skal jo opdage at du laver noget specielt. Brug her de sociale medier som folk kigger på hver eneste dag. Lav måske en lille konkurrence hvor folk kan vinde en flaske vin eller måske en middag, ved at være med til at dele din reklame. På den lange bane er den gevinst måske en meget lille pris at betale for en masse gratis reklame.

reklame2 - Gastroudstyr.dk

Bor du i en by med mange turister, så planlæg at indsætte en annonce i den lokale turist avis, omkring dit arrangement. På den måde skal du ikke køre dyre annoncekampagner i aviserne, men kommer ud med dit budskab på et sted som turisterne ser.

Måske er der ligefrem en handelsstandsforening i din by, som udgiver en gratis avis til turisterne. Få en annonce med i denne avis, så turister og fastboende ser den når de eventuelt leder efter et sted at spise ude, eller afholde festivitas for familie og venner.

Kilde:

https://www.thebalance.com/advertising-on-a-budget-2888563

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739