• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

SKAL DU MED TIL ITALIEN?

Hvert andet år rejser vi hos Gastroudstyr.dk ned til Italien i oktober måned og dette år er ikke anderledes, det er nemlig nu kommet frem at HOST 2021 er en realitet, messen varer fra 22-26 oktober.

Hvad er HOST?

Host er sin udgangspunkt verdens største messe som afholdes hvert andet år i den Italienske by Milano i nord Italien. Her samles over 1000 udstillere fra 40 lande rundt i verden for at vise deres udstyr. Udstyr kan være alt fra nye smarte energidrikke til det nyeste inden for sofaer til restauranter eller vigtigt storkøkkenudstyr. Vi har været med de sidste 20 år, og vi bruger messen til at holde øje med trends og tendenser i HORECA branchen, på den måde kan vi allerede se hvad vej vinden blæser i de næste par år.

Messen ligger ca. 30 minutters kørsel fra Milano centrum og er som sagt i 4 dage, de 4 dage ligger i en weekend og derfor er det oplagt at tage af sted, for at blive inspireret eller klogere.

Hvorfor skal jeg med til HOST?

Du skal med fordi der findes så mange forskellige udstillere af jeg kan garantere dig du finder et produkt der kan høje niveauet i din restaurant. Det kan være en ny isterningmaskine der lige er blevet lanceret som laver specielle runde is, det kan være et modningsskab som kan modne kødet hurtigere end normale skabe.

Der er en masse forskellige muligheden, et eksempel på dette kunne være:

I 2017 var jeg på HOST med en kunde som længe havde set på en grill der kunne stege hans bøffer bedre og hurtigere end det der var på markedet. Vi undersøgte som dette firma udstillede denne type grill og om man kunne prøve den. Dette kunne man sagtens, faktisk havde de sat en lille bod op hvor de lavede smagsprøver på burgere hvor bøfferne netop var lavet i denne ovn, fordi så kunne kunderne selv prøve resultatet.

Det endte med mine kunde købte grillen efter nogle uger der hjemme, for ham var det perfekt at kunne se og prøve grillen, da man normal gerne vil afprøve udstyr til 100.000+ inden man køber det. Desværre har det ikke en mulighed for den danske importør, så her var messen en god løsning.

Der er også live cooking shows og foredrag til Host Messen, alt er noget man kan deltage i og ofte er det gratis. Det er fed inspiration og man bliver klogere efter nogle dage i Milano.

Hvor og hvornår er HOST?

Host ligger som tidligere nævnt i udkanten af Milano i Fiera RHO, som både har en busstation, metro og tog station meget tæt på. Det gør det nemt at bo inde i byen og tage på messe hver dag uden at skulle bruge alt for meget tid.

Jeg bor personligt ofte inde i Milano by og bruger mine aftener efter messen på at gå en lang tur i byen, mødes med forretningspartnere eller ud og spise med dem man nu er rejst med. Derfor er messen ikke kun en messe, men også en mulighed for at se Milano by og hvad den har at byde på (og du kan altid få restaurations tips af mig)

Host er planlagt til at ske den 22-26 oktober som er fredag til tirsdag, ofte når jeg er afsted er der fra torsdagen og til mandagen, det er lang tid og det er nogle lange dage, men det er det hele værd.

Ofte flyver jeg med Ryanair som har en billige direkte rute fra Kastrup til Milano, som ofte koster under 500.- pr. person. Desværre er hotelpriserne ikke lige så venlige, av av, her er det et tip at booke i god tid.

Tag nu afsted!

Tag afsted! Er det eneste jeg kan sige, lige meget om du er pizzaria ejer eller har en kæde af restauranter. Det er vildt god inspiration, ikke kun på hvad storkøkken maskiner du skal have eller skifte ud, men også inspiration til hvordan du kan indrette din restauranter eller cafe, du vil ikke fortryde at tage af sted, se det som en investering i dig selv og din butik.

Inden jeg slipper dig helt kommer lige her nogle billeder af Messen i 2019 da jeg var afsted sidste gang.

Du kan læse mere her: https://host.fieramilano.it/