• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

valg af pizzaspade

Mangfoldigheden af ​​tilgængelige materialer, dimensioner, alternativer i hovedets form, hovedhåndtagets hooking-system og den massive eller perforerede overfladetype gør det muligt for hver enkelt at vælge den bedste pizzaspade, der passer til deres behov.

1. BRUG: AT SKYDE DEN IND ELLER TAGE DEN UD?

pizzaspaderne er designet til at samle pizzaen op fra bordpladen og skubbe den ind i ovnen. De har størrelser og former til at rumme forskellige typer pizza og skal have længder, der passer til forskellige arbejdsområder: hvis en skræl er for lang, ville det være besværligt, hvorimod hvis den er for kort, ville det være svært at styre ovnen korrekt.

Gi.Metal små pizza pizzaspader er smidige og præcise at håndtere: de bruges til at vende pizzaen inde i ovnen, kontrollere dens tilberedning ved at hæve bunden og tage den ud, når den er kogt. Dimensioner identificeret af Gi.Metal garanterer den rigtige støtteflade.

2. MATERIALER: TRÆ, STÅL ELLER ALUMINIUM

Hvad er fordele og ulemper ved disse tre forskellige materialer, som en pizzaskal er lavet til? Lad os se dem i detaljer:

pizzaspade i træ: Træ er et materiale, der er knyttet til tradition, let bearbejdeligt, selv med håndlavede teknologier. Dens ulemper er relateret til en kortere levetid og de problemer, der er forbundet med at opretholde hygiejne. Træet, der bruges til Gi.Metal-spaderne, er fordampet bøgbehandlet uden lim og med specielle naturlige ikke-giftige behandlinger, der er certificeret til fødevarebrug.

Pizzaspade i metal: I modsætning til træ har de længere levetidskarakteristika, har en større glathed og er mere robuste: de modstår godt slag, der opstår mellem bordpladen og ovnen. Derimod har de en højere specifik vægt i forhold til aluminium. Stålet, der bruges til Gi.Metal -spaderne, er strengt rustfrit, af europæisk oprindelse, med en lav procentdel af nikkel i overensstemmelse med allergier.

Aluminium pizza spade: De er lette og reducerer friktionen mellem dejen og pizzaspaden, hvilket gør påfyldning og losning af pizzaen i ovnen til en jævn og naturlig bevægelse. Styrken og holdbarheden sikres af selve spadens struktur. Vægten reduceres yderligere takket være designet og oprettelsen af ​​perforeringen på overfladen af ​​pizzaspaden. Aluminiumslegeringer gennemgår særlige behandlinger for at øge ydeevnen af ​​modstand og hygiejne.

Guldanodisering (guld), hård og neutral anodisering (Azzurra, Napolitana, Gluten Free, Alice og Aurora) er nogle af de behandlinger, der er vedtaget af Gi.Metal, som gør overfladen jævn, æstetisk tiltalende og beskytter den mod oxidation. Reelle ulemper kan ikke identificeres ved brugen af ​​dette materiale, hvis ikke større delikatesse og behandling med meget sofistikerede maskiner under produktionen.

3. PERFORERET ELLER FAST?

Der er dem, der foretrækker versionen uden huller, fordi de leder efter maksimal stabilitet og større stivhed, og dem, der har konverteret til den perforerede version, værdsætter den ekstreme lethed, værktøjets fleksibilitet på bordpladen og fordelen ved at frigøre overskydende mel.

Pizza spader fra Gi.Metal er faktisk det første firma, der har udviklet og realiseret pizzaens perforerede skræl, som giver dig mulighed for at frigive mere overskydende mel, der sidder fast i bunden af ​​dejen, inden pizzaen sættes i ovnen. Under tilberedning og påfyldning af pizzaen hænger det overskydende mel på arbejdsbordet fast i bunden af ​​det, derefter transporteres det inde i ovnen og bliver brændt, hvilket forårsager mange problemer.

De perforerede Pizzaspader giver dig mulighed for at fjerne eller i det mindste reducere disse ulemper (røg, rester, bitter smag af pizza).

FORDELENE MED PERFOREREDE SKAL

  • Maksimal glathed:

  • Mindre overflade betyder mindre friktion.

  • Hullerne er glatte og afrundede i enderne af snittet, så selv den fugtigste dej glider glat.

  •  Du kan også bruge mindre mel på disken.

  • Lethed: Det perforerede ark har mindre materiale og vejer derfor mindre.

  •  Mindre røg: mindre melforbrænding betyder mindre røg i rummet.

  • Ikke mere brændende og bitter smag af pizzaen: melet, der brænder under pizzaen, skaber sorte forbrændinger og gør smagen bitter.

  •  Mindre rengøring: mindre flamme brændt i ovnen betyder mindre rengøring af gulvet.

4. FORM: REKTANGULÆR ELLER RUND?

Gi.Metal peeling er designet som en sikker og præcis indkvartering til pizza og muliggør nem og sikker påfyldning. Den rektangulære skræl er et sikkert, traditionelt valg; den giver et større overfladeareal i kontakt med pizzaen og grebspunktet, som pizzaen skal løftes med, fræses kun foran.

Den runde skræl har et udvidet grebspunkt med en skånsom, regelmæssig fræsning over en stor forlængelse af kurven, der gør det muligt for pizza-maker at tage pizzaen op selv fra siden og dermed ikke kun forfra. Da der også er skrå hjørner, ligger pizzaerne tættere på ovnens inderside, hvilket sikrer den korrekte håndtering og øger ovnens effektivitet.

5. DIMENSIONER

Størrelsen på pizzaspade hoved skal vælges efter størrelsen på pizzaen, som jeg