Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Bøfformere

En bøfformere er næsten uundværlig i for eksempel en burgerbar, hvor bøffen er hjemmelavet/formet til de mange bøffer som skal bruges i løbet af en travl dag.

Du kan selvfølgelig selv stå og forme de mange bøffer, men i det professionelle køkken hvor alting går rigtig stærkt, er der ofte slet ikke tid til det.

Her kommer bøfformere rigtig til sin ret. Ved brug af en form, kan du få langt flere bøffer formet på kort tid. Samtidig får du bøffer som er ensartede i udseende og form.

Dybde
Dybde: 250300
Højde
Højde: 280320
Pris
Pris: 2504 kr.5790 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
icetechice
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Kategorier


 

Disse virksomheder har også valgt en Bøfformere fra Gastroudstyr.dk

 

 


 

 

Materiale

Bøfformere er lavet i anodiseret aluminium.

Elektrokemisk overfladebehandling, også kaldet anodisering, er en forøgelse af det naturligt dannede oxidlag, der dannes på aluminiumsoverfladen, når denne kommer i kontakt med ilt.

Forøgelsen af oxidlaget sker ved hjælp af strøm, og giver aluminiumsoverfladen en større holdbarhed, samtidig er det muligt at anvende anodiseringen dekorativt, da det er muligt at farve den anodiserede overflade. Æstetisk bevares aluminiummets metalliske overflade ved anodisering, og overfladen kommer til at synes mere ensartet.

Det anodiserede aluminium er let at rengøre efter dagligt brug, og holder sig længe flot. På den måde har du et apparat stående som er pænt at kigge på, samtidig med at der spares tid i den daglige arbejdsgang.

Rengøring

For at bevare den anodiserede aluminiumsoverflade bedst muligt, er det vigtigt, at man rengør og plejer aluminiummet, da en tilsmudsning af overfladen vil fremme korrosion og misfarvninger. Vedligeholdelsen af det anodiserede aluminium gælder både for indendørs- samt udendørs miljøer, hvor overfladen udsættes for en kraftig påvirkning fra miljøet.

Ved almindelig rengøring af det anodiserede aluminium anvendes der sæbeprodukter med en pH-værdi på 6-8. Her er det dog vigtigt at sikre sig, at de anvendte produkter ikke indeholder klor. Man kan med forsigtighed anvende en svag salmiakopløsning, men uanset om man anvender denne eller sæbeprodukter, er det vigtigt at skylle de rengjorte overflader efter med rigelige mængder af vand.

Fordele ved en Bøfformere

Når der skal formes mange bøffer i løbet af en travl hverdag, så er en Bøfformere en rigtig tidsbesparer.
Du kan forme dine bøffer meget ens, og slipper desuden for fedtede fingre når bøffen skal formes.
Med en bøfformer bliver bøffen perfekt rund, og har samme størrelse hver gang.

Har du eksempelvis en burgerbar hvor du selv former de bøffer du skal bruge, er det vigtigt at bøffen passer til de burgerboller du bruger.

Selvom apparatet skal rengøres efter brug, sparer du stadig tid i løbet af dagen ved at bruge formeren.  Bøfformeren er en simpel og brugervenlig maskine som du hurtigt vil komme til at sætte stor pris på.

God kundeservice og ærlig rådgivning

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, skrive en mail eller skrive til os over vores chat funktion, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre bøfformere end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

 


Support

Vi er dedikerede til at tilbyde god kundeservice og ærlig rådgivning. Skriv en mail til os eller brug vores chat funktion for gratis professionel vejledning til dit moderne køkkens behov. Vi skræddersyr løsninger og tilbyder venlig support.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739