• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

116,00 kr Ekskl. moms 145,00 kr Inkl. moms

Bonamat Esprecious rensetabletter, 100 stk.

Varenummer: 60194901

Forlæng din kaffemaskines levetid med disse rensetabletter. Tabletterne holder let og enkelt din kaffemaskine ren, og rengør både tragt, filterholder og kande. 

Bestiller du i dag inden kl 12.00, sender vi dine varer i dag såfremt de er på lager.

  • Kan leveres dag til dag ved bestillingen inden 11.30

  • 60194901

116,00 kr Ekskl. moms 145,00 kr Inkl. moms
116,00 kr Ekskl. moms 145,00 kr Inkl. moms
-
+

Beskrivelse

Detaljer

Bonamat Esprecious rensetabletter er det helt oplagte valg for, at du kan rense og pleje din Bravilor Bonamat kaffemaskine. I denne pakker medfølger der i alt 100 stk. rensetabletter, som er doseret og klar til brug.

Med et effektivt rensemiddel i tabletform har du nemmere ved at kontrollere doseringen, så du opnår det bedste resultat, men samtidig hjælper til at reducere spild og brugsfejl. Det kan i værste tilfælde beskadige kaffemaskinen.

Med denne rensetablet er du med til at holde maskinen ren og pæn, hvilket er med til at forlænge dens levetid. Rensetabletten rengører både tragt, filterholder og kande på samme tid.

En kaffemaskine bliver typisk brugt dagligt, hvorfor der let kan sidde kaffegrums og rester i maskinens dele efter brug. Derfor er det en nødvendighed at passe og pleje kaffemaskinen  for at kunne bevare den høje hygiejne. Med disse Bonamat Esprecious rensetabletter kan du let og effektivt rense din kaffemaskine. Rensetabletter er egnet til alle Bonamat kaffemaskiner, da bryggeren og de andre dele bliver renset og rengjort på samme tid.

Bonamat har gennem de sidste 60 år udviklet og produceret stabile kaffemaskiner til professionelt brug. Deres kaffemaskiner er både egnet til større og mindre virksomheder, kontorer, restauranter, caféer, butikker, klinikker og venteværelser. Har du spørgsmål til, hvordan du renser eller plejer din kaffemaskine, kan du kontakte vores professionelle kundeservice, der glædeligt guider dig igennem processen.

Tekniske specifikationer:

Mærke: Bonamat

Type: Rensetabletter

Antal 100 stk. 

Højde
Dybde
Bredde

Specifikationer