Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Maxima storkøkkenudstyr

Takket være mere end 45 års erfaring med levering og vedligeholdelse af professionelt køkkenudstyr er Maxima storkøkkenudstyr et kendt navn i storkøkken- og cateringbranchen.

Vi startede i 1974 som importør og distributør af forskellige mærker og foodprocessorer. For at kunne tilbyde et bredere udvalg har vi gradvist etableret vores eget mærke “Maxima”. På grund af denne succes arbejder vi nu udelukkende med dette mærke og eksporterer til mere end 55 lande verden over.

Det gør vi fra Mijdrecht, der ligger mellem Amsterdam og Utrecht. Her arbejder vores specialister fra blandt andet teknisk service, kundeservice og salgsteam sammen under ét tag om vores ultimative mål: maksimal kundetilfredshed.

Alle maxima produkter opfylder strenge standarder og krav og de nyeste standarder. Dette fører til kvalitetsprodukter, der er hygiejniske og sikre at bruge.

Vi kan love denne kvalitet takket være vores eget mærke Maxima. Fordi vi producerer specielt til storkøkkener og cateringbranchen, er alle vores produkter velegnede til intensiv daglig brug og er altid tilgængelige til en venlig pris.

Dybde
Dybde: 161920
Højde
Højde: 622000
Bredde
Bredde: 822000
Pris
Pris: 189 kr.22004 kr.
Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Strøm
220v152
380v12
El
Gas

Kategorier

Maxima har mere end 45 års erfaring med levering og vedligeholdelse af professionelle køkkenmaskiner. Denne erfaring afspejles ikke kun i vores ekspertise omkring produkterne og vores fag, men også i kvaliteten af ​​vores produkter. Takket være denne kombination tilbyder vi altid den bedste løsning til dine behov.

Alle produkter i Maxima-serien er omhyggeligt testet og har bevist sig selv igen og igen. På den måde kan vi garantere den kvalitet, du kan forvente af professionelt cateringudstyr.

Nysgerrig om sortimentet? Nedenfor har vi listet de vigtigste produktkategorier. Alt hos Maxima Køkkenudstyr er af højeste kvalitet og kan leveres hurtigt.

Bar udstyr

Bag baren er et af de travleste steder i hotelbranchen. Derfor har vi et bredt udvalg af barartikler. Disse maskiner er lavet af kvalitetsmateriale. Når vi sammensætter dette sortiment, tager vi højde for 3 vigtige ting: nem at bruge, pålidelig og nem at rengøre.

Uanset om du leder efter en blender, ismaskine eller en automatisk citruspresse, så finder du det helt sikkert hos Maxima Kitchen Equipment!

Køleudstyr

God afkøling er afgørende for at holde maden så frisk som muligt. I bagerier, restauranter og overalt hvor mad og ingredienser opbevares, er en velkontrolleret temperatur meget vigtig. Alle Maxima køleskabe og frysere har kraftige køleelementer, der kan garantere en konstant temperatur.

Udover køle- og fryseskabe omfatter det brede udvalg af køleudstyr også barkølere og kølearbejdsborde og montrer. Du kan normalt vælge mellem muligheder såsom hjul og et hus af rustfrit stål eller metal.

Storkøkken udstyr

Madlavning er ekstremt vigtigt. Du skal kunne regne med, at maden når de rigtige temperaturer og gerne så hurtigt som muligt. Maxima Køkkenudstyr har et bredt udvalg af varmeelementer såsom ovne, grill, bageplader og friture/frituregryder. Alle disse maskiner har kraftige varmeelementer, hvormed den rigtige temperatur opnås på ingen tid, og du kan servere maden perfekt.

 

Rustfrit udstyr

Det er selvfølgelig nemmest at arbejde på en stabil arbejdsplads, der samtidig er nem at rengøre. Derudover er dette også vigtigt for hygiejnen og sikkerheden.

I sortimentet ‘rustfrit stål’ finder du eksempelvis rustfrit stål arbejdsborde med eller uden stænkskærm. Både arbejdsborde i rustfrit stål og vogne i rustfrit stål fås i forskellige størrelser. Derudover finder du også rustfri stål serveringsvogne og hyldevogne til både Gastronorm og Bakerynorm dimensioner i denne kategori.

Industriopvaskermaskine

I enhver cateringvirksomhed står du snart over for et stigende bjerg af snavset service. Det er vigtigt med et godt flow. For at rengøre så meget service som muligt med så lidt indsats som muligt, har Maxima Køkkenudstyr et bredt udvalg af opvaskemaskiner og tilbehør.

Vi har kraftige opvaskemaskiner i forskellige designs til fair priser. De fås med eller uden sæbe- og afløbspumpe, og du kan bestille opvaskemidler direkte.

Vores udvalg af professionelt madlavningsudstyr omfatter maskiner til både professionelle kokke og hobbykokke. For eksempel har vi planetblandere fra 7 liter til 60 liter! Og vidste du, at vores største spiralælter endda har en røreskål på 200 liter?

Uanset om du skal bruge en stavblender, eller en skrabemaskine eller en kødhakker; alle køkkenmaskiner er bygget af robuste og pålidelige komponenter. Derfor får du garanti på alle Maxima produkter. Hos Maxima får du den service du kan forvente af en cateringgrossist med mere end 45 års erfaring.

Når du arbejder med mad, kan det være svært at holde den varm. For at sikre, at du altid kan servere varme retter, har Maxima et varieret udvalg af varmeudstyr. Tænk på varmende montrer, Bain Maries, gnidningsretter eller suppekedler i forskellige størrelser og designs.

Uanset hvilken version du vælger, kan du altid være sikker på udstyr lavet af robust rustfrit stål. Dette er ikke kun let at bruge, men også nemt at rengøre.

Maximas udvalg er stort

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Log ind
Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739