Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44
guides
Posted in

Brug af aluminium i storkøkken

Denne artikel kiggede nærmere på betydningen af ​​at bruge aluminium i fødevareproduktion. Aluminium spiller en afgørende rolle i forskellige industrier, især i fødevareindustrien. Fra madlavning, opbevaring til levering, bruges et aluminiumsprodukt.

Fordelene med at benytte Aliminium i storkøkken er:

  • Aluminium kan nemt formes
  • Aluminium er et fødevaregodkendt metal
  • Aluminium forhindrer bakterievækst
  • Aluminium sikrer distributionen af fødevarer

Aluminium betragtes som et af de bedste valg af metaller på tværs af forskellige industrier. Dette skyldes dets bemærkelsesværdige modstandsdygtighed over for korrosion, lette vægt, høje trækstyrke, miljøvenlighed og overkommelighed. Udover disse egenskaber er aluminium også ikke-giftigt. Derfor kan betydningen af ​​at bruge aluminium i fødevareproduktion ikke overses.

Du lægger måske ikke mærke til det, men aluminium er et materiale, der øger kvaliteten af ​​menneskers liv. For eksempel er fødevareproduktionssektoren stærkt afhængig af aluminiumsmaterialer for at opnå daglige operationer – fra produktion til levering og opbevaring. Aluminium tilbyder overlegne nøglefunktioner som ikke-giftighed, høj temperaturmodstand, let vægt, holdbarhed, korrosionsbestandighed og overkommelighed.

Aluminium kan nemt formes

De fleste køkkenredskaber, der bruges i fødevareproduktion, såsom gryder, bakker, skeer, blandeskåle, knive, pander, piskeris, tænger, tragte, siere og skeer, er lavet af aluminium. Hvad der gør aluminium ideelt til produktion af køkkenredskaber er dets høje formbarhed.

Ligesom andre almindelige metaller kan aluminium bøjes eller støbes i en række former uden at miste styrke, hvilket giver det et bredt anvendelsesområde.

Aluminiumsplader kan nemt fremstilles for at imødekomme enhver specifikation for specialkøkkendele.

Det kunne feks være disse pizza net: https://gastroudstyr.dk/pizza-net-aluminiumsrist

Aluminium er et fødevaregodkendt metal

Ale industrier følger specifikke fremstillingskrav. Dette gælder for fødevareindustrien. Food and Drug Administration (FDA) håndhæver sundheds- og sikkerhedsregler vedrørende fødevareproduktion. De opstiller restriktioner for, hvilke materialer der kan bruges og hvordan til fødevareproduktion. Den gode nyhed er, at aluminium er godkendt ikke kun til at lave mad, men også til sikker emballering af fødevarer.

I dagens liv spiller aluminium en betydelig rolle i, hvordan vi modtager mad hver dag. Dette skyldes, at aluminium er et fødevaregodkendt metal. Fødevaregodkendte metaller henviser til sikre og egnede metaller til deres tilsigtede fødevarebrug. Disse metaller vil ikke ændre fødevarens sammensætning eller overføre skadelige eller giftige stoffer til mad.

Sådanne materialer skal også være blyfri, korrosionsbestandige og vaskbare.

Aluminiums køkkenredskaber er holdbare og fødevaregodkendte. De kan modstå ekstreme varme og kulde, ridser, revner, buler og påvirker ikke lugten, smagen, farven og sikkerheden af ​​fødevarer, når de bruges. Aluminium som materiale er smagløst og lugtfrit. Det absorberer heller ikke væsker. Dette er grunden til, at aluminiums køkkenredskaber er ideelle til at tilberede, opbevare og pakke mad.

Derfor er det også oplagt at bruge aluminium når man skal producere: Fødevarereol og kølerumsreol

Aluminium forhindrer bakterievækst

Når man producerer mad, skal medarbejderne sikre, at deres faciliteter følger sundheds- og sikkerhedsregler. En del af disse regler inkluderer at opretholde sanitære og rene faciliteter. Ethvert fødevareelement bør forhindre bakterievækst, som kan true forbrugernes sundhed.

Aluminium er sterilt og har et antibakterielt lag, der besidder enorme antimikrobielle egenskaber. Aluminiums antibakterielle effekt kan nå omkring 99,9% for både S. aureus og E.coli.

Aluminiums køkkenredskaber kan også nemt rengøres. En simpel aftørring er nok til at mindske risikoen for bakterievækst.

Aluminium sikrer distributionen af ​​fødevarer

Efter at maden er blevet forarbejdet, skal den transporteres til distributionssteder som indkøbscentre og butikker i en bestemt periode. Denne væsentlige procedure i fødevareproduktion kræver ekstra forsigtighed, fordi de fleste fødevarer er letfordærvelige. Hvert fødevareelement skal leveres for at opretholde kvaliteten. Desværre kan forskellige uforudsete faktorer opstå, når man leverer mad. Disse kan variere fra ekstreme vejrforhold til trafikforsinkelser.

Aluminium er et essentielt materiale i fødevareproduktion, fordi forskellige aluminiumsopbevaringsgenstande kan fremstilles af dette. Aluminium er ikke-giftigt, holdbart og holder maden frisk i lang tid. Det kan beskytte mad mod barske transportforhold som lys, vanddamp, ultraviolet stråling og mikroorganismer, som du feks kender det i sølvpapir.

Mad kan sikkert distribueres til butikker og kunder ved hjælp af aluminiumsstativer, holdere, vogne og transportbånd, på trods af faktorer, der truer fødevaresikkerheden, som ekstrem varme og rust.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739