• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

50 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Pizzamaster
 • Pizza Master, en del af Svenska BakePartner AB, et familie ejet svensk firma som er specialiseret i bageovne til pizzariaer, og også har enkelte pizzaovne man kan bruge som bageriovne (herdeovne)

  I 21 år har de nu leveret  kvalitets ovne i mere end 100 lande verden over, og firmaet fortsætter med at vokse takket være en voksende kundekreds som gennem årene har vist sig meget loyal overfor firmaet og produkterne.

  Nøglen til succes er udover kunderne, Pizza Masters dybe passion for ikke  kun maskinerne, men også de produkter og fødevarer der skal fremstilles i dem.

  Pizza Master lægger en stor ære i at overholde deres eget motto "nye løsninger til gamle traditioner" som er en hyldest eller en erklæring om at maskinerne holder traditionerne i hævd, og er fremstillet efter firmaets passion og kulinariske lidenskab som bunder i stor viden om produkter og traditioner.

  De lægger mange kræfter i at søge viden om de produkter som ovnene skal bruges til, og kan derfor udvikle lige de maskiner som får det bedste ud af kundernes ideer og ønsker til en god pizza.

  Det største sortiment finder du indenfor pizza ovne (Pizza Master) og indenfor bageovne (BakePartner) som tilsammen har over 80 forskellige bageovne med mere end 1000 forskellige kombinationer.  Disse sortimenter regnes for at være det største i verden indenfor elektriske bageovne.

  Pizza Master er nok mest kendt for deres ovne der kan bage i ekstremt høje temperaturer ( op til 500C)

  Den høje temperatur gør blandt andet at ovnene kan bruges til bagning af Nanbrød, Pita, arabisk brød og fladbrød.

  De specielle lersten og dampsystemet som benyttes i ovnene muliggør bagning som traditionerne har budt i mange år, og giver din pizza den sprøde bund med masser af smag.

  Gastroudstyr.dk har et langt samarbejde med Pizzamaster, faktisk var vi den første kunde der nogenside har købt en pizzaovn hos dem, det er også derfor vi er deres officielle samarbejdes partner på Sjælland.

  VI har et unikt kendskab til deres ovne og deres fordele, men også deres ulemper, for selvom deres ovne er fantastiske kan et andet brand være et bedre match for dig og din forretning.

  Skulle du have et behov for at snakke med os om denne ovn vil være det rigtige match for jeres forretning, ringer i endelig til os, vi ved alt om Pizzamaster ovne

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

1 til 10 ud af 50

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 10 ud af 50

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5