• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

Der blev ikke fundet nogen varer med følgende søgekriterier. Modificer din søgning

 • Leverandør: Zanussi
 • Zanussi Professionel

  Skal opvaskemaskinen, ovnen eller vaskemaskinen skiftes ud, så er Zanussi og deres produkter et kig værd. Deres produkter er brugervenlige, designmæssigt flotte og kan erhverves til fair priser uanset om du skal bruge maskinen i hjemme eller i din forretning/virksomhed.

  Med et Zanussi produkt klares de daglige opgaver let og enkelt, og du kan få tid til andre vigtige gøremål.

  Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

  Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevare industrien.

  I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonio's sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

  Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

  Med afdelingen for produkter til det professionelle køkken, hvor der lægges vægt på madlavnings og opvaskemaskiner har Zanussi genne mange år skabt sig et ry for at være kvalitet for pengene.

  Zanussi mener at tid er kostbar, så derfor skal deres produkter gøre hverdagen lettere for deres kunder. Samtidig skal maskinerne være pålidelige og holdbare, så de kan klare det daglige arbejde.

  Det brede udvalg af Zanussiprodukter til vask, opvask og koge/stegeudstyr skulle dække de fleste behov i det moderne køkken.

  En af de store fordele ved at købe zanussiprofessionel produkter er at der altid følger 1 års fuld garanti med, som sker igennem zanussi egen service partner.

  I Zanussi katagorien er vores bedst sælgende produkter deres Industriopvaskermaskine LS 6 og deres industrikøleskab Nau maxi

1