• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

3 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Avancini
 • Avancini

  Avancini blev i 1963 grundlagt af Avancini Domenico, og drives i dag af hans efterkommere. Filosofien som Avancini startede virksomheden op med lever stadig i bedste velgående; nemlig at skabe innovative, velfungerende og kvalitets maskiner til det moderne storkøkken.  Med de mange år på bagen er Avancini i dag en virksomhed som er velkendt over det meste af kloden, for at levere kvalitet som lever op til alle stillede krav.

  Produkterne er skabt fra start til slut ved Avancini, lige fra idé over design og til den endelige produktion. De mange kvalitetsprodukter som nu produceres af fabrikken, er lavet af italienske materialer og laves blandt andet til at være lette at betjene samtidig med at de er særdeles holdbare.

  Lavacini's mål er at skabe produkter og maskiner der kan tilfredsstille selv den mest kræsne kunde, hvilket selvfølgelig kræver et tæt samarbejde mellem kunder og producent. At lytte til kundens behov og ønsker er noget der ligger Avancini meget på sinde, hvilket det har gjort fra den dag virksomheden blev grundlagt.

  Med et produkt fra italienske Lavacini er du altid sikker på et kvalitetsprodukt, og et produkt som holder til dagligt brug i et storkøkken. Uanset om du har mange gæster der skal serviceres i en restaurant, et bageri, en skole, en kantine eller andre serveringssteder der skal servicere mange mennesker.

  Lavacini deltager naturligvis på diverse messer og udstillinger rundt om i verden, både for at vise deres nye produkter frem, men også for at få den så vigtige kontakt med deres kunder.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Dejælter Avancini SP

  19.918,00 kr Ekskl. moms 24.897,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dejælter Avancini SP 2 motorer

  44.012,00 kr Ekskl. moms 55.015,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Dejælter Avancini MOMA

  38.777,00 kr Ekskl. moms 48.471,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1