• Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

5 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Ilsa
 • ILSA blev grundlagt i slutningen af halvfjerserne (1979) af to mænd som indså, at det var vigtigt at bruge de rigtige materialer til produktion af maskiner og køkkener  til fødevareindustrien.

  Firmaet er i dag stolt af deres industrialiserede produktion af professionelle køleapparater og køkkener som leveres til det meste af verden, til kræsne fagfolk.

  Siden 1981 har ILSA holdt til i nye lokaler på 6000m2 i San Fior, hvor firmaet med deres dygtige medarbejdere udvikler nyt udstyr som for eksempel pizza disken som er en af de mest eksporterede og kopierede produkt i verden.

  Den konstante vækst i firmaet kan blandt andet tilskrives ILSAs store passion for at skabe nyt og pålideligt udstyr til branchen, samt gode investeringer der har givet yderligere muligheder for vækst på det internationale marked.

  Med tiden er der tilføjet nye produktionslinjer som for eksempel køleapparater, samt udstyr til bagerier og gastronomiens verden.

  Med passion for det de laver og med den innovative tankegang hos ILSA, har firmaet gennem årene effektiviseret produktionen så man har kunnet konkurrere på de internationale markeder.

  I takt med at fødevareindustrien udvikler sig og kræver mere energivenlige apparater har ILSA udviklet et patenteret kølesystem som sparer energi og er øko-venligt.

  Forskning og nyskabende idéer er vigtigt og en stor passion for ILSA, som i halvfemserne udvidede med yderligere 12000m2. Udvidelsen rummer blandt andet et laboratorium og et område til test af apparater på ekstreme vilkår, så man som kunde kan være sikret det bedste udstyr. På baggrund af denne udvidelse og ILSAs fortsatte udvikling og forskning, har firmaet modtaget "Premio Compasso d'oro ADI" som er en af de ældste og mest prestigefyldte designpriser.

  I dag har ILSA stadig det mål at forbedre produktion og service for at tilfredsstille deres kunders behov og ønsker. Med den store lidenskab for design og innovation henter ILSA priser og beviser dermed at de lytter til hvad folk gerne vil have.  Med de seneste design har ILSA gået den grønne vej og har med deres produkter vist vejen der indebærer funktionalitet, teknologi og  øko-bæredygtighed.

  Det italienske firma er ISO9001 certificeret og kan dermed garantere den samme gode kvalitet hver gang de leverer et produkt.  ILSA er desuden IEC60335 certificeret, et internationalt certifikat som sikrer overholdelse af regler angående elektrisk sikkerhed.

  Vi sælger ILSA fordi det simpelthen bare er god kvalitet, både i levetid, design og energioptimerings mæssigt. Mange køledisk producenter har diske som er energi niveau D eller E, der er kun enkelte europæiske producenter som kan producere Energi mærke A - ILSA er en af dem!

  Dette kan betyde store besparelser i energi for slut kunden, en typisk kunde kan sparer mellem 2000-3000 pr. køledisk ved at skifte til ILSA.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste