• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

6 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Fimar
 • Fimar er et familiebaseret firme beliggende I Villa Verucchio (Rimini) Italien.

  Firmaet har gennem 35 år været innovative indenfor deres område, og har i følge dem selv ikke planer om at skrue ned for blusset.

  Lazzarini-Tamburini, et lille præcisions værksted tilbød  outsourcede arbejdsopgaver, blev etableret i Rimini i 1974. Det lille værksted blev ved med at vokse, og i 1979 blev Fimar så grundlagt.  Firmaet specialiserede sig indenfor maskiner til fødevareindustrien og er nu verdenskendt og betragtes som en af de førende virksomheder indenfor deres område.

  Forskning, erfaring og en evne til at omstille produktionen til det som kunderne ønskede, har gjort Fimar Gruppen kendt og givet dem muligheden for at være innovative i fremstillingen af nye maskiner til deres kundesegment.

  Så sent som i 2014 begyndte man opførelsen af et nyt stort logistikcenter som støtte for hovedkontoret. Fra Villa Verucchio har Fimar bredt sig til hele verden og betjener nu deres kunder i over 100 lande og på alle kontinenter.  Dette gøres via produktionsenheder og vare huse som dækker mere end 20.000m2

  Siden Firmar opstod har man været innovative, idérige og har udviklet de bedste løsninger til den professionelle catering og hospitalsverden.

  Selvom firmaet er vokset ganske betragteligt gennem årene, så har de altid været tro overfor deres filosofi om at være fremsynede via import og design, og skabe simple, holdbare og pålidelige produkter til deres kunder overalt i verden.

  Kunderne skal kunne være sikre på, at når de handler med Fimar så får de produkter som er lette at bruge, samt har en lang holdbarhed.

  Via det nye logistikcenter på over 10.000m2 har firmaet altid varer på lager som straks ved bestilling kan sendes til modtager. I nogle tilfælde kan der for eksempel leveres diverse varer og reservedele indenfor 24 timer.

  Fimar gruppen har altid lagt stor vægt på kundeservice og tilfredshed hos deres forhandlere.

  Forhandlere af Fimars produkter kan altid være sikre på en handlekraftig og kompetent salgs afdeling, hvor mange sælgere sidder med en stor viden, og kan betjene kunderne på mange forskellige sprog.  Der findes desuden en teknisk afdeling, en laboratorieafdeling som er specialiseret indenfor diverse køleprodukter, samt et program med kurser for tekniske specialister.

  Italienerne har gjort meget ud af at dokumentere deres produkter og deres manualer. Noget som blandt andet betyder at manualerne er oversat til mere end 15 forskellige sprog.

  Produktsortimentet dokumenteres med billeder, manualer, videoer, prislister og reservedelslister så forhandlerne altid har alle oplysninger tilgængelige.  Med baggrund i dette har Fimar opnået en ISO 9001 certificering.

  Fimar har med over 30 års erfaring og en placering i mange lande verden over, lagt stor vægt på nye produkter som er oppe i tiden samt exceptionel  kunde og forhandlerservice. Deres produkter findes nu på store hotelkæder, de fineste restauranter og i køkkenet på mange store og fine institutioner.

  Hos Gastroudstyr.dk sælger vi både easyline fra fimar som er toastere, klemgrill, friture, men vigtigst sælger vi røremaskine / dejæltere fra Fimar. Det er et super mix mellem kvalitet og pris, som andre firmaer har svært ved at følge.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Lavastensgrill fimar

  8.173,00 kr Ekskl. moms 10.216,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Lavastensgrill fimar Eco

  5.475,00 kr Ekskl. moms 6.843,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dejælter Italiensk fimar

  10.712,00 kr Ekskl. moms 13.390,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dejælter med topløft Fimar

  13.022,00 kr Ekskl. moms 16.277,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Dejælter med topløft og løfte skål

  9.496,00 kr Ekskl. moms 11.870,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Salamandar grill Fimar

  6.174,00 kr Ekskl. moms 7.717,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1