• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

15 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: RollerGrill
 • Roller Grill blev grundlagt i 1947 og er siden blevet europas førende indenfor udstyr og maskiner til catering industrien.

  Alle Rollergrills produkter er lavet på deres egen fabrik i frankrig, og de har og vil altid have fokus på høj kvalitet på mindre storkøkken maskiner til rigtig overkommelige priser.

  Toastere, mange varianter af ovne, vaffeljern, røgovne, bain-marie og meget mere er en del af det store sortiment som firmaet fører og kan levere. I kataloget kan firmaet nu fremvise over 200 forskellige produkter til fødevare og restaurationsindustrien.

  Produktionen af de mange produkter er fuldautomatisk for at sikre høj kvalitet og produktivitet, fra design til produktion.

  Fra start til slut er Roller Grills produkter lavet med omhu og professionalisme, så kunderne altid kan være sikre på den gode kvalitet, med produkter som overholder enhver standart for hygiejne og sikkerhed.

  Med firmaets politik omkring produktion, kvalitet og innovation er de altid i stand til at levere de emner deres kunder efterspørger. Roller er gennem tiden blevet en verdensomspændende leverandør af indretning til barer, hoteller. restauranter, tankstationer og har sideløbende udviklet udstyr og indretning til diverse fastfood forretninger.  Med det store udvalg og et leverandørnet i over 100 lande verden over, er Roller Grill den faste samarbejdspartner for mange virksomheder på hele 5 kontinenter.

  Mere end 200 forhandlere, og deltagelse i alle internationale messer giver Roller Grill en bred vifte af muligheder og en stor kontaktflade til og for deres store kundekreds i det meste af verden.

  De to fabrikker i Frankrig forsyner de mange forhandlere og gør meget ud af servicere deres kunder, ved blandt at sørge for hurtig levering og en god kundesupport efterfølgende.

  Fået vi et opkald fra en kunde som ønsker en klemgrill / industri toaster der skal være i god kvalitet, samt holde til et travlt køkken er det en rollergrill vi anbefaler. Det samme glæder vi bliver spurgt på en salamandar grill i god kvalitet, så er svaret igen Rollergrill.

  Skulle det være uden for kundens budget har vi også billigere maskiner fra feks Italien, men her går man på kompromis med levetid og kvalitet.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

1 til 10 ud af 15

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 10 ud af 15

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2