• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

5 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Igloo
 • IGLOO er en af de mest dynamisk voksende kølevirksomheder i Europa, som er anerkendt i både Polen og resten af verden.

  Den internationale succes som firmaet har fået,   beviser at de innovative ideer og de skræddersyede løsninger til kunderne har været nøglen til fremgang og vækst.

  Det tætte samarbejde med kunderne har gennem tiden været med til at udvikle effektive løsninger som kunderne har efterspurgt.

  Kundekredsen består af både store og små detailkæder samt tankstationer, butikker, restauranter og barer, og andre steder, hvor der er behov for køling og opvarmnings enheder. IGLOOs produkter findes overalt hvor holdbarhed, pålidelighed, energieffektivitet og funktionalitet er påkrævet.

  Samarbejde med virksomheder fra en bred vifte af områder og industrier har givet IGLOO et indgående kendskab til hver af dem, og giver firmaet mulighed for at udvikle produkter, dedikeret specifikt til deres ønsker og behov.

  Designteamet

  Det store team af professionelle designere arbejder hårdt på at sikre kunderne design, ergonomi og stil. Ved siden af kvaliteten på produkterne lægges der stor vægt på det visuelle udtryk, da udseende ofte betyder meget for en kundes valg af produkt.

  Succes er bygget på kundetilfredshed

  Ved at lægge stor vægt på design, brugervenlighed og kvalitet har IGLOO kunnet få succes med deres produkter over det meste af verden.  Produkterne overholder alle Europæiske standarder for kvalitet og kan med firmaets logistikafdeling og samarbejde med diverse lufthavne levere hurtigt når en kunde bestiller.

  Historie

  IGLOO blev grundlagt i 1986/1987

  1990-2000

  I disse år voksede firmaet med flere linjer, mere plads og med diverse internationale standarter for produkterne.

  2000-2010

  Begyndelsen af det 21 århundrede bragte stor vækst i vest og central Europa såvel som Nord Amerika.  Firmaet opnåede ISO 9001 certifikation

  2010-2014

  Konstant udvidelse og modernisering af maskinparken sammen med indførelse af diverse teknologi har også i disse år betydet stor vækst.

  2016

  I dag er produktionsenheden på 25.000m2 og topmoderne, og kan med udvikling og forskning tilbyde kunderne lige de løsninger som passer på deres virksomhed.

  Vision

  IGLOOs vision for fremtiden er yderligere vækst, samt at deres produkter også fremover vil blive set som et synonym for kvalitet, holdbarhed, design og ergonomi i køleindustrien.

   

  Hos os har vi igennem de sidste 12 år haft et super samarbejde med igloo, og de har aldrig skuffet: de har leveret top kvalitets udstyr og bøvl HVER GANG!.
  Derfor er de også vores top producent af kølemontre til feks bagels butikken og sandwich butikker.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste