• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

2 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Hoonved
 • Hoonved -  professionelle vaskesystemer siden 1967.

  Det italiensk baserede firma startede allerede i 1967 med at fremstille vaskesystemer og deres opfindelse af en opvasker til glas var ny og innovativ. Denne maskine revolutionerede opvaske industrien og de følgende år kom andre maskiner til. 

  De nye maskiner blev blandt andet brugt i landbrugs- og fødevareindustrien, farmaceutisk og kemisk industri, sygehuse med videre.

  I 1979 blev Hoonved et aktieselskab og over de næste år begynder firmaet produktion i forskellige lande, indtil det i 1996 bliver overtaget 100% af The ALI Group som er specialiseret indenfor produktion og salg af professionelle maskiner.

  ALI Group

  ALI Group har en omfattende portefølje af virksomheder, der tilbyder det mest komplette sortiment af innovative mærker.  Flere af virksomhederne  dateres  mere end 100 år tilbage og omfatter nogle af de mest respekterede mærker i branchen.
  Uanset om du driver et hotel, restaurant, skole, hospital, cafeteria, bageri, bar, konditori, gelateria eller supermarked, så kan du finde det udstyr og de maskiner du skal bruge gennem ALI gruppens virksomheder.

  ALI Group tilbyder state-of-the-art-teknologi og ergonomisk design, der altid et skridt foran de nyeste markedstendenser.

  Virksomhederne i ALI Group lærer gennem samarbejdet med andre virksomheder, at udvikling og innovation er en vigtig del af virksomhedsplanen når en voksende kundegruppe skal have de bedste produkter man kan tilbyde.

  Design og sortiment

  Hoonved tilbyder et komplet sortiment af glas vask, opvask og redskab vaskemaskiner, samt rack transportbånd, opvaskemaskiner til barer, restauranter, konfekture, bagerier, slagtere, catering- og fødevareindustrien.

  Der er altid blevet lagt vægt på at fremstille robuste, innovative og driftsikre maskiner til den professionelle bruger.

  Selvom vægten har været lagt på driftsikkerhed,  har man ikke glemt at design også er vigtigt, når man skal sælge til kvalitetsbevidste kunder, der stiller høje krav til det de køber.

  Support og levering

  Hoonved lægger desuden stor vægt på support efter salg af et produkt, og uddanner i samarbejde med deres forhandlere kunderådgivere til at give den efterfølgende støtte og rådgivning af deres kunder.

  Levering af maskiner sikres ved hjælp af et stort og effektivt lager, som sørger for hurtig sagsbehandling og den efterfølgende levering hos kunde eller forhandler.

  VI forhandler industri opvaskermaskiner fra hoonved fordi det helt simpelt bare er god kvalitet, og der er mange valg muligheder for at matche kundens behov i deres alsidige produkt katalog.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Underbords opvaskermaskine hoonved ST60 PS PD

  19.839,00 kr Ekskl. moms 24.798,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • industriopvasker underbords hoonved HSP 50-PSPD

  Normalpris: 15.694,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 12.995,00 kr Inkl. moms: 16.243,75 kr

  Læs mere

2 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1