• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

Der blev ikke fundet nogen varer med følgende søgekriterier. Modificer din søgning

  • Leverandør: Santos
  • Har du en juicebar, et stort køkken, hotel eller restaurant hvor du skal servere frisklavet juice eller kaffe til dine kunder hver dag, så er kvalitet og pålidelighed af dine maskiner et must. Franske Santos har gennem mere end 60 år lavet maskiner og apparater til denne type af virksomheder, og kan derfor tilbyde et stort sortiment hvor kvalitet er en selvfølge. Santos er en fransk virksomhed grundlagt i 1954 af André Fouquet som producerer elektrisk udstyr til barer, restauranter, juice barer, kaffebarer og tilbyder 3 forskellige produktlinjer; Friske drikkevarer, madlavning og kaffe. Oprindeligt leverede virksomheden professionelle kaffekværne og rivejern til oste, men har gennem årene tilføjet andre produkter. Her mere end 60 år senere fortsætter Santos med at vokse som virksomhed, og den store reseach og udviklings afdeling udvikler nye og innovative maskiner til gode for virksomhedens store kundekreds. Produkterne fra Santos er kendte for pålidelighed og for at være robuste i et travlt miljø. Santos er nu at finde i mere end 130 lande og det store forhandler netværk er med til at udvikle og indsamle nye idéer til virksomheden. Den tætte kontakt med kunderne gennem netværket gør at Santos har mulighed for at følge med i verdens trends og kunders ønsker og behov. Virksomheden har desuden et stort ønske om at levere den bedste service før, under og efter et køb af deres produkter, da de ved at kundens tilfredshed afhænger af effektivitet og pålidelighed. Produkterne i Santos sortiment er produceret i Lyon (Frankrig) hvor produktet følges lige fra idé over produktion til diverse tests før salg til kunden. Santos forsøger via research og innovation at producere miljørigtige maskiner, og via produkter der integrerer grønne teknologier er målet at opfylder kundernes ønske om miljøvenligt design og produktion.

1