• Kundeservice er lukket
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

6 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Gimetal
 • GI.METAL er et italiensk firma, grundlagt i 1986, hvis produkter er italienske i produktion og design.

  Vi har valgt GI Metal som vores samarbejds partner i tilbehør til pizza, her i blandt: pizzaspader, pizza bokse, pizza skærer osv.

  Kreativitet, research og perfektionisme danner grundlag for værktøjer til en bred vifte af anvendelser som er både professionelle og rekreative.  Både dem som producerer pizza og serverer dem og   de som håndterer fødevarer på anden vis.

  Materialer og produktionsmetoder er under konstant udvikling og analyse, så man hele tiden er på forkant med udviklingen indenfor branchen.

  De endelige produkter skal være lette at bruge, og leve op til alle sikkerhedskrav der stilles i forhold til diverse certificeringer.

  Firmaet bruger banebrydende materialer i produktionen

  Rustfri stål med lavt nikkelindhold, for at mindske problemer for de mange mennesker der lider af nikkel allergi.

  Aluminiumlegeringen som anvendes er til for at øge produkternes modstandskraft, samt være en vigtig faktor når der snakkes hygiejne, der skal gøres så let og effektiv som muligt.

  Firmaet anvender limfri dampet bøgetræ som er behandlet med ikke-giftige metoder, og certificeret til fødevarebrug. Desuden gør den plast firmaet anvender til for eksempel håndtag, håndtagene varmeresistente og mindre modtagelige for stød og slag.

  GI.METAL deltager i diverse udstillinger og messer hvor produkterne vises frem, og man kan få en snak om hvilke løsninger der passer bedst til kundens behov.

  Vores mest solgte produkt er vores pizzaspader på 32 cm, med huller. Denne pizzaspade er lavet i aluminium så den både er stærk og holdbar, men også let da materialet ikke vejer så meget som traditionelle pizzaspader af træ.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste