• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

Der blev ikke fundet nogen varer med følgende søgekriterier. Modificer din søgning

 • Leverandør: Lavezzini
 • I 1982 startede det italienske firma Lavezzini med at producere vakuum udstyr til brug i de store køkkener i for eksempel restauranter, kantiner  og institutioner. Med grundig research, forskning og udvikling igennem årene har Lavezzini med deres store erfaring indenfor faget, udviklet vakuumpakkere der nu er kendt og elskede over det meste af verden.

  Virksomheden har altid ønsket, at et salg er starten på et samarbejde, og ikke kun et salg til en kunde. Det viser sig blandt andet ved et nært samarbejde mellem kunder og udviklere for at sammen kunne udvikle det bedste indenfor vakuumpakning.

  Efter flere års forskning kunne Lavezzini i 2003 så fremvise den nye termopakker i fire forskellige versioner.

  De løbende investeringer og den teknologiske udvikling har i dag gjort Lavezzini til en af de vigtigste producenter indenfor vakuumpaknings udstyr/maskiner. Nogle vil endda sige, at de er førende indenfor deres felt netop på grund af den konstant udvikling og deres store erfaring.

  I dag består Lavezzini af to produktionsenheder på mere end 5000m2 tilsammen. Disse enheder er topmoderne, og bruges sammen med produktion og forskning også til afprøvning af nye produkter fra firmaet.

  Den store succes som firmaet har haft gennem årene kommer ikke alene fra erfaring og udvikling, men i høj grad også fra det engagement som medarbejdere og ledelse lægger for dagen, samt det store arbejde forhandlere og samarbejdspartnere gør hver dag året rundt.

  Hos os har vi valgt at forhandle Lavezzini vakuumpakker til industri og professionel sousvide maskine

1