• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

26 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Lavezzini
 • I 1982 startede det italienske firma Lavezzini med at producere vakuum udstyr til brug i de store køkkener i for eksempel restauranter, kantiner  og institutioner. Med grundig research, forskning og udvikling igennem årene har Lavezzini med deres store erfaring indenfor faget, udviklet vakuumpakkere der nu er kendt og elskede over det meste af verden.

  Virksomheden har altid ønsket, at et salg er starten på et samarbejde, og ikke kun et salg til en kunde. Det viser sig blandt andet ved et nært samarbejde mellem kunder og udviklere for at sammen kunne udvikle det bedste indenfor vakuumpakning.

  Efter flere års forskning kunne Lavezzini i 2003 så fremvise den nye termopakker i fire forskellige versioner.

  De løbende investeringer og den teknologiske udvikling har i dag gjort Lavezzini til en af de vigtigste producenter indenfor vakuumpaknings udstyr/maskiner. Nogle vil endda sige, at de er førende indenfor deres felt netop på grund af den konstant udvikling og deres store erfaring.

  I dag består Lavezzini af to produktionsenheder på mere end 5000m2 tilsammen. Disse enheder er topmoderne, og bruges sammen med produktion og forskning også til afprøvning af nye produkter fra firmaet.

  Den store succes som firmaet har haft gennem årene kommer ikke alene fra erfaring og udvikling, men i høj grad også fra det engagement som medarbejdere og ledelse lægger for dagen, samt det store arbejde forhandlere og samarbejdspartnere gør hver dag året rundt.

  Hos os har vi valgt at forhandle Lavezzini vakuumpakker til industri og professionel sousvide maskine

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

1 til 10 ud af 26

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 10 ud af 26

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
3