• Kundeservice er åben
    i dag kl.

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice

Avanceret søgning

1 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Vorwerk
 • Vorwerk er en tysk koncern på familiehænder, som blev grundlagt i 1883 som en tæppevirksomhed.

  I dag består koncernen af flere forskellige divisioner som tæller :

  En husholdningsdivision der tæller bla. Thermomix, Kobold støvsugere, Twercs håndværktøj/maskiner og Lux Asia Pacific luftfiltre og vandrensere.

  Jafra Kosmetik

  AKF gruppen - rådgivning og konsulenter

  Vorwerk gulvbelægning

  Med så mange divisioner har Vorwerk også mange ansatte. Mere end 649000 arbejder for koncernen, hvoraf mere end 637000 er sælgere af diverse produkter fra de forskellige divisioner. Selve Vorwerk har cirka 12000 ansatte over hele verden.

  Koncernen som er bosiddende i Wuppertal i Tyskland står for kontinuitet, forandring og personlig kontakt. Det betyder blandt andet at firmaet lægger stor vægt på den personlige betjening, hvor kunden altid skal have mulighed for at få kontakt til en sælger/supporter eller forhandler.

  Gennem de mange år siden koncernen blev grundlagt, har man udviklet sig fra en tæppevirksomhed til en multinational koncern som har bredt sig over det meste af verden.

  Vorwerk verden

  Hos Vorwerk er alt samlet i samme virksomhed, fra idé til udførelse.  "Made by Vorwerk" skal være et kvalitetsmærke i sig selv.

  Den store research afdeling hos Vorwerk tæller mere end 120 ansatte, som alle bruger deres kræfter på hele tiden at udvikle og være innovative. At de er effektive viser det store antal af patenter som virksomheden har hjemtaget gennem tiden.

  Alene udviklingen af Thermomix TM5 har kastet 151 opfindelser og patenter af sig.

  Produktionen af disse produkter finder sted på koncernens egne fabrikker i Wuppertal, Tyskland; Cloyes, Frankrig; og Shanghai, Kina.

  Vorwerk

   

  Koncernens vision

  " Vores overlegne produkter og tjenester skal hæve livskvaliteten alle steder du kan kalde hjemme"

  Koncernens mission

  "Vi skaber lidenskabelige og loyale kunder ved at forenkle boliger med høj kvalitet og langvarige løsninger. Vores overlegne produkter og tjenester kommer med den menneskelige berøring, fra den måde, vi udvikler dem og sælger dem, til deres måde. Vores unikke direkte salgskompetencer giver mennesker over hele kloden et bedre og lettere liv i deres hjem. Som en betroet familievirksomhed er vi forpligtet til at handle på en socialt og miljømæssigt forsvarlig måde. Vi stræber efter at opnå økonomisk succes som et middel til at sikre familiens ejerskab til Vorwerk i mange kommende generationer"

  Vorwerk lægger meget vægt på et stort socialt engagement, og med det menes blandt andet at virksomheden støtter flere internationale hjælpeorganisationer, såsom SOS Børnebyerne hvor virksomheden har fået rejst mere end 2 millioner euro til hjælp for skoler, familier og huse i diverse børnebyer i Indien, Costa Rica og Vietnam.

  vorwerk hjælp

  Familievirksomheden støtter også diverse tiltag og projekter på et mere lokalt plan i hjembyen Wuppertal i Tyskland.

  Med produkter fra Vorwerk er du altid sikker på at få et kvalitetsprodukt, hvor der er lagt omtanke og kærlighed i research og produktion. Dit produkt kommer fra en koncern med mange år på bagen og en kæmpe erfaring indenfor rigtig mange områder.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste