• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

Der blev ikke fundet nogen varer med følgende søgekriterier. Modificer din søgning

 • Leverandør: Icetech
 • Icetech

  Siden starten i år 200 har Icetech været en af de store aktører på markedet for is, uanset om det er til fødevarebranchen eller industrien.
  Holdet omkring Icetech er dedikeret til at give deres kunder den bedste kvalitet som kan skaffes, og samtidig være en rentabel og overskudsgivende virksomhed for alle. Dette sker blandt andet ved at være sparsommelige, øge produktionen og mindske produktionsomkostningerne

  At skære ned på omkostningerne betyder absolut ikke at virksomheden giver køb på kvaliteten, tvært imod. Icetech sætter en ære i at giver kunderne de produkter de ønsker og den bedste kvalitet som kan leveres.


  På fabrikken i Spanien, hvor produktionsområdet er imponerende 35.000m2, bliver der både produceret, forsket og nytænkt. Så alle dele af en produktion er samlet et sted. Lige fra tanke og idé til det færdige produkt der sælges til de mange kunder i hele verden.


  Icetech har mere end 100 produkter i deres store og varierede sortiment. Så uanset hvor du står og mangler en maskine til is, så kan den findes hos Icetech.
  Fabrikken kan levere maskiner der kan lave is i alverdens udformninger og størrelser, såsom;  massive terninger, hule kuber og  knust is.


  Icetech har deres maskiner i mere end 20 lande verden over, og med over en halv million installerede maskiner så man sige at virksomheden er en af de rigtig store spillere på markedet.
  En af de ting som gør Icetech så stor og vellidt er blandt andet, at virksomheden afholder kurser om produktforståelse for deres sælgere og distributionsnet. Med stor viden om virksomhedens produkter er det nemlig lettere at fortælle en eventuel kunde hvilke fordele de får ved et køb af en Icetech maskine. Den store og opdaterede viden gør samtidig at virksomheden kan yde en stor og kvalitativ sarvice og support.


  God service til kunderne sammen med produkter af høj kvalitet, er noget som Icetech mener giver en fordel på det globale marked.

1