• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Avanceret søgning

1 post(er) blev fundet med følgende søgekriterier

 • Leverandør: Scotsman
 • Scotsman isterningmaskine

  Scotsman Ice systems

  Markedets eneste leverandør af komplette is systemer, med en suveræn kvalitet. Scotsman tilbyder en stor variation i maskiner og former på isterninger, så der kan leveres uanset hvad man efterspørger.

  Med leverancer til over 300 lande over hele verden kan man  roligt sige at de dedikerede medarbejdere hos Scotsman har fat i forbrugere af enhver type og nationalitet.

  Produkterne spænder vidt, lige fra ismaskiner til at placere under bordet til store avancerede systemer, og er udviklede til brug i selv de mest ekstreme miljøer.

  Systemer fra Scotsman kan klare lige fra et par kilo til 5 ton på 24 timer, så uanset hvor meget is man skal bruge, så findes der en maskine til det.

  Fabrikkerne som producerer de mange forskellige issystemer er lokaliseret i Italien, Kina og USA.  Hver af fabrikkerne har deres eget research og udviklings center, for på den måde at kunne imødekomme ønsker fra deres respektive kunder. Dette giver Scotsman en stor fordel og de kan med rette sige, at de har lokalkendskab og viden om de markeder de producerer til.

  Med erfaring siden grundlæggelsen i 1950, kan Scotsman via research og innovativ tankegang producere lige det kunderne har brug for. Hvilket selvfølgelig afspejler sig i antallet af maskiner fabrikken har leveret og installeret rundt omkring på kloden.

  Scotsman Ice Systems har over 1.000.000 installerede ismaskiner over hele verden og kan dermed bryste sig af at være overalt, og kunder over det meste af kloden kan snakke med om kvaliteten og muligheden for at få lige netop det system som passer bedst i deres forretning.

  For Scotsman er det vigtigt at være på forkant med kundernes ønsker, samt være tæt på og kunne yde en kvalitets support.

  Deres kunder skal vide, at isterninger fra Scotsman er lig med kvalitet. Lige fra den første tanke på fabrikken, til den færdige isterning ligger i slutkundens glas.

  Scotsman Ice Systems er en del af ALI gruppen

  ALI Group har en omfattende portefølje af virksomheder, der tilbyder det mest komplette sortiment af innovative mærker.  Flere af virksomhederne  dateres  mere end 100 år tilbage og omfatter nogle af de mest respekterede mærker i branchen.
  Uanset om du driver et hotel, restaurant, skole, hospital, cafeteria, bageri, bar, konditori, gelateria eller supermarked, så kan du finde det udstyr og de maskiner du skal bruge gennem ALI gruppens virksomheder.

  ALI Group tilbyder state-of-the-art-teknologi og ergonomisk design, der altid et skridt foran de nyeste markedstendenser.

  Virksomhederne i ALI Group lærer gennem samarbejdet med andre virksomheder, at udvikling og innovation er en vigtig del af virksomhedsplanen når en voksende kundegruppe skal have de bedste produkter man kan tilbyde.

  OEM systemer har deres egne undervisningsfaciliteter i Bozzolo hvor branchens folk kan komme på kursus.  På disser kurser kan man lære om det sidste nye indenfor pizzaverden,  man kan bage og lære om det økonomiske ved at drive sin egen pizzavirksomhed.

  Du vil meget ofte møde Scotsman på de mange store og flotte messer rundt omkring, hvor de kommer for at vise deres nyeste frem for både gamle  og nye kunder.

Kan du ikke finde hvad du søger? Modificer din søgning

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Scotsman isterningmaskine 6 series

  13.450,00 kr Ekskl. moms 16.812,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

1