• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Bjørn Røremaskine til Erhverv

Bjørn Røremaskine

Den danske Palle Hoff Wodschow er stifteren og grundlæggeren bag virksomheden Varimixer. Han var udlært mekaniker og havde en drøm om at blive verdenskendt for at være “stærk som en bjørn”. Deraf logoet som i dag har været et varemærke og symbol på virksomhedens håndværk, design og kvalitet af speciallavede røremaskiner. Virksomheden specialiserer sig udelukkende i røremaskiner, som de har gjort i over 100 år nu. Siden 1905 har Varimixer udviklet innovative og effektive røremaskiner, der kan tåle et højt produktionsniveau og hårdt arbejde i bagere og storkøkkener rundt i hele verden. De udvikler røremaskiner både til de mindre og større professionelle køkken.

Der er intet der er overladt til fantasien, men der er en tradition, der bygger på at værne om deres håndværk og på at revolutionere markedet indenfor røremaskiner. Der er en klar mission om at udvikle og designe professionelle røremaskiner, som tager ansvar for ergonomi, hygiejne og enkel betjening.

Varimixer er dansk kvalitet og dansk design, når det er bedst. Der bliver lagt liv og sjæl i, at alle produkter er solide og banebrydende indenfor denne kategori. Varimixer er ikke en masseproduktions virksomhed, men værner om den kvalitet og stolthed der forbindes med ethvert produkt. Derfor er der i stedet for samlebånd samlet et hold på 60 erfarne fagfolk, der brænder for at håndbygge hver og en røremaskine som et fælles ansvar.

Varimixer arbejder med øje for - Pålidelighed. Ansvarlighed. Ærlighed, netop derfor er vi hos gastroudstyr.dk stolte af at kunne tilbyde vores kunder Bjørn røremaskiner til vores kun som ønsker det bedste af det bedste.

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Bjørn Teddy Røremaskine

  9.105,00 kr Ekskl. moms 11.381,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bjørn Røremaskine ERGO

  115.199,00 kr Ekskl. moms 143.998,75 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn AR60 VL-1/VL-1S Røremaskine

  96.281,00 kr Ekskl. moms 120.351,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Røremaskine 40 liter (VL-1S kontrolpanel)

  88.941,00 kr Ekskl. moms 111.176,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Varimixer Røremaskine - Kodiak 30 liter

  59.176,00 kr Ekskl. moms 73.970,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Varimixer Røremaskine - Kodiak 20 - Gulvmodel - 20 liter

  39.045,00 kr Ekskl. moms 48.806,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Varimixer Røremaskine - Kodiak 20 - Bordmodel - 20 liter

  35.245,00 kr Ekskl. moms 44.056,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Røremaskine 30 liter (VL-1S kontrolpanel)

  76.047,00 kr Ekskl. moms 95.058,75 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Røremaskine 30 liter (VL-1 kontrolpanel)

  61.603,00 kr Ekskl. moms 77.003,75 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Røremaskine 40 liter (VL-1 kontrolpanel)

  75.301,00 kr Ekskl. moms 94.126,25 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Bjørn Røremaskine RN10 VL2 - 10 liter

  30.204,00 kr Ekskl. moms 37.755,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Piskeris til Bjørn Røremaskiner

  2.230,00 kr Ekskl. moms 2.787,50 kr Inkl. moms
  Læs mere

12 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Her kan du læse lidt om det forskellige typer Bjørn røremaskiner vi har i vores udvalg:

Bjørn røremaskine KODIAK

I 2015 fik KODIAK tildelt prisen som “Kitchen Innovation Award”, grundet den var markedets mest innovative røremaskine. 

Denne Bjørn KODIAK røremaskine er designet og udviklet af ingeniører og designere, som intenst har fulgt og arbejdet i 25 forskellige bagere og industrikøkkener henover en periode på 6 måneder. Her har de naturligvis taget ved lære af de udfordringer og forbedringer, som forekommer ved brug af forskellige røremaskiner, som har en typisk kapacitet mellem 20-30 liter. Her har de erfaret hvilke arbejdsstillinger, der kunne forbedres, så man undgår de tunge løft, transport ved at flytte kedlen og røredelene samt effektiviteten af de enkelte røremaskiner. Herfra blev KODIAK maskinen udviklet til at sætte helt nye standarder og højder for, hvordan det kan gøres smartere og bedre. Den er gjort så simpel, at det eneste du skal gøre er at indstille en tid og hastighed - resten klarer KODIAK.

Betjeningspanelet er naturligvis placeret, så det kan gøres med rank ryg for både at skåne ryg og knæ. 

Med en investering i denne smarte og ergonomiske KODIAK røremaskine er det helt slut med tunge løft og belastende arbejdsstillinger. Kedlen er placeret højt oppe, så den let kan trækkes til side med de ergonomiske håndtag. Den kan både trækkes til og fra maskinen i samme højde, så der bliver brugt så lidt kræfter som overhovedet muligt. Det gør arbejdet mere effektivt, så du både sparer tid og øger hastigheden af din produktion. 

KODIAK er udviklet til at kunne tilsluttes en almindelig husholdnings stikkontakt på 230 Volt. Derudover er den fremstillet i rustfrit stål for at gøre rengøringen let og smart i forhold til at vedligeholde hygiejnen.

Bjørn røremaskine ERGO

Drifter du i dag et storkøkken eller et større bageri, hvor du har brug for en høj produktivitet, ergonomisk tilgang samt tidsbesparelse? Så er denne Varimixer ERGO det helt ideelle valg. Med denne effektive røremaskine med enten en kapacitet på 60, 100 eller 140 liter er det hele automatiseret, så du slipper for tunge løft, besværlige arbejdsstillinger og ikke behøver at afmontere de store røremaskiner og værktøjer, når kedlen enten skal fjernes, sænkes eller du ønsker at sætte gang i en ny produktion. Det bliver hverken nemmere, smartere eller mere effektivt. Det kan betyde, at du både sparer tid, penge og har mulighed for at øge din produktion til nye højder, uden at det bliver mere krævende. 

På trods af at det er en storkøkkenmaskine, så er maskinen let at passe, rengøre og vedligeholde for at opretholde det høje hygiejne niveau. Den sparer dig herudover tid på oplæring af nye medarbejdere, da den er let at betjene og leverer samme flotte resultat hver gang. 

Denne Varimixer ERGO har fuld fokus på automatisering og ergonomisk design i mindste detalje. Det betyder blandt andet, at der er skabt plads til, at kedlen kan sænkes så meget, at røreværktøjet er frit, hvorfor det ikke er nødvendigt, at det skal fjernes, for at få kedlen ud og en ny kan indsættes. Den er udviklet til, at du eller dine medarbejder kan arbejde og betjene maskinen med 100 % rank ryg, da den er bygget efter de bedste forhold for arbejdshøjde.

Bjørn røremaskine AR 

Bjørn AR Røremaskinen der kan røre, ælte og piske

Uanset om du er på jagt efter en røremaskine med en kapacitet på 30, 40, 60, 80 eller hele 100 liter, kan det være ideelt at kigge på denne kvalitetssikre og kraftfulde røremaskine fra Varimixer AR-serie. Der er både kræset for detaljen både i forhold til kvalitet og design. Det er en kompromisløs røremaskine, der yder et effektivt arbejde, uanset om der skal æltes, piskes eller røres dej til brød og kager. 

AR-seriens røremaskiner aflaster din travle hverdag, så du både sparer tid og kræfter på det hårde arbejde. Maskinen kræver ingen tunge eller manuelle løft, så du skåner din ryg og knæ. Det er den helt ideelle løsning for både mindre og større bagerier samt et storkøkken, hvor der forventes en større fødevareproduktion. Alle røremaskiner fra AR-serien bliver som standard leveret med en fastmonteret sikkerhedsskærm, så du simpelt og let kan tilsætte de nødvendige ingredienser, mens maskinen arbejder. Den er naturligvis fremstillet i CE- og EU-godkendt plast, så der er taget højde for både sikkerhed og hygiejne efter høje standarder. 

AR-serien er udelukkende til professionel brug, hvorfor der til alle modeller bliver leveret speciallavede mindre kedler samt redskaber til at piske og røre, så du får det helt nøjagtige ønskede resultat - hver gang. AR-serien er speciallavet som en unik, ergonomisk og tidsbesparende løsning for dig, som ønsker at optimere eller udvide din produktion.

Alle Bjørn AR-røremaskiner leveres enten i hvid eller i rustfri stål.

Bjørn røremaskine RN 

Nu har du muligheden for at udstyre dit bageri, cateringfirma, restaurant eller din kantine med denne Varimixer RN10. Det er en røremaskine med en kapacitet på 10 liter med en kraftfuld motor, enkel betjening og et kompromisløst design. Den er fleksibel, hvorfor den kan bruges både som bord- og gulvmodel.

Den kraftfulde motor giver maskinen fire forskellige hastigheder at vælge imellem. Er du ikke tilfreds, kan du memorere fire forskellige arbejdsprocesser, som du mener skaber de bedste resultater for din dejbehandling. Her kan du indstille hastigheden og tiden, så du opnår det perfekte resultat hver gang. På trods af at det er en storkøkkenmaskine, kan du tilslutte den et helt almindeligt husholdningsstik på 230 volt.

Selvom RN10 er udstyret med en effektiv og kraftfuld motor, der uden problemer kan ælte 4,5 kg dej, er det en meget støjsvag maskine. Røremaskinen er derudover udstyret med en aftagelig sikkerhedsskærm, som har en smart indbygget påfyldningstragt, så du let kan tilsætte de ønskede ingredienser under processen. Både sikkerhedskærmen og påfyldningstrafgten kan komme i opvaskemaskinen.

Denne RN10 røremaskine er blevet en succes verden over hos bagerier, som nyder stor gavn af den i form af brød og kager. Med i købet medfølger der desuden en krog, spartel, skraber og et forstærket ris, som passer nøjagtig til denne 10 liters model.

Der er rigtig mange modeller at vælge imellem på de her Bjørn Røremaskine, derfor er vi altid klar til at hjælpe på telefon: 70 60 50 44 

1