• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice

Dejruller

Når du har brugt en dejskærer så har du boller af dej af en ens størrelse, og så skal du som pizzabager have rullet den bolle ud til en flot og lækker pizzabund og her kommer en dejruller ind i billedet som en naturlig tilføjelse i køkkenet

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Fordelene ved at have en dejruller i dit køkken

Du vil helt sikkert gerne have pizzaer der hver gang har samme størrelse og tykkelse, så du kan servere den samme høje kvalitet til kunden hver eneste gang.

Med dejrulleren sparer du tid og besvær, og i de fleste køkkener eller pizzariaer er tid penge. Alle kan relatere til ønsket om mere tid og mindre besvær.

Ved at bruge en dejruller sparer du desuden på dig selv og dine medarbejdere, da udrulning af hundredsvis af pizzabunde om dagen er hårdt og opslidende.

Vores udvalg af dejrullere dækker flere størrelser af pizza bunde, så uanset om du laver små eller store så findes maskinen der passer til dit behov.

Skulle du have specielle ønsker, så er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere og så finder vi sammen den helt rigtig løsning til dig og din forretning.

1