- Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Samlet tilbud
Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.
Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.
Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!
Diverse dejbehandling
Her kan du finde diverse maskiner til dejbehandling, blandt andet en bollemaskine og en dejskæremaskine som kan gøre arbejdsgangen i din forretning mere effektiv.
-
Dejrounder 50-300 Gram Prisma food
16.114,00 kr Ekskl. moms 20.142,50 kr Inkl. moms -
Cuppone Arrotondatrice
22.939,00 kr Ekskl. moms 28.673,75 kr Inkl. moms0 Kr.
Kan Leases fra pr.maned i 36 mdr
+ 1250 i oprettelse -
Dejrounder / dejbollemaskine 220-260g OEM
26.789,00 kr Ekskl. moms 33.486,25 kr Inkl. moms0 Kr.
Kan Leases fra pr.maned i 36 mdr
+ 1250 i oprettelse -
Dejrounder / dejbolleformer Sigma Sfera
31.235,00 kr Ekskl. moms 39.043,75 kr Inkl. moms0 Kr.
Kan Leases fra pr.maned i 36 mdr
+ 1250 i oprettelse -
dejrounder + skærer 50-300gram
58.093,00 kr Ekskl. moms 72.616,25 kr Inkl. moms0 Kr.
Kan Leases fra pr.maned i 36 mdr
+ 1250 i oprettelse -
Dejrounder/udskærer Oem ali
81.215,00 kr Ekskl. moms 101.518,75 kr Inkl. moms0 Kr.
Kan Leases fra pr.maned i 36 mdr
+ 1250 i oprettelse
En bollemaskine bruges til at skære og forme dine boller hurtigt. Med en maskine til at klare det hårde og trælse arbejde får du bolledejen hurtigt delt og altid i ens stykker, så bollerne får den samme størrelse dag efter dag.
I det moderne køkken eller i bageriet er der ofte meget travlt, men man vil stadig gerne have en vis og høj standard af sine produkter. Så vælger man at investere i en bollemaskine sparer man ofte både tid og ærgrelser over uens produkter.
Hvis du er pizzabager og skal lave mange pizzaer er det vigtigt at man får den samme størrelse hver gang. Til dette kan man vælge at have en dejskæremaskine som deler/skærer dejen ud i ens boller, så man har samme mængde dej hver gang.