• i dag kl.

  70 60 50 44

  Åbningstider

 • Gratis levering
 • 1 års garanti
 • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Diverse dejbehandling

Her kan du finde diverse maskiner til dejbehandling, blandt andet en bollemaskine og en dejskæremaskine som kan gøre arbejdsgangen i din forretning mere effektiv.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Dejrounder / dejbolleformer Sigma Sfera

  Sfera fra italienske sigma er et af vores nyeste produkter fra dette Italienske firma som kun laver maskiner i top kvalitet. Vi valgte at starte med at sælge maskinen fordi den løser det problem med at man kan runde dej fra mellem 30g til 1000gram på en enkelt maskine, uden at skulle skifte dele.

  Vis detaljer
  26.332,00 kr Ekskl. moms 32.915,00 kr Inkl. moms

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

En bollemaskine bruges til at skære og forme dine boller hurtigt. Med en maskine til at klare det hårde og trælse arbejde får du bolledejen hurtigt delt og altid i ens stykker, så bollerne får den samme størrelse dag efter dag.

I det moderne køkken eller i bageriet er der ofte meget travlt, men man vil stadig gerne have en vis og høj standard af sine produkter. Så vælger man at investere i en bollemaskine sparer man ofte både tid og ærgrelser over uens produkter.

Hvis du er pizzabager og skal lave mange pizzaer er det vigtigt at man får den samme størrelse hver gang. Til dette kan man vælge at have en dejskæremaskine som deler/skærer dejen ud i ens boller, så man har samme mængde dej hver gang.

1