• i dag kl.

    70 60 50 44

    Åbningstider

  • Gratis levering
  • 1 års garanti
  • Dansk kundeservice
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!Bedst

1.230,00 kr Ekskl. moms 1.537,50 kr Inkl. moms

Piskeris til Bjørn Røremaskiner

Varenummer: b0015

Når du skal vælge dit piskeris, skal du være opmærksom på, hvilken kapacitet din skål har, og hvilken Bjørn røremaskine du har i dit køkken.

?

* Skal udfyldes

1.230,00 kr Ekskl. moms 1.537,50 kr Inkl. moms
-
+

Bestiller du i dag inden kl 12.00, sender vi dine varer i dag såfremt de er på lager.

  • Kan leveres dag til dag ved bestillingen inden 11.30

  • b0015

1.230,00 kr Ekskl. moms 1.537,50 kr Inkl. moms

Beskrivelse

Detaljer

Bjørn er et af de danske mærker, som for alvor har positioneret sig ift. deres høje kvalitet. Flere af Bjørns røremaskiner er prisvindende. Det skyldes den kraftfulde motor, der yder et grundigt stykke arbejde samtidig med at den er lydsvag. Derudover er alle materialer udvalgt efter høj kvalitet, som passer ind i det moderne industrikøkken.

Dette piskeris til Bjørn røremaskiner er ikke en undtagelse. Piskeriset er fremstillet i 100 % rustfri stål. Det er derfor let at rengøre og vedligeholde.

Piskeriset er desuden beregnet til at komme i maskinopvask. Det betyder i praksis, at den kræver minimal vedligeholdelse.

Piskeriset er udviklet, så det næsten ikke kan slides op, og der ydes to års garanti på produktet.

Når du skal vælge dit piskeris, skal du være opmærksom på, hvilken kapacitet din skål har, og hvilken Bjørn røremaskine du har i dit køkken. Hvis du er i tvivl om, hvilket piskeris du skal bruge, kan du evt. tjekke modelnummeret på dit gamle piskeris eller se, om der evt. er et modelnummer på røremaskinen.

Såfremt du er i tvivl, om du har fundet det rette piskeris, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her står vores kompetente fagfolk klar til at guide dig frem til det rette produkt. Du kan enten skrive til os i chatten, eller ringe direkte til os på 70 60 50 44. 

Højde
Dybde
Længde

Specifikationer

Specifikationer

Energimærkning Link Ikke tilgængelig