• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Leasing storkøkkenudstyr

HER KAN DU FÅ ET OVERBLIK OVER HVAD DET KOSTER AT LEASE VORES UDSTYR. PRISERNE ER KUN VEJLEDENDE, FOR AT GIVE ET INDBLIK I ØKONOMIEN BAG LEASING.

LEASING UDREGNING

leasing ydelse pr måned Vælg ønsket investering
Løbetid Vælg ønsket investering
Leasing beløb Vælg ønsket investering
Oprettelsesgebyr pr sag Vælg ønsket investering
Depositum (3 x leasingydelse) Vælg ønsket investering
Forsikring. Leasingselskabet forsikrer for leasingtagers regning udstyret mod indbrudstyveri, brand, vandskade samt maskinkasko. Vælg ønsket investering

Leasing storkøkken udstyr

Hos os har vi flere samarbejds partnere når det kommer til finansiering eller leasing af dit køb af storkøkken maskiner. Vi samarbejder med 3 forskellige firmaer, på den måde kan vi dække alle kunders behov for leasing. Flere af vores samarbejdspartnere har vi haft i flere år, og derfor har vi udviklet et hurtigt flow, som gør at jeres ansøgninger kommer hurtigt igennem. Desuden er det samarbejdspartnere vi stoler på, som drive sunde forretninger, altid HELT lovligt og godkendt og som har været på markedet i mange år, med stor knowhow og kompetence.

Hvor meget kan jeg lease for?

Der er som udgangspunkt ikke et max for hvad du kan lease for, vi har kunder som leaser for 15.000 og helt op til 500.000, det er mest af alt et spørgsmål om sikkerhed og den økonomiske situation i firmaet. Dog kan det aldrig rigtig betale sig at få finansieret for mindre end 15.000 da omkostningerne for at oprettet et lån vil være større end den reelle indtjening for leasingfirmaet, derfor ser vi helst kun beløb over 15.000.- DKK

Hvor mange måneder/år kan man lease storkøkken udstyr

Du kan som udgangs punkt ikke lease udstyr under 12 måneder. Max perioden er ca 60 måneder, men det kommer an på sag til sag.

Hvem er jeres leasing partner?

Hos os er man velkommen til at lease hos lige meget hvem man vil, det er ikke op til os at bestemme, MEN vi har i gennem mange år haft et super samarbejde med leasings firmaet totalt leasing. Det har til formål at skaffe de bedste priser til kunderne. Derfor er de motiveret til at skaffe den bedste deal hele tiden og det ses også på deres meget høje godkendelses % af leasing storkøkken.

 

Hvad gør man så, hvis man ønsker leasing?

Først og fremmest skal I og os (gastroudstyr.dk) være enige om hvad maskiner i ønsker og til hvilken pris, hvilken service skal der være med og hvad er leveringstiden mm.

Når dette er klaret, får vi ønsker fra jer mht. hvad I godt kunne tænke jer: ”Vil I hellere sidde billigt og betale af i 36 måneder, eller vil I betale mere og få gælden væk på 24 måneder?”

Når vi har fået afklaret de basale ønsker, sender vi jeres sag ind til den leasing partner, som vil være det bedste match til jeres situation, herfra overtager de ofte sagen helt, og vi afventer grønt lys fra dem.
Nå vi har fået grønt lys kan leveringen eller bestillingen af jeres maskiner sætte i gang.

Hvor lang tid tager ansøgningen til en leasing sag.

Det aom ofte tager tid, er de papirer der skal sendes frem og tilbage. Hvis man driver et ApS, kan leasingselskabet ofte se hvad firmaets økonomi er, og kan hurtigere finde udad om der kan leases direkte i firmaet eller man skal have personlig hæftelse. Ved Personligt ejede selskaber eller IVS, skal de ofte have års opgørelse på leasing tager.

Generelt har vi leasing sager godkendt i løbet af 2-3 hverdage, hvis økonomien ser fornuftig ud i forhold til det ønskede beløb. Hvis der skal justeres lidt for at få en sag hjem, tager det ofte op til en uge.

Det handler allermest om leasing tagers hurtighed,  at få sende de ønskede papirer og underskrifter frem og tilbage.

Man kan stille det sådan her op:

Kunden viser interesse for maskiner ->

Modtager tilbud fra Gastroudstyr.dk ->

accepterer tilbuddet og beder om leasing ->

Vi kontakter leasingselskabet og her tager de over ->

Leasingselskabet analyserer og prøver at matche kundens behov ->

Man bliver enige, og så sender man kontrakten til underskrivelse ->

Når leasingselskabet modtager kontrakten og evt. udbetaling kontakter de os og siger ”sæt i gang” ->

Vi ringer til kunden og aftaler levering af maskinerne.

 

Hvad hvis man ikke bliver godkendt til leasing?

Vi har pt. en godkendelsesprocent på ca. 95, dvs. at er der 100 der søger, så får 95 af dem et positivt svar fra Leasingselskabet. Skulle man være en del af de 5% - Har vi desværre kun mulighed for at sælge inventaret kontant.

Har du spørgsmål om leasing vil vi gøre vores bedste for at besvare dem, eller stille dig videre til vores samarbejds partnere. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail: info@gastroudstyr.dk eller ringe på vores hovednummer

Vi har desværre ikke nogen løsningen imellem kontant køb og leasing storkøkken.

 

1