Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering

Forbruser og storkøkken armatur

Står du og mangler en forbruser eller et storkøkken armatur til din restaurant eller cafes køkken, så har vi på denne side udvalgt nogle forskellige fra producenter Klarco, som er Italiensk topkvalitet. Klarco har siden 1958 været Italiensk producent af disse amature, og nu har vi mulighed for at sælge dem til jer.

En forbruser er den enhed man bruger når man skal skylles ens tallerkener af inde de skal i en industriopvasker. I en sådan en opvasker skifter man ikke alt vandet som man er vant til i husholdningen, derfor er det vigtige de er så rene som muligt inden de kommer ind i den.

Et storkøkkenarmatur er enkelt sagt en overdimensioneret vandhane som vi kender det fra vores eget køkken hjemme i privaten, her er de dog lavet ekstra stærke og holdbare så de kan holde til de store pres hver dag.

Vi har 2-3 dages levering på disse enheder og de bliver leveret direkte fra producenter, på den måde sørger vi for at vi ikke ligger inde med gamle modeller og vi har altid de nyeste opdateret modeller. Skulle du være så uheldig at din bruser går i stykker har vi altid 1 års fuld garanti.

Under denne tekst kan du se vores store udvalg og under disse har vi lavet en lille guide der forklarer dig om hvad du skal vide inden du køber enten en forbruser eller et storkøkken armatur.

Leveringstid
1-2 hverdage
3-5 hverdage
1-2 Uger
4-6 Uger
Brands
Avancini
CBItaly
Combisteel
Coolhead
Cuppone
Cuppone
Diamond
Diamond Catering
Ecofrost
Famag
Fimar
FKI
Frenox
Frenox
Gimetal
Hoonved
Igloo
Ilsa
Ilsa spa
Kongamek
Lavezzini
Maxima storkøkkenudstyr
Noaw
Oem Ali
Pizzamaster
Potis
Potis
Prisma food
Restoitalia
RollerGrill
Rvg
Santos
Saro storkøkkenudstyr
Scan
Scandomestic
Scotsman
Sigma
Silverstar
Sunmix
Sveba
Swedan
tecnoinox
Tecnoinox
Tefcold
Wery
Zanussi Professional
Strøm
220v
380v
El
Gas

Hvad skal man vide før man køber en forbruser?

Inden du køber, er der flere ting du skal overveje sådan du laver den rigtige beslutning, det kan nemlig være dyrt ikke at gøre det.

Helt kort, er der de har 5 ting du skal tænkte over:

  • Skal den sættes fast i bordpladen og eller i væggen
  • Hvordan skal den betjenes (med 1 eller 2 hænder)
  • Skal den være med både bruserenhed og med hane
  • Hvor høj må den være
  • Hvordan skal hullerne placeres i min bordplade og hvad størrelse er de

Du kan altid skrive os en mail hvis der er noget du er usikker på mht. at købe en ny forbruser eller storkøkken armatur, men skal også med din kok eller opvasker i køkkenet og hør hvad hans krav og ideer er.

Nu hvor vi ved hvad man skal vide inden men køber en ny forbruser, så skal du lige kort vide lidt om det firma vi køber disse armaturer fra.

Hvem er Klarco, og hvorfor er de så gode til at lave armaturer?

Klarco har designet og fremstillet vandhaner, forskylningsenheder, slangeruller og tilbehør til professionelle køkkener og fødevareindustrien siden 1985. Nu en del af det amerikanske T&S Brass and Bronze Works er det en af de stærkeste og mest etablerede virksomheder i industri i Italien og mange andre lande.

 

Klassisk forbruser fra Klarco.
Klassisk forbruser fra Klarco som er et Italiensk firma der er specialister i netop dette produkt 

 

Bakket op af næsten 40 års erfaring og engagement i innovation er vores produkter universelt anerkendt for at være holdbare og pålidelige og for at kombinere søgen efter fremragende kvalitet med den løbende udvidelse af sortimentet i overensstemmelse med de nye anvendelsesområder og specifikke krav fra de professionelle i branchen.

Alle vores produkter er lavet i Klarco. Hele produktionscyklussen foregår i vores fabrikker på 7.000 kvadratmeter. Alt styres internt fra design til konstruktion, fremstilling, test og pakning, ved hjælp af de mest avancerede teknologier og metoder på alle stadier.

Hvordan vælger jeg imellem alle de forbrusere og storkøkken armaturer?

Når det kommer til storkøkkener, er der ikke noget, der hedder one-size-fits-all. Ja, den grundlæggende funktion er den samme, men afhængigt af hvem du serverer og hvor hurtigt, hvor mange kokke hjælper med at røre bouillonen, hvor meget slingreplads og vand du skal arbejde med, og hvor hurtigt du skal have dit småting tilbage i omløb, kan behovene være meget forskellige. Et køkken til en cafe i Odense minder måske lidt om et i et hotel i københavn.

I betragtning af at en typisk køkkenopgave er at få snavset service rent, er det dog sandsynligt, at det at finde en passende forskylningsenhed er øverst på nogens prioritetsliste. En forbruser kan dramatisk reducere mængden af arbejdskraft, der bruges på at gøre opvasken klar til vask. Designet til at fjerne påbagte, tørrede madrester hurtigt og effektivt, kommer dette essentielle stykke udstyr i en række forskellige konfigurationer, styrker og flowhastigheder.

At vælge den, der passer til et bestemt miljø, kræver en evaluering af alle ovennævnte faktorer og lidt til. Hvis du skal vælge forskylningsenheder til et kommercielt, industrielt eller institutionelt køkken, så lad os give nogle nyttige på mail.

KONTO
Ønskeseddel

Ønskeseddel

Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Kurv 0

Senest viste 0

Spar 5% på din første ordre ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vil du have adgang til eksklusive tilbud, nyheder og inspiration til dit køkken?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkode på 5% til brug på din første ordre af vores professionelle storkøkkenudstyr.

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

[email protected]
Cvr: 42106739