Hvad skal man vide før man køber en forbruser?
Inden du køber, er der flere ting du skal overveje sådan du laver den rigtige beslutning, det kan nemlig være dyrt ikke at gøre det.
Helt kort, er der de har 5 ting du skal tænkte over:
- Skal den sættes fast i bordpladen og eller i væggen
- Hvordan skal den betjenes (med 1 eller 2 hænder)
- Skal den være med både bruserenhed og med hane
- Hvor høj må den være
- Hvordan skal hullerne placeres i min bordplade og hvad størrelse er de
Du kan altid skrive os en mail hvis der er noget du er usikker på mht. at købe en ny forbruser eller storkøkken armatur, men skal også med din kok eller opvasker i køkkenet og hør hvad hans krav og ideer er.
Nu hvor vi ved hvad man skal vide inden men køber en ny forbruser, så skal du lige kort vide lidt om det firma vi køber disse armaturer fra.
Hvem er Klarco, og hvorfor er de så gode til at lave armaturer?
Klarco har designet og fremstillet vandhaner, forskylningsenheder, slangeruller og tilbehør til professionelle køkkener og fødevareindustrien siden 1985. Nu en del af det amerikanske T&S Brass and Bronze Works er det en af de stærkeste og mest etablerede virksomheder i industri i Italien og mange andre lande.

Bakket op af næsten 40 års erfaring og engagement i innovation er vores produkter universelt anerkendt for at være holdbare og pålidelige og for at kombinere søgen efter fremragende kvalitet med den løbende udvidelse af sortimentet i overensstemmelse med de nye anvendelsesområder og specifikke krav fra de professionelle i branchen.
Alle vores produkter er lavet i Klarco. Hele produktionscyklussen foregår i vores fabrikker på 7.000 kvadratmeter. Alt styres internt fra design til konstruktion, fremstilling, test og pakning, ved hjælp af de mest avancerede teknologier og metoder på alle stadier.
Hvordan vælger jeg imellem alle de forbrusere og storkøkken armaturer?
Når det kommer til storkøkkener, er der ikke noget, der hedder one-size-fits-all. Ja, den grundlæggende funktion er den samme, men afhængigt af hvem du serverer og hvor hurtigt, hvor mange kokke hjælper med at røre bouillonen, hvor meget slingreplads og vand du skal arbejde med, og hvor hurtigt du skal have dit småting tilbage i omløb, kan behovene være meget forskellige. Et køkken til en cafe i Odense minder måske lidt om et i et hotel i københavn.
I betragtning af at en typisk køkkenopgave er at få snavset service rent, er det dog sandsynligt, at det at finde en passende forskylningsenhed er øverst på nogens prioritetsliste. En forbruser kan dramatisk reducere mængden af arbejdskraft, der bruges på at gøre opvasken klar til vask. Designet til at fjerne påbagte, tørrede madrester hurtigt og effektivt, kommer dette essentielle stykke udstyr i en række forskellige konfigurationer, styrker og flowhastigheder.
At vælge den, der passer til et bestemt miljø, kræver en evaluering af alle ovennævnte faktorer og lidt til. Hvis du skal vælge forskylningsenheder til et kommercielt, industrielt eller institutionelt køkken, så lad os give nogle nyttige på mail.