Gratis fragt på ordre over 1000 DKK* Læs mere.
1 års garanti og gratis levering
Spørgsmål ? Ring ind her: 70 60 50 44
Ring ind her 70 60 50 44

Garanti

På denne side kan du læse om alt du skal vide hvis du er I tvivl om hvordan du er dækket af vores garanti her på Gastroudstyr. Hvis vi kort skal opsummere vores garanti hos os: Vi har 1 års fuld garanti på alle vores produkter, denne garanti gælder fra modtagelse datoen og 1 år frem, garantien dækker både mandetimer og reservedele.

Hvordan garantien fungere hos os

Man køber et produkt hos os -> man er måske uheldig og maskinen går i stykker -> man sender os en mail med billeder/serie og model nummer -> Vi kontakter en reparatør som kontakter dig for at planlægge et service besøg -> Service manden laver maskinen, tester den og kører og sender os en regning.

kunde rejsen icon list e1694933168908 - Gastroudstyr.dk
Når du handler hos os på Gastroudstyr.dk, indleder du din rejse mod at udstyre dit nye storkøkken. Det markerer begyndelsen på din rejse mod det ideelle køkkenudstyr. 1 of 5 Du støder desværre på en situation, hvor maskinen viser en defekt. 2 of 5 Man kontakter os på mail og giver os informationer 3 of 5 Vi kontakter en servicemand som kommer på besøg 4 of 5 Maskinen virker og er klar igen. 5 of 5

Hos Gastroudstyr.dk har vi samarbejde med flere storkøkken service firmaer som hjælper os i hele Danmark. Vi har valgt at udbyde service til vores samarbejdspartnere, da de har de rigtige kompetencer og speciale uddannet medarbejdere inden for vores forskellige brands, dette sikre at vi kan sende den rigtige mand/kvinde til opgaven.

Værd at vide om vores garanti

kamera icon - Gastroudstyr.dk

Klargør billeder

For at vi bedre kan hjælpe servicemontøren med at have de rigtige dele med og for at få en bedre forståelse af opgaver skal vi venligst have tydelige billeder af problemet samt billede af maskinen model og serie nummer.

Bestil servicesmand

Vi kommer SÅ hurtigt som overhovedet muligt. Ofte har vi en servicemand ude hos kunderne inden for 1-2 dage alt efter problemet. Engang imellem lykkedes det os også at få en forbi samme dag. I travle perioder kan der dog gå længere tid. Vi udbyder ofte opgaven til flere samarbejdspartnere for at vi kan finde den hurtigste og bedste

1 2 hverdage icon - Gastroudstyr.dk
advarsel garanti icon - Gastroudstyr.dk

Garantien dækker

Vores garanti dækker naturligvis kun hvis maskinen er korrekt installeret og at det er tilsluttet feks vandfilter til industriopvaskermaskine og isterningmaskiner. Den dækker også kun hvis det er en maskinel fejl, og ikke ukorrekt brug eller andet som kan opfattes som forkert tilslutning og brug.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Dækker i for skader og tab af fortjeneste i forbindelse ved nedbrud?

Nej det gør vi ikke, der skal man evt. kontakte sit forsikrings selskab

Jeg har fået maskinen for 1 år og 2 dage siden men er først begyndt at bruge den nu, dækker jeres garanti?

Nej – desværre ikke, garanti gælder fra leveringsdatoen ikke fra ibrugtagelses datoen

Hvornår på døgnet kommer jeres storkøkken service partner forbi?

Det er mulig at få besøg alle hverdage mellem 9-17, er det uden for dette tid og du stadig ønsker service vil der kommet et vagt/udkørsels gebyr (Dette aftales med service montøren direkte)

Dækker jeres garanti slid dele?

Nej, slid dele er feks: Lamper, lyd, tætningslister, fjedre mm. (har du spørgsmål om hvad der præcist er en sliddel på din maskine, så send os en mail)

Jeg har haft service mand på besøg og fejlen viste dig ikke at være maskinen men forkert tilslutning, hvad så?

Så er vi desværre nød til at sende en regning, dvs den regning vi modtager fra vores service partner, sender vi direkte videre til dig.

Up arrow
Kurv 0
Senest viste 0

Foderknægtsvej 5 3400 Hillerød

info@gastroudstyr.dk
Cvr: 42106739