• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Hætteopvasker

Se udvalget af professionele hætteopvaskere her

Om du som køkkenchef skal servere for mange eller få gæster, så står du altid med en opvask som skal klares når middagen er overstået. Da plads og tid altid er en mangelvare i det moderne køkken, så er en hætteopvasker og dens størrelse af stor betydning for at få hverdagen til at hænge sammen.

Herunder kan du se vores udvalg af hætteopvaskere - og bare rolig. Hvis du er tvivl om det mindste står vi klar til at hjælpe. Du ringer blot på 70 60 50 44 - så svarer vi på alle dine spørgsmål vedrørende produkterne her på siden.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • industriopvaskemaskine hætte VN-2000 400V

  16.799,00 kr Ekskl. moms 20.998,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Zanussi LS9 hætteopvasker

  Normalpris: 45.675,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 31.950,00 kr Inkl. moms: 39.937,50 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Zanussi LS9 hætteopvasker m. alle pumper

  Normalpris: 49.281,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 32.900,00 kr Inkl. moms: 41.125,00 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere
 • Zanussi LS14 hætteopvasker 504270

  Normalpris: 102.270,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 71.550,00 kr Inkl. moms: 89.437,50 kr

  0 Kr.

  Kan Leases fra
  pr.maned i 36 mdr

  + 1250 i oprettelse
  Læs mere

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Har du ikke plads til en stor og pladskrævende hætteopvasker, så findes der et alternativ som fylder knap så meget, og samtidig ikke tager den så vigtige bordplads.

Ved at vælge en underbordsopvasker sparer du på pladsen, og får samtidig en kvik og effektiv maskine. For at vælge en mindre og mere pladssparende maskine betyder ikke, at du går på kompromis med kvaliteten.

Når du skal vælge hvad du har brug for i dit køkken, så er der flere ting du skal overveje inden du lægger dig fast på en maskine:

1. Størrelse på hætteopvaskeren - pladsforbrug i dit køkken

Hvad har du plads til? Det nytter ikke at købe en stor hætteopvasker, hvis du ikke har pladsen. Så vær grundig med at få målt op, og kontakt os hellere en gang for meget - vi hjælper gerne. 

2. Energi og sæbeforbrug

Hvad koster den enkele hætteopvasker i drift. Her er det især energiforbruget der kan have stor indflydelse. 

3. Vandforbrug til hver enkelt vask

Igen handler det om hvad din hættemaskine koster i drift. Og så gør et lavt vandforbrug jo heller ikke noget i forhold til et bedre miljo. 

Men selvfølgelig er det vigtigste at finde ud af hvad du reelt har brug for. Den lidt mindre underbordsopvaskemaskine vil gøre sig godt i for eksempel et mindre institutionskøkken, eller den lille hyggelig café. Hvor imod den større hætteopvasker passer fint ind i et stort moderne køkken i for eksempel en restaurant, et hotelkøkken eller andre store køkkener som har rigtig mange serveringer ad gangen. Her kan du se vores hovedkatagori: industriopvaskermaskine

Når du kigger på Gastroudstyr.dk's varierede udvalg af både underbordsopvaskemaskine og de noget større hættemaskiner, så husk de behov du har, tjek forbruget på den enkelte maskine og overvej hvilken varient du har plads til i dit køkken.

1