• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
  • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
  • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Vandbehandling

Virksomheder indenfor mange brancher er afhængige af rent vand, og det er de private selvfølgelig også. Men i disse tider kan man finde meget forskelligt i vores drikkevand. Derfor er diverse vandbehandlingssystemer meget brugt, både i Danmark og i resten af verden.

Vi har brug for at sikre det rene vand og det findes der forskellige løsninger på.

Der hvor disse vandbehandlingssystemer blandt andet bruges er foruden det private hjem, for eksempel farmaceutiske virksomheder, offentlige vandværker, kraftværker og virksomheder som fremstiller elektronisk udstyr.

Derudover er det rene vand en selvfølge i fødevarebranchen, da det er vigtigt både at have rent vand at drikke, men også at have det rene vand når der skal fremstilles diverse produkter som vi skal spise.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Metoderne

Ionbytningsteknologi:

Visse kemiske forbindelser er i stand til at tiltrække og binde opløste ioner i vand, disse kaldes ionbyttere.

Flere af disse stoffer kendes som naturligt forekommende i naturen, for eksempel zeolit, kitosan og aluminiumsilikat.

Det mest almindelige er at ionbytteren coates på små polystyrenkugler (harpiks) som har en stor indre overflade. Disse kugler kaldes i almindelig tale ionbyttemasse. Egentlig ville det være nok at lade vandet risle hen over denne masse, men for at det skal være mere praktisk, så hælder man ionbyttemassen i en beholder hvor vandet så ledes hen over

De aktive ionbytter grupper er typisk:

Kationbytter: Ca++, Mg++, Fe++, Na+, K+ og NH4
Anionbytter: HCO3-, Cl-, SO4-- , NO3- og NO2-

Blødgøring

Delvis afsaltning

Totalafsaltning

Membranteknologi:

Tilbage i 1960 lykkes det Loeb og Sourirajan på University of California at fremstille membraner af celluloseacetat. Disse membraner havde en god tilbageholdelse af salte, og siden er udviklingen gået rigtig stærkt. I dag fremstilles disse membraner i mange forskellige plastikmaterialer.

De vigtigste membraner er:

Rørmembraner, membraner med hulfibre, spiralvundne membraner og flade membraner. Fælles for dem alle er, at de er halvgennemtrængelige. Hvilken membran man vælger, kommer an på hvad man ønsker at separere fra vandet. Denne teknologi kan blandt andet bruges til at fjerne salte, luftarter, organismer og bakterier.

Omvendt osmose

Membranafluftning

Elektrodeionisering

Elektrodeionisering  (EDI) kombinerer ionbytning og membranfiltrering. Resultatet af dette, er totalt afsaltet og rent vand.

De seneste år er denne teknologi blevet et godt og meget benyttet alternativ i mange vandbehandlingssystemer som; farmaceutiske virksomheder, kraftværker og diverse virksomheder der producerer halvledere og andet elektronisk udstyr.

UV-Teknologi

I sollyset finder du de usynlige UV stråler, som man længe har vidst var en kilde til naturlig desinficering. Mange offentlige vandforsyninger behandler i dag deres drikkevand med ultraviolet lys. UV lyset nedbryder særdeles effektivt bakterier, vira og parasitter og har ingen skadelige biprodukter.

Brug af rent vand i restaurationer, hoteller, cafeer og storkøkkener

I en branche som fødevarevirksomheder, er rent vand særdeles vigtig. Her kommer vandbehandling ofte ind i billedet, så man opnår de fordele man kan få ved at have helt rent vand.

De klare fordele er blandt andet:

Optimal smag i kaffe og te

Optimal beskyttelse af kaffemaskinen

Krystalklare glas, bestik og service uden behov for efterpolering

Færre servicebesøg på opvaskemaskine vha. optimal kalkbeskyttelse

Minimeret forbrug af opvaskekemi

Krystalklare og bakteriefrie isterninger

Sundt drikkevand i vandkøleren

Blødt tøj fra vaskemaskiner, minimeret forbrug af vaskemiddel og perfekt kalkbeskyttelse af maskinen

 

Det rene vand påvirker i høj grad smagen af det færdige produkt som virksomheden skal servere for sine kunder, samt forlænger levetiden på mange af de maskiner som bruges i forbindelse med vandet.

Når kunderne besøger en restaurant eller en cafe, så er noget af det første der ses, de glas der står på bordet. Er de plettede af kalk, så ser de ikke rene ud og det påvirker helt klart kunden i negativ retning. Her kommer vandbehandling igen ind i billedet, da helt rent vand kan hjælpe med at få glas, bestik og service til at se skinnende rent og indbydende ud.

Det rene vand ved opvask betyder blandt andet:

Ingen indtørring af pletter og striber

Perfekt glans på glas, bestik og service, helt uden behov for polering

Minimalt forbrug af opvaskemiddel

Perfekt skumdannelse i champagne- og ølglas

Vand som benyttes til opvask, kan opdeles således:

Totalafsaltet vand giver perfekt, skinnende og glinsende opvask og perfekt kalkbeskyttelse uden behov for efterpolering

Delvis afsaltet vand giver optimal kalkbeskyttelse og næsten pletfri opvask - kun glas skal efterpoleres

Blødgjort vand beskytter opvaskemaskinen optimalt mod kalk, efterpolering af opvask må påregnes

 

Virksomheden BWT

BWT leverer vandbehandlingsløsninger til både professionelle og private kunder, og har et stort og udviklet support og forhandlernet i Danmark og Norden.

Når man taler om vandbehandlingsmetoder, er der flere forskellige; ionbytningsteknologi, membranteknologi, elektrodeionisering og UV-teknologi.

Virksomheden som hører hjemme i Greve, på Sjælland, hed tidligere HOH Water Technology og blev grundlagt i 1975.

I dag besidder virksomheden meget stærke kompetencer indenfor avancerede vandbehandlingsløsninger til industri, forsyning, sundhedsbranchen, fødevarevirksomheder samt større virksomheder og private brugere.

BWT har egne salg- og servicekontorer i Norge, Sverige og Finland og omsætter årligt for omkring 400mio. kroner. Der beskæftiges hen over koncernen mere end 200 personer, lige fra produktion til salg.

BWT regnes for at være Europas førende indenfor deres område.

Her i Danmark er firmaet landsdækkende med hensyn til salg, service, rådgivning, samt egne produktionsfaciliteter.

Virksomheden er kendetegnet ved høj kvalitet, kreativitet og helt unikke løsninger til deres kunder.

BWT tror på, at udvikling af miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsprodukter, kan beskytte og bevare planeten. Det vand vi har, er en begrænset ressource og virksomheden mener, at vi alle bærer et ansvar når det gælder om at bevare det.

Blandt andet derfor går virksomheden meget op i at udvikle produkter som er miljøvenlige, og som er fremtidssikrede til deres kunder.

Når man tænker vandrensning og filtrering, så er BWT med helt i front og har et stort og bredt sortiment, både til den almindelige bruge, men også til dem som har helt specielle ønsker og behov til deres virksomheder.

Den mangeårige erfaring der er samlet under taget hos BWT, er efterhånden blevet eksperter i diverse skræddersyede løsninger til kunder der har specifikke behov. Der arbejdes med kunden lige fra idé til endelig aflevering af den specifikke løsning. Selv uddannelse af personale der skal arbejde med den leverede løsning, er BWT ind over for at sikre den højeste kvalitet.

Mangler du en industriopvaskermaskine så klik her

1