Når sommeren byder os velkommen med længere dage og farverige solnedgange, ser vi frem til de smagsoplevelser, der kommer med denne elskede årstid, læs om sommermad trends i denne artikel Hvert år byder på nye madtendenser og innovative tilgange til klassisk sommermad, så det er vigtigt for madelskere at holde sig opdateret om, hvad de […]
Kategori: Inspiration
Host Milano – Verdens største storkøkken messe
Host Fiera Milano er en international messe dedikeret til professionelt storkøkkenudstyr, der finder sted i Milano hvert andet år i oktober. Messen samler tusindvis af besøgende og udstillere fra hele verden, der præsenterer de nyeste trends, teknologier og innovationer inden for storkøkkenbranchen. Host Fiera Milano er kendt for sin store udstillingshal og topmoderne faciliteter, der […]
Kendte kokke: Gordon Ramsay
Gordon Ramsey er en af verdens mest berømte kendiskokke. Han er kendt for sit brændende temperament, no-nonsense tilgang til madlavning og urokkelige engagement i kulinarisk ekspertise. Hans karriere har strakt sig over årtier, og han har skabt et globalt imperium af restauranter og tv-shows, der har gjort ham til et kendt navn. I dette essay […]
Verdens 10 bedste kokke
Her er vores guide og liste over de bedste 10 kokke i verden. Vi skriver også hvor mange michelin stjerner de har og lidt om hver enkelt
Brug for ny medarbejder? Har du overvejet at ansætte en fleksjobber?
Har din virksomhed brug for arbejdskraft i færre timer end en fuldtidsstilling, så er en fleksjobber måske lige det du mangler, for at få enderne til at nå sammen. Uanset om du har en stor eller lille virksomhed, så kan der være huller der skal fyldes ud. Måske har du ikke brug for en ansat […]
Hvordan behandler man en kundes klage i restauranten
Fantastisk mad og en uovertruffen beliggenhed betyder alt for en restaurant, men hvordan du behandler dine kunder betyder lige så meget. En af de vigtigste ting i kundehåndtering, er at kunne behandle en klage på en måde så både du og kunden er tilfreds. For selv om du gør meget ud af din mad og […]
Lytter du til dine kunder?
Ville dine kunder give din restaurant en karakter på 10 hver gang ? Hvis ikke, hvad er så grunden til at karakteren bliver lavere. At spørge sine kunder om deres oplevelse i din restaurant, og om noget kunne ændres for at gøre oplevelsen endnu bedre, er en god måde at forbedre sig på. Uanset om […]
Skal jeg købe nyt eller brugt udstyr?
Banken har sagt ja til finansieringen, og du kan begynde at planlægge din nye forretning/restaurant. Det er nu du skal ud og investere i udstyr, inventar og maskiner. Men hvad er så bedst, nyt eller brugt? Skal du bruge en stor del af din finansiering på helt nyt, eller skal du spare på den post […]
Promover dit cateringfirma med en video
Nå flere potentielle kunder med en video, som en del af din marketingsstrategi. Hvis du er som de fleste catere derude, så forlader du dig meget på mund-til-mund-metoden. Altså er en stor del af din marketing baseret på nuværende kunder, som anbefaler dig og din virksomhed til venner og bekendte. Men vil du selv medvirke […]
Hvordan kan du gøre dit personale endnu bedre
Uanset om din mad er verdensklasse og placeringen af din restaurant er den bedste, så er din forretning ikke bedre end det personale du har ansat til at tage sig af kunderne. Mange der starter deres egen restaurant, glemmer at kundeplejen er mindst lige så vigtig, som den gode mad kokken præsterer. Det er usandsynlig […]
Undgå brand i frituren – hvad er reglerne omkring brandsikring
Hvis du står foran en af de største beslutninger i dit liv, og ønsker at starte en restaurant, en grillbar eller anden fødevarevirksomhed, hvor en del af den ønskede menu skal forberedes i en friture. Så er der flere ting du lige skal overveje og undersøge, da der er mange regler der skal følges for […]
Sæt de rigtige priser på menukortet
At designe menukortet er en af de sjove ting når man har bestemt sig for at åbne en ny restaurant. Man kan lege med forskellige designs og se hvad der passer bedst til det tema man har valgt. Men at designe udseendet er langt fra det eneste man skal overveje når menukortet skal kreeres. Du […]