• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Afrydningsvogn

I det moderne storkøkken har alle travlt, og tid er aldrig det man har mest af. Det vil ofte sige, at man skal være kreativ og bruge alle de hjælpemidler der er til rådighed for at spare tid og besvær.

Det gælder både planlægning, madlavning, servering og selvfølgelig også afrydningen.

At serveringen glider glat er en ting, men afrydningen skal helst foregå ligeså glat. Her findes der flere forskellige hjælpemidler som kan gøre hverdagen lettere.

Der findes diverse rulleborde når for eksempel service skal ind i lokalet, men også diverse små vogne der kan være en stor hjælp når den brugte service skal køres ud igen. Disse vogne har forskellige udformninger, og er designet til at kunne hjælpe personalet med at gøre arbejdet hurtigt, effektivt og uden at overanstrenge sig mere end godt er.

De forskellige afrydningsvogne er specialiserede såsom; affaldsvogn, bestikvogn, servicevogn etc. Vognene er i langt de fleste tilfælde produceret i stål som er let at rengøre og holde pænt.

Vognene er monteret med hjul, og nogle med hjul som er supersoft og gode på gulvtæpper. Afrydningsvognen kan som regel låses/bremses på mindst 2 af hjulene, så vognen bliver stående mens der ryddes af og placeres service og andet på den.

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Skraldestativ til montering på afrydningsvogn

  2.200,00 kr Ekskl. moms 2.750,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Serverings-afrydningsvogn ZOKA 2 SARO

  3.039,00 kr Ekskl. moms 3.798,75 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Serverings-afrydningsvogn ZOKA 1 SARO

  2.402,00 kr Ekskl. moms 3.002,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Afrydning-serveringsvogn DAVID SARO

  2.614,00 kr Ekskl. moms 3.267,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Afrydning-serveringsvogn JAMES SARO

  2.801,00 kr Ekskl. moms 3.501,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Bestikvogn INES SARO

  2.593,00 kr Ekskl. moms 3.241,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Afrydningsvogn ZENJA SARO

  1.086,00 kr Ekskl. moms 1.357,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Affalds/bestikvogn MIST

  10.513,00 kr Ekskl. moms 13.141,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Servicevogn CLAIRE med plastbaljer og spande SARO

  3.205,00 kr Ekskl. moms 4.006,25 kr Inkl. moms
  Læs mere

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Materialer

De fleste afrydningsvogne er fremstillet i rustfri stål, som er stærkt og let at vedligeholde og rengøre.

Afrydningsvognene som Gastroudstyr.dk har valgt at have i sortimentet og tilbyde deres kunder, er fremstillet i rustfri stål og med hjul. Ved at vælge en vogn i stål får du en holdbar og rengøringsvenlig vogn, som du kan benytte og have glæde af i mange år. Skulle du tabe noget på vognen, så får den måske en bule men du har stadig en brugbar vogn, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Det rustfri stål er samtidig godkendt til fødevarebrug, så du kan roligt fragte dine madvarer rundt i køkkenet på vognen.

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har et bord som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem, for eksempel i køkkenet hvor der både er vand og damp.

Hvilke varianter kan jeg få

Når man snakker afrydningsvogne, er der mange forskellige varianter at vælge imellem, så du kan altid finde en der passer til dit behov.

Afrydningsvogn til opvaskekurve

Disse vogne er designet til at kunne transportere opvaskekurve, som let fjernes og sættes direkte i opvaskemaskinen. Der er flere forskellige designs med plads til et variabelt antal kurve.

Mange af disse vogne har også monteret skinne(r) til bestik kasse og affaldsspand, som dog ofte skal bestilles særskilt.

En afrydningsvogn har desuden ofte en forskudt bordplade så man kan sætte fra, eller bruge den ekstra plads til for eksempel en balje med opvaskevand, så der også kan tørres borde når der ryddes af.

Bestikvogn

Denne variant har kantiner til bestikket som skal hentes ud. Vognen fås med et varierende antal kantiner, som skal bestilles særskilt.

Du kan også få en kombineret bestik og affaldsvogn, så du kan slå to fluer med et smæk i samme vogn.

Affaldsvogn

Denne afrydningsvogn er beregnet til en affaldsbeholder hvor du kan samle affald ind når der ryddes af. Beholderen kan udskiftes og skal som oftest bestilles sammen med vognen.

Vognen er designet med et låg som har et rundt eller firkantet hul hvor du kan smide affaldet ned i beholderen.

Øl- og vandkassevogn

Vognen er beregnet til transport af øl- og sodavandskasser, så du kan køre let og ubesværet rundt og samle tomme flasker ind, uden at skulle bære på tunge kasser med flasker.

Kassevognen har plads til en kasse øverst og endnu en på bundhylden.

Fælles for alle disse afrydningsvogne, er at de er lette at komme omkring med, de er som oftest produceret i rustfri stål, og de hjælper personalet med at spare tid og kræfter.

Samtidig har du vogne som på grund af materiale og design er lette at gøre rene, og holde pæne i lang tid. For selv om det ”kun” er et hjælpemiddel og en afrydningsvogn, må det gerne se pænt ud når man rydder af efter for eksempel en større fest.

Afrydningsvognene er desuden alle fremstillet i en højde som gør dem behagelige at arbejde med. Det skal jo helst være en hjælp at bruge dem, så man passer godt på sit personale.

Hvad kan jeg bruge afrydningsvognene til

Som nævnt er der flere forskellige varianter af en afrydningsvogn, så der kan findes en til næsten ethvert behov.

De forskellige vogne kan både transportere opvaskekurve, bakker, bestik og service samtidig med at de giver plads til at fragte affald og en eventuel balje/spand med opvaskevand, så borde og diske kan vaskes af i samme arbejdsgang.

En afrydningsvogn kan også bruges når bordet skal dækkes, eller maden skal bringes ind til servering. Du skal vælge den variant af vogn som dækker det behov du har i netop dit køkken.

Hvad skal jeg overveje før min bestilling

Har du et moderne storkøkken, eller en mindre restaurant så vil du sikkert sætte pris på så meget hjælp som muligt. Tiltag hvor du og personalet kan spare tid og penge.

Servicevogne af enhver art vil kunne lette arbejdet, og her skal du så lige finde ud af hvilket behov du og personalet har.

Skal I rydde af flere gange, og efter hvor mange….

Er der brug for vogne som kan transportere en til flere opvaskekurve…

Vil det være en hjælp, at skraldespanden er med rundt på vognen….

Hvilket underlag skal din(e) vogne køre på…

Hvilket materiale ønsker du (holdbarhed, udseende, design så rengøring er let, størrelse)….

Hvad kan Gastroudstyr.dk hjælpe mig med

Når der skal vælges udstyr til det professionelle køkken, så er det altid godt at have fagkundskab med på sidelinjen. Gastroudstyr.dk har årelang erfaring i at rådgive det professionelle køkkenfolk, og skulle du have brug for råd og vejledning, sidder vores folk altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning der passer perfekt for dig og din virksomhed.

1