• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Fødevarereol og kølerumsreol

Hold dit køkken eller opbevaringsområde organiseret med vores udvalg af Fødevarereol og kølerumsreol fra Zanussi professionel. Alle modeller er naturligvis fødevarer godkendt.

Transformér din overfyldte fryser, lager eller anden lagerplads til et velorganiseret område med disse reolsystemer. Disse reoler hjælper dig også med at holde vigtige ingredienser og forsyninger opbevaret sikkert indtil næste gang du bruger dem. Derudover tilbyder vores udvalg af reoler et bredt udvalg af tilpasningsmuligheder i størrelse og dybde.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Alu. reol plasthylder 373mm dyb

  3.148,00 kr Ekskl. moms 3.935,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Alu. reol plasthylder 475 mm dyb

  3.253,00 kr Ekskl. moms 4.066,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Alu. hjørne reol m plasthylder 373mm

  3.148,00 kr Ekskl. moms 3.935,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • Alu. hjørne reol m plasthylder 475mm

  3.253,00 kr Ekskl. moms 4.066,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • rustfri lager reol med 4 hylder

  3.216,00 kr Ekskl. moms 4.020,00 kr Inkl. moms
  Læs mere

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Gennemse vores sortiment af Fødevarereol og kølerumsreol reoler til en bekvem og overkommelig måde at udvide din organisationsopsætning. Vi har reoler til køle og fryserum og vi har reoler til tør opbevaring af fødevarer som mel, konserves mm.

Alle vores reoler er fødevarer godkendt og er produceret i Italien efter højeste standard. Vi går ikke på kompromis med fødevarer sikkerheden, derfor importere vi kun disse slik stærke og praktiske reolsystemer.

Man kan sagtens finde billigere versioner, men deres holdbarhed er ikke den samme. Samt kan hylderne på vores køle/frys modeller nemt afmonteres og smider i opvaskemaskinen for nem rengøring. Ydermere er de som vi har skrevet fødevarer godkendt, det er de helt billige mærker ikke, derfor oplever vi også at flere og flere kunden simpelthen køber for billigt, og når så sundheden kommer, skal de have nyt, så hellere gøre det rigtigt 1 gang.

Til gengæld har vi nok markedets laveste priser på Fødevarereol og kølerumsreol, vi er yderst konkurrencedygtig da vi køber stort ind hos producenten, derfor sikre vi en fantastisk kvalitet til priser hvor alle kan være med.

Vores kølerumsreol er lavet i aluminium, og er fra Zanussi. Her er der en grund reol i forskellig størrelse, i enten 373 dybde eller 475 cm dybde. De har 4 hylder og hylderne er lavet i plast som gør rengøring nemt.

Vores fødevarereol er udformet i rustfri stål og findes i 1 bredde men i 6 forskellige længder.

Skulle du måtte lede efter et produkt som ikke er på vores webshop, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Du ringer blot til os hvor vi sidder klar til dit opkald hverdage mellem 8.30-16.00

1