• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Industriemhætte

Et moderne storkøkken har brug for et godt og brugervenligt inventar. Det er ikke nok at stille et komfur eller en ovn ind, du skal sørge for en god udsugning når der laves mad i en rasende fart på en travl dag.

En industriemhætte kan du få både med og uden motor, alt efter hvad der passer dit temperament bedst. De er produceret i rustfri stål, som giver dig holdbare, stabile og rengøringsvenlige emhætter.

Hvorfor vælge en industriemhætte i rustfri stål?

Ved at vælge en industriemhætte i rustfri stål, får du udsugning i køkkenet som er holdbart og rengøringsvenligt. Du får derved en udsugning som både er effektiv, og kan holde sig pæn i mange år med et minimum af vedligehold.

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • 1100mm dyb emhætte i rustfri stål (0,8mm) uden motor

  5.717,00 kr Ekskl. moms 7.146,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • 900mm dyb emhætte i rustfri stål (0,8mm) uden motor

  6.649,00 kr Ekskl. moms 8.311,25 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • 700mm dyb emhætte i rustfri stål (0,8mm) uden motor

  6.880,00 kr Ekskl. moms 8.600,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • firkantet emhætte 70 cm dyb

  8.812,00 kr Ekskl. moms 11.015,00 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • 900mm emhætte i rustfri stål

  6.402,00 kr Ekskl. moms 8.002,50 kr Inkl. moms
  Læs mere
 • 1100mm emhætte i rustfri stål

  6.839,00 kr Ekskl. moms 8.548,75 kr Inkl. moms
  Læs mere

6 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Betegnelsen rustfrit stål dækker over en lang række legeringer med vidt forskellige mekaniske og korrosionsmæssige egenskaber. Fælles for legeringerne er, at de alle indeholder minimum 12% krom og, at de som udgangspunkt anvendes, når der ønskes en forøget korrosionsbestandighed. Det vil sige, at du har et bord som ikke ruster, selvom du bruger vand på og omkring dem. De er derfor ofte benyttet i storkøkkener, kantiner, restauranter m.m hvor holdbarhed og hygiejne er er af stor betydning.

Hvordan passer den rustfrie emhætte ind i mit køkken

Når der skal vælges nyt udstyr og en udsugning der opfylder alle fødevaremæssige krav, er det ofte også vigtigt at finde den rette størrelse og effektivitet. Hvor kraftig skal suget være, og hvor meget plads har du til monteringen af emhætten. Alt dette kan være lidt af en opgave at få gjort rigtigt, men så kan du trygt henvende dig til en forhandler som Gastroudstyr.dk der kan vejlede dig, så du finder det rette til lige netop dit køkken.

Der findes mange varianter, og hos Gastroudstyr.dk har vi et varieret udvalg i industriemhætter, i forskellige størrelser med og uden motor. Skulle du have specielle ønsker til størrelser, er du velkommen til at kontakte en sælger som vil prøve at opfylde dit ønske til ny emhætte.

Hvad kan du forvente af os

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at tilbyde professionelle industriemhætter produceret i Tyskland, hvor kvalitet er en selvfølge.

Du kan finde med og uden motorer som passer i både det store og lille køkken.  Emhætterne er udstyret med aftapningshane til fedt samt flammebeskyttede labyrintfiltre. Indbygget lys anbefales ikke såfremt du skal bruge hætten over en kebabgrill. Men det tilkøbes såfremt kunden har et sådant ønske.

Som forhandler tilbyder vi dig; hjælp og vejledning, så du kan finde det produkt der passer til din virksomhed. Vores erfarne sælgere kan i samarbejde med dig finde det helt rette som du bliver glad for mange år frem.

1