• Facebook Rating 4,7 ud af 5,0 facebook bedømmelse
 • Google Rating 5 ud af 5 Google bedømmelser
 • Kundeservice Kundeservice 96% tilfredshed
Tilbudsliste

Samlet tilbud

Selvom vi bestræber os på at have branchens skarpeste priser, forstår vi også godt at kunderne ønsker et ekstra skarp tilbud når de skal have flere maskiner, sådan gør vi også selv hos vores leverandører.


Derfor har vi lavet vores tilbud funktion: saml minimum 3 maskiner med en samlet værdi af minimum 15.000.- ex. moms, og sende det ind til os.


Så vil vi gøre vores bedste for at lave et ekstra skarpt tilbud!

Mobile tallerken og kurvedispenser

Den mobile tallerken- og kurvedispenser er velegnet til transport og distribution af opvarmede eller afkølede tallerkener, eller kurve.

Ved for eksempel en buffet er det rart at kunne tage en lunet tallerken til sine lune retter. En iskold tallerken er måske god til isdesserten, men ikke til den lune postej med bacon.

Ved at vælge en mobil løsning til tallerkener og kurve, så løser man dette problem let og ligetil.

En mobil tallerken- og kurvedispenser er let at flytte rundt med og kan stilles væk når man ikke lige har behov for den. Så har man ikke plads i hverdagen kan dispenseren stilles væk indtil man igen har brug for den.  Den behøver ikke optage plads som man egentlig ikke har i køkkenet.

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

 • Mobilt bakkebord fra Zanussi 900x883x607mm

  Normalpris: 15.960,00 kr

  Tilbudspris Ekskl. moms: 12.700,00 kr Inkl. moms: 15.875,00 kr

  Læs mere

1 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Variationer

Mobildispenseren fås i flere udgaver, både til varmt og koldt og til forskelligt antal kurve eller tallerkener. Så uanset om du har brug for vognen til varmt eller koldt, eller om dit behov er lille eller stort, så findes den rette mobile løsning til dig og din forretning.

Gastroudstyr.dk har valgt at samarbejde med Zanussi og har derfor et varieret udvalg af netop deres dispensere.

Zanussi

Zanussi mærket blev grundlagt som fabrik af Antonio Zanussi i 1916. Den idérige unge mand på 26 fra det nordlige Italien begyndte at lave ovne til hjemmet.

Siden 1946 har Zanussi eksporteret deres produkter til det meste af verden og er velkendt af de fleste for deres kvalitet til en fair pris, til både hjemme og til fødevareindustrien.

I løbet af halvtredserne voksede firmaet under Antonio's sønner til en virksomhed med over 300 ansatte og blev især kendte for deres innovative gasovne der var kompakte, brugervenlige og havde en god og stabil ydeevne.

Zanussi er i dag en del af Electrolux koncernen, da fabrikken blev opkøbt i 1984. Med opkøbet blev Electrolux førende indenfor husholdningsapparater, men samtidig også indenfor produkter til fødevareindustrien.

Hvad skal jeg overveje før et køb

 1. Behov – hvor stor kapacitet har mine serveringer behov for – antal tallerkener / kurve
 2. Økonomi
 3. Pladsforbrug
 4. Varme eller køling
 5. Cylindere – hvor store tallerkener skal der kunne opbevares i dispenseren

God kundeservice og ærlig rådgivning

Hos Gastroudstyr.dk har vi valgt at føre mobile tallerken- og kurvedispensere fra italienske Zanussi, som er velkendte for deres høje standarder og kvalitet.

Dispenserne fås i mange variationer, så du kan strikke det sammen efter dine ønsker og behov. Kontakt os gerne, hvis du har andre specifikke ønsker til dit produktionskøkken.
Såfremt du har spørgsmål eller ønsker gratis professionel vejledning til, hvilket produkt som evt. ville passe bedst ind i dit moderne køkken, kan du altid ringe til os på +45 70605044, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis. Gratis råd eller vejledning koster ikke noget. Hvis du måtte have specifikke ønsker eller forespørgsler på andre dispensere end det viste udvalg, er du velkommen til at kontakte os, da vi kan hjælpe med at skræddersy en løsning, som passer til dit behov.

1